- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Не ги гледам ама можам да замислам дека виновни за примените голови се Фламини и Амброзини 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
епа тогаш еве ви го Нианг.. сам не исфрли од ЛШ...Точно.Ќе го промашеше целиот гол.
Нијанг и да дадеше 4-1 ќе беше сега пак ништо што само сереш по негоепа тогаш еве ви го Нианг.. сам не исфрли од ЛШ...
Не ги гледам ама можам да замислам дека виновни за примените голови се Фламини и Амброзини![]()
епа тогаш еве ви го Нианг.. сам не исфрли од ЛШ...
човек не е поентата да форсираш... они и онака ќе се пробијат кога тогаш.. само на ваква утакмица каде треба да ирга искусен напаѓач, па дури и слеп да е некој ќе погодеше барем еден гол.. а дека форсираме, тоа да.. ај сега Кристанте да играше или па Мастур подоброФорсирај млади = не бива
Не ги форсирај = глуп си
Да се чудиш
Не се криви дефанзивната линија колку што е крив средниот редЛепо је било док је трајало, барем две недели позитивна атмосфера. Мене искрено после 5-тата минута ми беше јасно, а после она со Нијанг се случи казната. Сега барем да се сконцентрираме на 2-рото место и директен пласман во ЛШ. Здравје догодина со подобра дефанзивна линија ќе имаме солиден тим, јас искрено сите би ги сменил сите од дефанзивна линија, со деца нека играат, ама овие да не ги гледам.
Не се криви дефанзивната линија колку што е крив средниот ред