Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
El Shaarawy
"I'm ready even to play as a full back for this team. I'm completely at the squad's disposal."

Momcevo ima istrcano 12,1 km na utakmicava a e napagjac :cuc::cuc::cuc:

Neymar who?
Vidi go detevo be zlato vredi,kakvo plakjanje 50 miliona za dignat brazilec.

El Shaarawy
"I'm ready even to play as a full back for this team. I'm completely at the squad's disposal."

Momcevo ima istrcano 12,1 km na utakmicava a e napagjac :cuc::cuc::cuc:

Neymar who?
Vidi go detevo be zlato vredi,kakvo plakjanje 50 miliona za dignat brazilec.

тоа и јас вчера го напоменав доста претрча затоа на крај немаше душа..секоја чест одлично игра сезонава ја оправдува довербата што му е укажана.

Ако минатата сезона мерда не го фати срцето Ел Шарави немаше да може да си го докаже талентот и најверојатно ќе го дадеа на позајмица. :tapp:

ibk2wzqpw849l.gif

1349286329731.gif

Галијани и Браида сега нека го гледаат неговиот мистер х Витесл кој можеа да го купат за 8 мил. :tapp:
Браида не знам зошто воопшто оди во Бразил само по вечери идат со секакви агенти на крај донесат 3 голман кој ќе го чуваме за украс и ќе игра после 3 сезони.
За евтини пари се наоѓаат таленти како што Порто ги наоѓаат и гледам и Шатхјор имаат добри бразилци посебно оној афрото кој го земаа 5 мил кој моментално за Боатенг е авион.

Пато се вратил на целосен тренинг со тимот, не се знае само уште дали ќе игра против Интер или со младинците во Сабота.

3d222f3f83848a9fc3e97cfe479fbc53.jpeg

Курва Суд ја подготвува кореографијата за дербито!!
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 15:39 ---
Собир

Недела 20:45 денот на ГОЛЕМОТО дерби на екипите од Миланооооо ! Милан - Интер ...
Чекање 20:00 на плоштад пред фонтаната да го бодриме нашиот клуб ! Ац Милан
Сите што се заинтересирани за да го проследиме натпреварот за повеќе информации
може да се обратите во порака :))))
Ве очекуваме во голем број !!!!!!!!!

Утакмицата ке се следи во Грув кафе , ке има и попусти на пијалоците !
Ајде да
видиме колку Росонери не имааааааааааааааа :))

Форца Миланнннннннннн ♥♥♥
Собир за сите росонери. ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

АКо се отвара нова тема за дерби, а Росоњеро изгубил желба да проба и втор пат, јас сум за Нино да ја отвори. :)

Никој е ве ни моли :LOL:
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 16:12 ---
http://forum.kajgana.com/threads/Милан-Интер-07-10-2012-20-45.63944/

Вашите мислења овде!
Ај бе гони се од форумов ти.Доста ме трујате на фејсбук со овие детскиве статуси „Ајде на собир росоњерииииииии одимеее во голем брооооооооооој.

Ај гитла папагал еден :facepalm:
Па уште и тема си отворил, без анкета, без историја, резултати, вовед никаков .... кој дебил си човеку :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom