Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Џек-Биглиа-Кессие прва постава.
Back up Бакајоко,Бертолачи(штом Гатузо сака да го задржи) но ке ни треба и еден deep-lying playmaker бидејки Монтоливо не го бива.

Џек-Биглиа-Кессие прва постава.
Back up Бакајоко,Бертолачи(штом Гатузо сака да го задржи) но ке ни треба и еден deep-lying playmaker бидејки Монтоливо не го бива.
Cahlanoglu po potreba,momentalno toa e

На прв поглед средниот ред ништо подобар од минатата сезона и помалку играчи на клупа. Фалат уште двајца кои ќе направат разлика.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

На прв поглед средниот ред ништо подобар од минатата сезона и помалку играчи на клупа. Фалат уште двајца кои ќе направат разлика.

Се знае што треба и што може да донесе скок во квалитет, ама со тој човек се преговата по цели лета и никако не се завршува работ за две недели.
Кога ќе ми текне за еден Одо мочан како се мољакаа со Галијани, од старт бришам секаква варијанта за Савич.
Што е тука е, најверојатно тоа ќе биде тимов за сезонава горе доле. Со ова што ги имаме во моментов бар, не сме за 4то место.

Milan are interested in signing Laxalt and evaluations are going on. Zenit are not closing the deal. [AlfredoPedulla]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Нa хaртијa Јуве,Нaпoли и Интер имaaт пoдoбaр сoстaв oд нaс a сo Рoмa сме тукa негде.И oвaa гoдинa ке биде мнoгу тешкo зa четвртo местo и влез вo ЛШ.

Milan are yet to receive the €11M obligatory purchase from Genoa for Lapadula, which started the idea of Laxalt at Milan. For now, it's an idea, but the parties are talking.

Иначе од овие тешко наеднаш да ги земат тие 11 мил, бараат уште една позајмица.

Пошто ни ги немаат платено тие 11 милиони за Лападула најверојатно ќе биде само доплата од наша страна некои 3 милиони за да се стигне до бараната цена од 14 од страна на џенова. Одличен играч за од клупа. Може на сите позиции од лева страна да покрие. И можно е џенова да побара одложување на прво коло ради несреќата што се случи таму. Денес не ни тренирале.

Нa хaртијa Јуве,Нaпoли и Интер имaaт пoдoбaр сoстaв oд нaс a сo Рoмa сме тукa негде.И oвaa гoдинa ке биде мнoгу тешкo зa четвртo местo и влез вo ЛШ.

Да бе, за тоа сега читам Рома го понудила Гоналон на Милан, а овие побарале време да размислат:icon_lol:

Problemot da ne mozat da kupat nekoj podobri igraci e nivnata cena i so toa FFP. Finanskiot del Elliot go ima odobreno i budjetot e odlicen samo toa koci..

Do kraj ako mozat da go zemat od Villareal onoj i da go vklucat Bacca bi bilo dobro. Kje treba i igrac vo sredina ako si odat Montolivo, Mauri pa i Bertolaci iako pisuvase deka nema Gatuzo da go pusti.

Laxalt e dobar igrac, dogovoreni demek bile so Genova za 14+4m bonusi. Kje ima kompenzacija so 11m sto im gi dolzat za Lapadula.

Leonardo will fly to tomorrow to Valencia to define the Castillejo-Bacca deal with Villarreal. Deal hasn’t been closed yet because for Milan to remain within FFP parameters they have to distribute the fee; €3/4M loan with €14-15M option to buy [Sky]

Проблем е и што не можат да земат пари од некои продажби од екипи како Виљареал, Џенова и мора да се земат играч од кај нив иначе парите којзнае и дали ќе ги добијат и ако ги добијат на 5 рати.
Едните имаат опција да го откупат за 15 мил, а нудат 7 мил. Другите задолжителен откуп од 11 мил, а бараат одложување и позјамица на уште една сезона. За Торино нема инфо дали за Нијанг имаат исплатено 12 мил ако не нека им го соберат Басели и нека доплатат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom