Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Шампионска екипа имаме за наредна сезона!
Абиати
Антонини/Абате Јепес Мексез Месбахххх
Констант Мунтари Траоре
Робињо
Ибрахимович Касано

Моја лична желба е и Ригони да се земе наместо Мунтари(зш повреден бил батката) тука да влезе,без пари ќе го собереме(ипак криза е рецесија..) Ни милион потрошен,а состав за освојување ЛШ тоа е нешто!
Силва ,што ќе ни е 50 м неа го продадат,ехее Берлу има планови треба да го поштуваме газдата!!!
Боатенг,20 м од Реал одлично звучат не ни треба го имам Траоре...
Пато,цел живот повреден ако има 22 години,Макси Лопез супер наследник му е!
Така да нема за што да плачеме,наредна година нека се пази европа.БУМ ќе направиме! (y)
---------------------Абијати
-Абате-Мексес-Силва-Дидак/Зунига/Балзарети
-----------------------нов*
-----Монтоливо---------Ночерино
-------------------Боатенг
------------Пато-------------Ибра

*Галијани потврди дека бараме играч таму кој ќе диктира темпо и ќе биде плејмејкер. Се спомнуваат Сахин,Струтман и дузина други.
Потврди дека останува Дидак, Зунига и Балзарети се исто така опција.

Се на се не изгледа лошо,нз што мислиш ти.

Носов ја зел 10та? Не сакав да му ја дает него...

Најпрвин да им посакам добредојде на Ачерби и Констант и со среќа да си ги трошиме.
Ачерби е добар дефанзивец се виде тоа и сезонава за џабе не беше меѓу најдобрите 11 -мина во Серија А, но не знам дали ја има класата за стартер во одбраната на клуб како Милан.Па мое мислење е дека Силва и Мексес треба да се првиот избор за централната двојка.
Констант :tapp: једина позитивна ствар шо гледам во тој трансфер е тоа што иде на позајмица али дај боже да грешам.
За Меркел- има ли нешто официјално околу неговата иднина? На неколку пати читав,дека сме ги отстапиле и останатите 50 % од правата на Џенова што за мене е голема грешка.

Каква грешка, ако имаше нешто во Меркел ќе го видеа до сега, или додека не наполни 25 годни млад е и талентиран само, само му фали искуство? Ми се курчит и од трансвериве шо ги прает и од све, ај нек завршит трансвер роков (а уште не е ни почнат :facepalm: )

Меркел го дадоа за Ел Шарави кој веќе целосно е во наша сопственост пред некој ден беше официјално а тоа и е добар трансфер бидејќи Меркел дојде и одма се повреди мислам дека поради тоа го дадоа.
Се појавиja новите мистер иксови :pos:

меркел да беше добар играч ќе беше дел од плановите на милан.
кутриот неможе во џенова место да фати, не па во милан!

констант добро ќе се покаже, ќе видите :свиркам:

меркел да беше добар играч ќе беше дел од плановите на милан.
кутриот неможе во џенова место да фати, не па во милан!

констант добро ќе се покаже, ќе видите :свиркам:
Пред 2 месеци напуни 20 години а веќе има 30 настапи за Милан/Џенова на официјални натпревари незнам што очекуваше ти. Башка што беше редовен во сите младински категории на Германија.

Пред 2 месеци напуни 20 години а веќе има 30 настапи за Милан/Џенова на официјални натпревари незнам што очекуваше ти. Башка што беше редовен во сите младински категории на Германија.
со среќа нека му е ако е така.
ако е добар ќе го врати милан пак, нема кај да бега.

со среќа нека му е ако е така.
ако е добар ќе го врати милан пак, нема кај да бега.
Се слагам, кога ќе прочитам тука некој кога мудрува за деца од младинска што играат за тревизо и кукаат да ги вратиме....па добро мајкому стара има некој што плата зема проценувајќи ги квалитетите на тие играчи а не ние што гледаме фудбал од дома и играме менаџер.

Се слагам, кога ќе прочитам тука некој кога мудрува за деца од младинска што играат за тревизо и кукаат да ги вратиме....па добро мајкому стара има некој што плата зема проценувајќи ги квалитетите на тие играчи а не ние што гледаме фудбал од дома и играме менаџер.
наравно!
али и тие знаат да направат грешка некогаш (за болдираното) .

И србин на фан клубов имаме еден :)
каков србин бе
нит ќ имам у презиме, нит некој мој предок имал ќ у презиме
а башка и на ски ми завршува презимето, што докажува дека не сум ни булгар
чист македонец, помалце националист!

:pipi:

каков србин бе
нит ќ имам у презиме, нит некој мој предок имал ќ у презиме
а башка и на ски ми завршува презимето, што докажува дека не сум ни булгар
чист македонец, помалце националист!

:pipi:
Не ги лажи луѓево бе нигер си