Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ах тие звезди на главата еден стави и одма друг по него. :D
Kај бе педер вие да не сте го виделе?

:icon_lol:
264595_575902575776516_202563187_n.jpg

Празни муабети,класика за секој играч шо иде во милан мора да му се најде некоја мана неможете да му најдете некоа замерка за играта пошо по клиповите што ги има на јутјуб си игра ептен солидно за 95 годиште па ќе изваѓаме муабети!

Иначе како што прочитав Јепес добил понуда од Верона (y) еден помалку

Paris Saint-Germain defender Mamadou Sakho has revealed he would consider a move to AS Monaco this summer.

Абе нас очајно ни треба уште еден добар централен одбрамбен да се ротираат со Мексес и Запата.

најточната слика за нашите сега веќе манекени.. :unsure:
995823_580681365288514_519922263_n.png

добар контрааргумент.. само што не е така како што викаш ама ај.. :) а иначе ја не го ставив тоа за провокација тука само ја прикажав жалната вистина.. кој како сака нека си прифати ама тоа е така.. а за кака, добра финта само што контрааргументов не е валиден видејќи кака никогаш не се експонирал како манекен, ни па се сликал на ибица со женска му и да става на твитер после.. бидејќи сега овоа што го прават нашите е баш тоа.. наместо тоа што знаат да го покажат не терен оти се сликаат со duckface за на твитер... :unsure:

добар контрааргумент.. само што не е така како што викаш ама ај.. :) а иначе ја не го ставив тоа за провокација тука само ја прикажав жалната вистина.. кој како сака нека си прифати ама тоа е така.. а за кака, добра финта само што контрааргументов не е валиден видејќи кака никогаш не се експонирал како манекен, ни па се сликал на ибица со женска му и да става на твитер после.. бидејќи сега овоа што го прават нашите е баш тоа.. наместо тоа што знаат да го покажат не терен оти се сликаат со duckface за на твитер... :unsure:
Ни ја не провоцирам де само ја продолжив низата, а ако имаш уште на ум продолжи ја и ти :)
Тоа што се поеќе и поеќе играчи се приклучуваат на социјалните мрежи и постираат слики значи дека ќе пропаднат?

Еве го и Балотели почна со твитер...дај да го продадеме додека држи цена ако не.

Кака од 2008ма па навака е манекен и ништо поеќе.

п.с Немаш ти твоја слика со другарките на фејсбук?
Ако имаш тогаш најверојатно си пропалица :icon_lol:

Ни ја не провоцирам де само ја продолжив низата, а ако имаш уште на ум продолжи ја и ти :)
Тоа што се поеќе и поеќе играчи се приклучуваат на социјалните мрежи и постираат слики значи дека ќе пропаднат?

Еве го и Балотели почна со твитер...дај да го продадеме додека држи цена ако не.

Кака од 2008ма па навака е манекен и ништо поеќе.

п.с Немаш ти твоја слика со другарките на фејсбук?
Ако имаш тогаш најверојатно си пропалица :icon_lol:

tumblr_mo2n69BVNA1qdy9oko2_500.jpg

овоа ли е понашање на еден фудбалер?
а и кога се сликаат во друштво.. повеќе гел за коса има на сликава има отколку памет.. не е се до сликата, фризурата, девојката или нз што.. па порано се немаше фризура како што е сега модата и им фалеше ли неш на фудбалерите?? сфаќам дека се сега во некој фазон како демек познати сме донесени се за да играат фудбал а не да се прават манекени.. и колку и да ми е антипатичен мурињо, сепак за тоа сега што кажа дека не му требаат манакени секоја му чест... нејќам да ме сфатиш како ги хејтам елша, боа, пато или кој и да е, секој гледа за доброто на тимот.. а за балотели - е фала му на богу што постои твитер и ми помогна да сфатам дека бало се разбира само во фудбал и во ниш др :pos: па човекот не знаеше како да си смени слика бе.. :facepalm::pos: звер е звер :D

овака ли е понашање на еден фудбалер?
а и кога се сликаат во друштво.. повеќе гел за коса има на сликава има отколку памет.. не е се до сликата, фризурата, девојката или нз што.. па порано се немаше фризура како што е сега модата и им фалеше ли неш на фудбалерите?? сфаќам дека се сега во некој фазон како демек познати сме ама оти се донесени за да играат фудбал а не да се прават манекени.. и колку и да ми е анитпатичен мурињо, сепак за тоа сега што кажа дека не му требаат манакени секоја му чест... нејќам да ме сфатиш како ги хејтам елша, боа, пато или кој и да е, секој гледа за доброто на тимот.. а за балотели - е фала му на богу што постои твитер и ми помогна да сфатам дека бало се разбира само во фудбал и во ниш др :pos: па човекот не знаеше како да си смени слика бе.. :facepalm::pos: звер е звер :D
Имаш видео од изјавата на Мурињо?
Пошо ако не ми покажеш видео за да се уверам дека он стварно го рекол тоа тогаш ништо. И ја можам да пласирам ист таков муабет.

