Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Оваа партија шо вечерва ја изигра Барселона е врв, не кривете поединци за поразот .... Пресингот по изгубена топка кај нас беше доведен до совршенство, а мотивацијата беше на највисоко ниво ......

Да сум Берлускони сеа сите под казна ЧЕЉАВИ !!!
Опни мајка машинката на сите, да не се замараат више со фризурите, ѕвезда, линија, две линие...

Е нема да е фер спрема Абијати :).

И немојте бе да плукате по Нианг, не е за плукајне работата Робињо во онаа ситуација од шала го промаршува цел гол што се вика. Требаше да погодит, но мојт да се кажит и немање среќа.

И да, до сеа неколку пати имат погодено статива, исто така и пречки, редно е да се истурит на некој тим во Сериа А, онака да ве остајт подзинати сите шо го пцујате.

Tицијано во поинакво издание.

То е то, реков во темата за ЛШ дека ги отепа брзиот гол на Меси. После то се беше само игра на Барса и прашање на време кога ќе киксни одбраната на Милан уште неколку пати.

Ајде ајде не претерувајте сеа...
Онакви голови на Меси, 5 одбрани не ги бранеа.
Нијанг немаше среќа, дете е, јебига, тоа не е од незнаење, не кењајте многу. Кој требаше да игра? Бојан? Па тој сам ако излезеше со Валдес, ќе му ја уручеше топката колку навива и колку ја сака Барселона. Ќе си заминеше во соблекувална со плачење ако им даеше гол.

Јасно беше дека многу тешко може да се повтори ситуацијата од првата утакмица. Милан да изигра пак перфектно, а Барселона пак ужасно.
Само се надевам дека одма ќе се вратиме со победа над Палермо и ова нема многу психички да им влијае, зошто борбата во Серие А ни е многу битна и таму нема многу простор за тагување по поразов од Барселона.

Кога знаеш месец дена унапред дека гол во почетна фаза на утакмицата е пресудно да не примиш и сепак да го примиш, јасно е дека не си за Лига Шампиони.

Утакмицава ја промашија сите комплетно, од тактички до секој друг можен план. Прво не смееше да не игра Суљо, не дека Фламини изигра кузнае колку лошо (он и Абате ми беа најсветли точки) ама мислам дека Суљо можеше многу повеќе да направи со Меси во целиот тек на утакмицата, со исклучок на првиот гол, тука господ не помагаше.
Амброзини после оваа утакмица не знам со кој образ може да помисли да побара нов договор. Првата утакмица ја згази, ама оваа беше таа на која беше најпотребен.
Запата и Мекцес во најдобар случај треба да се на клупа во екипа што мисли да игра на Ноу Камп, камо ли на терен.

Све у свему,кога имаш екипа која вреди заедно во плати и трансфери колку Меси нема што да жалиш, со подобра ждрепка можеби можеше повеќе сезонава. Ко за прва сезона со оваа екипа со петлиња и половњаци и ова е добро.

Сепак направија да се тресе Барса од страв, за овој моменталниов тим на Милан и тоа е успех. :) Првиот натпревар беше сон, ова денес беше многу поблиску до реалност, иако некои моменти ќе го сменее целиот тек на натпреварот.

Нема потреба од кукање, и дека до толку ќе се спротистават во двобојот никој не очекуваше. Сега смирено, со нозе на земја, да си се посветат целосно на Сериа А. Ако ништо друго, барем сега нема да се губат бодови поради ЛШ (иако сите сакавме да ја поминеме Барса, но толку им биле можностите).

Со самото тоа што Шарави и Шиљо ќе бидат позрели за цела сезона, а ќе го имаат и Балотели, следната година Милан ќе биде посилен. Уште да инвестираат паметно и прокетот ќе си се развива во вистински правец. Зимово имаше едно чистење, сега на ред е друга поголема група да лета од Милан.

Што убаво си ја направивте ситуацијава happy ending :D

Иначе кружат слики по фб дека вториот гол бил од офсајд. Ме мрзи да барам видеа да гледам, друг некој го примети ли тоа?

Што убаво си ја направивте ситуацијава happy ending :D
епа сега... подобро тоа отколку да плачеме :) затоа е и story, нели? :D
--- надополнето: 13 март 2013 во 01:17 ---
IMAG0223_zps1a861b78.jpg

...

site si gi kazavme negativnite strani na nadprevarot so e ok se ispraznavme nervozata malce po malce ni pominuva , no ima nekolku raboti so sakam da gi kazam so cel malce da se utesam samiot sebe :unsure:
1. Konstant da se vrate u realnosta deka ne e roberto carlos, i deka e igrac koj e sosema prosecen i deka treba da se dokaze za da stane proff igrac.
2. Niang da si go zavrsi filmot deka e zvezda i da svate deka seuste decko koj vazi za golem talent no ne sozrean (iako stojam do stavot deka toj voopsto ne e kriv ova go pisuvam za negovoto odnesuvanje pred ovoj nadprevar)
3. Slednata godina so ovie mladi i nadezni igraci plus malku investicii vo sredniot red mozeme da cekorime na 1 mesto vo ligata i cekor napred vo LS.

za kraj dobra nok na site rossoneri iako znam deka ovaa vecer e bez son no toa e .

^ Како бе без сон, јас оваа ноќ 100% ќе го сонувам Амброзини. :pos:

Добро стандард е тоа пенал не ни досуди,гол од офсајд ама ипак не ги кривам судиите! Самите требаше да ја добиеме утакмицава!! :)

и вака и така, па ќе изгубевме.. и да свиреше офсајд, и пенал да беше - сеедно.. не беа спремни што не беа и тоа е факт.. сега сфаќам дека барса се тие кои стварно го остварија тоа што го зборуваа и тоа значи дека сум зборувала на празно.. влеговме како веќе да сме во финале и да не не интересира резултатот тука.. тоа е сега :/ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom