Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не ги гледам ама можам да замислам дека виновни за примените голови се Фламини и Амброзини :coffee:

Forza MILAN!!!j.bi ga,sreka sledna godina..

Не ги гледам ама можам да замислам дека виновни за примените голови се Фламини и Амброзини :coffee:

Не се,утната тактика.. Како сакате после да се дичи Алегри не сфаќам? Да го :drk: за една утакмица ? Искрено човекот е неписмен,мозок нема,глупав е... :) Со Арсенал исто,Со Тотенхем исто со Барселона па све што лета не се јаде..
Кој спомна за Констант нешто со договорот ,погоди срање,тешко срање беше.Толку ги пцуев БОнера и Анте против Манчестер колку што ги пцуев Нианг и Констант!!
Со еден збор СРАМОТА,и ве поздравува Пацини (y)

Ебениот Нианг а :)

Шала на страна, малиот е 18 и за очекување е играч на тие години да направи фатална грешка. Им се случувало и на најдобрите(Шевчернко Инстабул 2005та) и пак ништо.
Од тактичка гледана точка е згрешена утакмицата од старт и нема што да се прави. Догодина повеќе среќа.

епа тогаш еве ви го Нианг.. сам не исфрли од ЛШ...

Неискуството на ЦЕЛИОТ тим не исфрли од ЛШ.Факт е дека ако погодеше Нианг работата ќе ни се олеснеше и притисокот ќе беше на страната на Барса,а исто така факт е дека на целиот тим со исклучок на Шарави,Боатенг и Монтоливо им се тресеа нозете и избегнуваа игра со топка.Многу е глупо вината да се препише само на 1 играч,а притоа тимот да ти прими ни помалку ни повеќе туку 4 голови.Вечерва не исполнивме ниту еден услов за да играме во 1/4финале и крај на приказната.Да се вадам на факторот среќа е нешто што највеќе го мразам но вечерва и таа не напушти.Можеби да имавме повеќе среќа ќе влезеше ударот на Нианг или па немаше да биде изблокиран ударот на Робињо но за муабети од типот ‘‘што би било кога би било‘‘ нема место во фудбалскиот свет.Не ми е сеедно што испаднавме но тоа е тоа...Повеќе среќа наредната година.

Неш што сватив после утакмицава... не хејтам никого, само ќе искритикувам се по ред :D
Прво, Алегри - кој римски бог му се појави во сон жити се па се браневме и играа играчи од типот на Фламини, Боатенг, Констант....?
Констант самиот - "Милан нема да се брани.. бла бла", абе дечко кај си ти за ЛШ да те праша некој??
Ја за Боатенг не би дала ни 1 цент а ме чуди како сеуште некои тимови се интересираат за него... ја овој Боатенг не го познавам, ни па сакам да го видам веќе пред очи.. ја фати Мелиса и сега главен фраер е а за фудбалот кој го боли уво...
Фламини уште вечер наместо да се рваќа во Милано слободно нека си оди во Франција или па нека дојде кај нас во Мак да игра...
Ел Шарави и немаше мн шанси, ама тоа со ножичи би беше најзабеган потег после тоа на Нианг.. една шанса и со КОРИСТИ а не фудбалер да користи се што ќе му додје за да стане новиот Роналдињо..
и за крај - Нианг.. е тука no comment.. :)

Лепо је било док је трајало, барем две недели позитивна атмосфера. Мене искрено после 5-тата минута ми беше јасно, а после она со Нијанг се случи казната. Сега барем да се сконцентрираме на 2-рото место и директен пласман во ЛШ. Здравје догодина со подобра дефанзивна линија ќе имаме солиден тим, јас искрено сите би ги сменил сите од дефанзивна линија, со деца нека играат, ама овие да не ги гледам.

Форсирај млади = не бива
Не ги форсирај = глуп си

Да се чудиш
човек не е поентата да форсираш... они и онака ќе се пробијат кога тогаш.. само на ваква утакмица каде треба да ирга искусен напаѓач, па дури и слеп да е некој ќе погодеше барем еден гол.. а дека форсираме, тоа да.. ај сега Кристанте да играше или па Мастур подобро :D

Лепо је било док је трајало, барем две недели позитивна атмосфера. Мене искрено после 5-тата минута ми беше јасно, а после она со Нијанг се случи казната. Сега барем да се сконцентрираме на 2-рото место и директен пласман во ЛШ. Здравје догодина со подобра дефанзивна линија ќе имаме солиден тим, јас искрено сите би ги сменил сите од дефанзивна линија, со деца нека играат, ама овие да не ги гледам.
Не се криви дефанзивната линија колку што е крив средниот ред

Нианг не имат на душа земено, то е јасно ко ден, него му е 1000 пати потешко од сите нас џабе лајна јајме.
А од друга страна и останатите не беа ништо подобри, сите топки на средина ни ги укради Барса. Игра со страв.. Дали грешката е во Алегри или во тимот не можам да судам, и не смеам, мисалм дека заеднички треба да се сноси. Иначе од секој неутрален гледач ова воопшто не беше изненадување.
Иначе според мене Нианг за тие 60 минути игра направи многу повеќе од Ел Шарави цел натпревар. Робињо при асистенцијата од Кркич имаше добра можност, но од онаков играч и не очекувам ништо повеќе. Повеќе среќа в година ако се донесат квалитетни засилувања, со овај тим ова ни е максимум против вакви екипи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom