Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
AC Milan News ‏@Milanello
Manchester City have offered €25m + Tevez for El Shaarawy, according to Gazzetta dello Sport. @OfficialEl92
:гомце::гомце::гомце: (n)(n)

Bild reports that Bayern are ready to offer Jerome Boateng + €5m for Kevin-Prince Boateng. @KPBofficial@JB17Official
:cautious:(y)(y)
Jerome е бетер од брат му....ретко добива и шанса во баерн....не ни треба таков...ги имаме премногу просеци за уште еден да дојде како Џером боатенг...

Инаку Тевез би бил многу корисен за тактичките замисли на фудбалскиот гениј Силвио Берлускони. :)

На Баерн уште Боатенг им фали :pos: ни малку не верувам во овие шпекулации. Они немаат играчи и ќе го земат него за да им игра крило. :icon_lol:

Fiorentina and Liverpool are also interested in signing the Milan target, Juraj Kucka.
Имаме конкуренција а :pos:

чичко Берлускони сака да играме атрактивен фудбал, а му го продолжи договорот на Ноче и размислува да го продаде Шарави
:tapp: :tapp: :tapp:

Jerome е бетер од брат му....ретко добива и шанса во баерн....не ни треба таков...ги имаме премногу просеци за уште еден да дојде како Џером боатенг...
друже дај коа веке не пратеш фудбал дај не лупај глупости ботенг цела сезона комај изигра за баерн прва постава и во финалето игра прва постава и за германија почна да игра прва постава и ств е звер али не верувам дека ке се откажат од него баерн оти е лидер у одбрана

#Milan. Se parte #ElShaarawy nel mirino c'e' pure l'ex #Matri. Preso gia' contatto con la #Juve. #gds

незнам италијански ама ова претпоставувам значи: ако си замини Шарави, ќе дојде Матри. Направени се контакти со Јуве
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
не бе нека го продадат. Па нека пропади Милан вгодина.
На онај глупион црнец треба да се потпираме. Баш кога ќе треба да очекуваме тој да истапи и да ја реши утакмицата пример како со Фиорентина, тој исчезна. Арно шо не се изглупира. А 100% ќе напраи некоја глупост Балотели вгодина.

Шарави >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Балотели.

Не заебавај, какво црно ретко.... И подобар е од сите одбранбени играчи што ги имаме..

Ја одма би прифатил ваква трампа, одма !!

Не заебавај, какво црно ретко.... И подобар е од сите одбранбени играчи што ги имаме..

Ја одма би прифатил ваква трампа, одма !!
па баштубер и данте беа прв избор во баерн...а и кога се повреди баштубер хејкенс повеќе го играше бујтен со данте него ли боатенг...а и за рептерзентација не играш баш многу последни 5 натпревари 1 старт само...
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 05:08 ---
друже дај коа веке не пратеш фудбал дај не лупај глупости ботенг цела сезона комај изигра за баерн прва постава и во финалето игра прва постава и за германија почна да игра прва постава и ств е звер али не верувам дека ке се откажат од него баерн оти е лидер у одбрана
се кладам ја благе везе немаш зашо играше боатенг во финалите...и дека 1 натпревар немаш изгледано на германија...ај пошо толку се разбираш провери информациите и после прај се паметен...

AC Milan News ‏@Milanello
Manchester City have offered €25m + Tevez for El Shaarawy, according to Gazzetta dello Sport. @OfficialEl92
:гомце::гомце::гомце: (n)(n)

Се појави тоа од што најмногу се плашев. Продавањето на Ел Шарави. Берло го сака Тевез а и плус 25м мислам дека ќе прифати ваква понуда.