Си ставаат слики и се сликаат ко сите луѓе на планетава наша. Ко сите нас тука а разликата е што тие се познати.
Порано не беа социјалните мрежи толку експонирани и затоа немаше вакви работи.

Не гледам како му штетат на клубот со тоа што се сликале додека биле искочени и слично, тоа е нормално и стварно не можам да сфатам како моеш да размислуваш вака.

Мартинче не се нервирај, и ти прајш вакви слики со дечко ти за на фб, како и сите останати, и што се тука помалце фудбалерите да не смееат да се фотографираат и објавуваат слики?

Шо ги ебам ако сакет и кур на гла нека ставет само нека ни донесат барем титула во Сериа А.

едит Клипче побрз од мене со ист пост :)

Имаш видео од изјавата на Мурињо?
Пошо ако не ми покажеш видео за да се уверам дека он стварно го рекол тоа тогаш ништо. И ја можам да пласирам ист таков муабет.

Си ставаат слики и се сликаат ко сите луѓе на планетава наша. Ко сите нас тука а разликата е што тие се познати.
Порано не беа социјалните мрежи толку експонирани и затоа немаше вакви работи.

Не гледам како му штетат на клубот со тоа што се сликале додека биле искочени и слично, тоа е нормално и стварно не можам да сфатам како моеш да размислуваш вака.

http://www.ghanasoccernet.com/mouri...ys-midfielder-is-not-a-football-but-a-model/?
http://www.football-italia.net/35127/mou-shrugs-model-boateng?
епа тоа ми е муабетот.. има фудбалери кои не се замараат со такви раб, а имаат твитер или фб профили.. а има и некои кои воопшто не се ни змаарат со такви глупости - си играат и си зимаат пари за др.. :D

Мартинче не се нервирај, и ти прајш вакви слики со дечко ти за на фб, како и сите останати, и што се тука помалце фудбалерите да не смееат да се фотографираат и објавуваат слики?

Шо ги ебам ако сакет и кур на гла нека ставет само нека ни донесат барем титула во Сериа А.

Нормално.

Додека го глеам јас Шарави како трча по 15 километра на утакмица и цело време е напред назад и дава се од себе за клубот ич не ми е гајле дали ќе постира duck face слики на твитер. Ама ич.
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 01:02 ---
http://www.ghanasoccernet.com/mouri...ys-midfielder-is-not-a-football-but-a-model/?
http://www.football-italia.net/35127/mou-shrugs-model-boateng?
епа тоа ми е муабетот.. има фудбалери кои не се замараат со такви раб, а имаат твитер или фб профили.. а има и некои кои воопшто не се ни змаарат со такви глупости - си играат и си зимаат пари за др.. :D
Никаде не гледам видео од изјавата.

Сигурно не очекуваш Малдини да се закачи на некоја социјална мрежа и да постира пошо различни генерации се и имаат различни размислувања.

И ај...не планирам да ти ги цртам работите цело време..

И да, секој си има свое размислување само што твоето е погрешно.

ја брем не би ги ставила тие слики на фб или на истаграм како што сега е попопуларно :D и мене не ме интересира каков е приватно ни би сакала да знам, ама веќе почнува да ме инетресира бидејќи они тоа што го прават го загрозува цел тим.. а иначе работата со сликата е женските, само што темата отиде малце подалеку.. пред да станат познати и пред да испадне оноа смени 30 фризури си беа таман а и му продонесуваа на тимот, фатија женска и сега толку е.. нема веќе резултати се е отидено...
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 01:05 ---
Нормално.

Додека го глеам јас Шарави како трча по 15 километра на утакмица и цело време е напред назад и дава се од себе за клубот ич не ми е гајле дали ќе постира duck face слики на твитер. Ама ич.
--- надополнето: 10 јуни 2013 во 01:02 ---

Никаде не гледам видео од изјавата.

Сигурно не очекуваш Малдини да се закачи на некоја социјална мрежа и да постира пошо различни генерации се и имаат различни размислувања.

И ај...не планирам да ти ги цртам работите цело време..

И да, секој си има свое размислување само што твоето е погрешно.

е тука се најдовме - генерацијата :) едно исто вртиме само на др начин.. али ајде ете им и фризури и се, нека оди.. они да носат резултати со тоа од, мене нема да слушнеш ниш вакво, ама.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom