- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах тие звезди на главата еден стави и одма друг по него.
Kај бе педер вие да не сте го виделе?
Прегледај го приврзокот 65677
Ни ја не провоцирам де само ја продолжив низата, а ако имаш уште на ум продолжи ја и тидобар контрааргумент.. само што не е така како што викаш ама ај..а иначе ја не го ставив тоа за провокација тука само ја прикажав жалната вистина.. кој како сака нека си прифати ама тоа е така.. а за кака, добра финта само што контрааргументов не е валиден видејќи кака никогаш не се експонирал како манекен, ни па се сликал на ибица со женска му и да става на твитер после.. бидејќи сега овоа што го прават нашите е баш тоа.. наместо тоа што знаат да го покажат не терен оти се сликаат со duckface за на твитер...
![]()
Ни ја не провоцирам де само ја продолжив низата, а ако имаш уште на ум продолжи ја и ти
Тоа што се поеќе и поеќе играчи се приклучуваат на социјалните мрежи и постираат слики значи дека ќе пропаднат?
Еве го и Балотели почна со твитер...дај да го продадеме додека држи цена ако не.
Кака од 2008ма па навака е манекен и ништо поеќе.
п.с Немаш ти твоја слика со другарките на фејсбук?
Ако имаш тогаш најверојатно си пропалица![]()
Имаш видео од изјавата на Мурињо?овака ли е понашање на еден фудбалер?
а и кога се сликаат во друштво.. повеќе гел за коса има на сликава има отколку памет.. не е се до сликата, фризурата, девојката или нз што.. па порано се немаше фризура како што е сега модата и им фалеше ли неш на фудбалерите?? сфаќам дека се сега во некој фазон како демек познати сме ама оти се донесени за да играат фудбал а не да се прават манекени.. и колку и да ми е анитпатичен мурињо, сепак за тоа сега што кажа дека не му требаат манакени секоја му чест... нејќам да ме сфатиш како ги хејтам елша, боа, пато или кој и да е, секој гледа за доброто на тимот.. а за балотели - е фала му на богу што постои твитер и ми помогна да сфатам дека бало се разбира само во фудбал и во ниш дрпа човекот не знаеше како да си смени слика бе..
звер е звер
![]()
Имаш видео од изјавата на Мурињо?
Пошо ако не ми покажеш видео за да се уверам дека он стварно го рекол тоа тогаш ништо. И ја можам да пласирам ист таков муабет.
Си ставаат слики и се сликаат ко сите луѓе на планетава наша. Ко сите нас тука а разликата е што тие се познати.
Порано не беа социјалните мрежи толку експонирани и затоа немаше вакви работи.
Не гледам како му штетат на клубот со тоа што се сликале додека биле искочени и слично, тоа е нормално и стварно не можам да сфатам како моеш да размислуваш вака.
Нормално.Мартинче не се нервирај, и ти прајш вакви слики со дечко ти за на фб, како и сите останати, и што се тука помалце фудбалерите да не смееат да се фотографираат и објавуваат слики?
Шо ги ебам ако сакет и кур на гла нека ставет само нека ни донесат барем титула во Сериа А.
едит Клипче побрз од мене со ист пост![]()
Никаде не гледам видео од изјавата.http://www.ghanasoccernet.com/mouri...ys-midfielder-is-not-a-football-but-a-model/?
http://www.football-italia.net/35127/mou-shrugs-model-boateng?
епа тоа ми е муабетот.. има фудбалери кои не се замараат со такви раб, а имаат твитер или фб профили.. а има и некои кои воопшто не се ни змаарат со такви глупости - си играат и си зимаат пари за др..![]()
ја брем не би ги ставила тие слики на фб или на истаграм како што сега е попопуларноМартинче не се нервирај, и ти прајш вакви слики со дечко ти за на фб, како и сите останати, и што се тука помалце фудбалерите да не смееат да се фотографираат и објавуваат слики?
Шо ги ебам ако сакет и кур на гла нека ставет само нека ни донесат барем титула во Сериа А.
едит Клипче побрз од мене со ист пост![]()
Нормално.
Додека го глеам јас Шарави како трча по 15 километра на утакмица и цело време е напред назад и дава се од себе за клубот ич не ми е гајле дали ќе постира duck face слики на твитер. Ама ич.
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 01:02 ---
Никаде не гледам видео од изјавата.
Сигурно не очекуваш Малдини да се закачи на некоја социјална мрежа и да постира пошо различни генерации се и имаат различни размислувања.
И ај...не планирам да ти ги цртам работите цело време..
И да, секој си има свое размислување само што твоето е погрешно.