shto vi e na vas be? boateng za nasava odbrana e maldini... vikate ne igral u bayyern, pa kazete mi koj nas defanzivec bi igral u bayern? -NIKOJ! baska nekolku pati ima igrano na levata bekovska pozicija. Samo ovoj nasiov ako e maneken, onoj na bayern e gnasa golema, prljav igrac ako vi tekinja sto napravi na subotic u finaleto ke vi stane jasno. Da moze galijani da izdejstvuva trampa boateng - xerdan shakiri ja bi bil presrekjen. ama toa u nekoj paralelen univerzum izglea kje se desi :D

На Мурињо му го спомнале Боатенг рекол дека сака фудбалер, не макенен, поише фризури сменил од голови што дал. :icon_lol:

Како и да е, ја не би го дал. Има што да одигра он ако се направат правите услови и му се даде правата позиција на терен. 15 милиона не е ни пара, ако се знае дека играл утакмици за 30 .

па баштубер и данте беа прв избор во баерн...а и кога се повреди баштубер хејкенс повеќе го играше бујтен со данте него ли боатенг...а и за рептерзентација не играш баш многу последни 5 натпревари 1 старт само...
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 05:08 ---

се кладам ја благе везе немаш зашо играше боатенг во финалите...и дека 1 натпревар немаш изгледано на германија...ај пошо толку се разбираш провери информациите и после прај се паметен...
нон стоп играше боатенг затоа шо беше повреден бадштубер,значи боатенг одигра оваа сезона за берн 44 натпревари а ван бујтен 27 епа сега ако мислиш дека ван бујтен играл нон стоп ти си знаеш
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 12:43 ---
За Принце еве сега прочитав,дека агентот преговара со челзи за понуда од 18 милиона.Ја мислам дека од там треба да извлечеме некој играч
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 13:00 ---
Добра вест! Галијани ке им понуде на Џенова замена Ночерино-Куцка шо е одлично за нас,мислам дека Куцка реално е подобар од Ночерино кој го исто сака и претседателот на клубот.А Петања ке си остане во Милан,бидејки е планиран како замена за Пацини.

Коа прочитав ова за трампава Џером + 5 милиони за Кевин Принс Боатенг, прво помислив дека нешто сакаат да ни подметнат. Да не е нешто болен, повреден хронично, не знам.. Не ми е реално никако.
Ајде што мислам дека Џером вреди појше прво во пари од брат му, со оглед на колкава-толкава константност во играта, искуство кое го има, зошто ипак играше големи утакмици во ЛШ со Баерн и ипак е европски шампион, па сеа тие уште да ни доплателе 5 милиони :pos:
Не знам... или е ултра безвезна шпекулација, или овие сакаат да ни подметнат нешто или Гурадиола глеа нешто во Кевин Принс што ние досеа го немаме видено.

Џером има 26 утакмици во Бундес сезонава. Ако тоа е “ретко добивање шанса“, незнам колку треба да игра за да биде “често добивање шанса“ Кога не играше беше повреден. Ги изигра двете утакмици со Барселона на високо ниво, го изигра финалето на високо ниво.
До лани мислев дека е слаб играч, ама годинава ме демантираше. Се навикна на централен дефанзивец и сигурен сум дека кога би дошол би бил најдобар дефанзивец во екипа кај нас.

Максимално нереално ми делува таква трамна на браќава, ама со оглед на тоа дека Боатенг сигурно ќе си оди ( поради платата, договорот и слично) јас ваква трампа би прифатил што побрзо додека не се премислат.
Коа би се десила, некој некого би направил будала. Е сеа не знам кој кого.

Boateng's agent (was in London yesterday to speak with the Chelsea board) will soon travel to Portugal to speak with Mourinho about Boateng.

Нa Челзи не му треба Боатенг па и 18 мил давале како не. Каде ќе го играат во нивната формација 4-2-3-1 кога знаеме дека не го бива за крило и плејмејќер, a имаат играчи за тие позиции?

Па уште кога ќе прочитам дека за следна сезона го планираат за племејќер заедно со Сапонара подобро да го дадат без пари отколку ова да се случи. :D

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=114097

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom