Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Многу се замарате со тоа кој каква фризура има... :unsure:

martina22acm мартинче go home, you are drunk :D
tumblr_m7mdoz9trM1rc37zoo1_500.jpg

:pos::pos::pos:

е тука се најдовме - генерацијата :) едно исто вртиме само на др начин.. али ајде ете им и фризури и се, нека оди.. они да носат резултати со тоа од, мене нема да слушнеш ниш вакво, ама.. :)
Оној Столе воопшто не знаеше за запирка ама ти ептен јако ја употребуваш:pos::pos:

Муабетите ти се стварно без врска и нема логика да ги продолжиме. Барем јас се откажувам.

Оној Столе воопшто не знаеше за запирка ама ти ептен јако ја употребуваш:pos::pos:

Муабетите ти се стварно без врска и нема логика да ги продолжиме. Барем јас се откажувам.
оди кај мене дали ќе се снајдеш со отепана тастатура каде не работат: shift, ctrl левиот, а богами и пола од редицата на F :D е тогаш запирки летаат како муви :D
иначе готово ајде.. дискусија завршена :)

оди кај мене дали ќе се снајдеш со отепана тастатура каде не работат: shift, ctrl левиот, а богами и пола од редицата на F :D е тогаш запирки летаат како муви :D
иначе готово ајде.. дискусија завршена :)
Да не сакаш и тастатура да ти купам?:pos:

PrinceBoatengAP_468x309.jpg

Бандит!

Ајде клипче, уште малку и ќе ти даде... :D
Сеа ќе ти ги цитирам тие што и бараат за да не ме мешаш друг пат XD

martina22acm мартинче go home, you are drunk :D

Мартинче не се нервирај, и ти прајш вакви слики со дечко ти за на фб, како и сите останати, и што се тука помалце фудбалерите да не смееат да се фотографираат и објавуваат слики?

има некој информација зашто Шарави и Шиљо не се повикани за италија под 21 година на првенството што го играат..?

има некој информација зашто Шарави и Шиљо не се повикани за италија под 21 година на првенството што го играат..?

Имам јас инсајдерски информации!!!

Од проста причина што се повикани на Купот на Конфедерации со сениорската репрезентација.

навикнат сум и на фб пишувам без запирки и точки за да напишам побрзо:D
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 02:59 ---
http://static.weltsport.net/bilder/spieler/gross/1339.jpg
најдобра фризура у клубо

.. а за кака, добра финта само што контрааргументов не е валиден видејќи кака никогаш не се експонирал како манекен, ни па се сликал на ибица со женска му и да става на твитер после.. бидејќи сега овоа што го прават нашите е баш тоа.. наместо тоа што знаат да го покажат не терен оти се сликаат со duckface за на твитер... :unsure:

Кака таа една година кога ја изигра зверски, и наредната една што беше познат, немало твитер, а и немал многу време за манекенство, кој сака да го промовира некој што не изиграл 20 утакмици у 3 сезони у Реал :icon_lol:
Каљехон има појќе шанси да го земат за манекен :pos:
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 03:29 ---
Иначе за изјавава од Мурињо, од ФудбалЏоукс е, вирал заебанција на твитер...:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom