Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оној Столе воопшто не знаеше за запирка ама ти ептен јако ја употребуваше тука се најдовме - генерацијатаедно исто вртиме само на др начин.. али ајде ете им и фризури и се, нека оди.. они да носат резултати со тоа од, мене нема да слушнеш ниш вакво, ама..
![]()
оди кај мене дали ќе се снајдеш со отепана тастатура каде не работат: shift, ctrl левиот, а богами и пола од редицата на FОној Столе воопшто не знаеше за запирка ама ти ептен јако ја употребуваш
Муабетите ти се стварно без врска и нема логика да ги продолжиме. Барем јас се откажувам.
Да не сакаш и тастатура да ти купам?оди кај мене дали ќе се снајдеш со отепана тастатура каде не работат: shift, ctrl левиот, а богами и пола од редицата на Fе тогаш запирки летаат како муви
иначе готово ајде.. дискусија завршена![]()
Да не сакаш и тастатура да ти купам?
![]()
Бандит!
Сеа ќе ти ги цитирам тие што и бараат за да не ме мешаш друг пат XDАјде клипче, уште малку и ќе ти даде...![]()
martina22acm мартинче go home, you are drunk![]()
Мартинче не се нервирај, и ти прајш вакви слики со дечко ти за на фб, како и сите останати, и што се тука помалце фудбалерите да не смееат да се фотографираат и објавуваат слики?
има некој информација зашто Шарави и Шиљо не се повикани за италија под 21 година на првенството што го играат..?
навикнат сум и на фб пишувам без запирки и точки за да напишам побрзоОној Столе воопшто не знаеше за запирка ама ти ептен јако ја употребуваш
Муабетите ти се стварно без врска и нема логика да ги продолжиме. Барем јас се откажувам.
.. а за кака, добра финта само што контрааргументов не е валиден видејќи кака никогаш не се експонирал како манекен, ни па се сликал на ибица со женска му и да става на твитер после.. бидејќи сега овоа што го прават нашите е баш тоа.. наместо тоа што знаат да го покажат не терен оти се сликаат со duckface за на твитер...![]()
Многу се замарате со тоа кој каква фризура има...![]()