Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Верати е фан на Јувентус, желба му е да игра за тој клуб, така да немаше Милан некоја голема шанса да го добие. Пробаа да го земат, но пресудна е желбата на фудбалерот. Значи не е дека глубот не го интересираат такви играчи. Па и Шарави како дојде, затоа што никој не сака да инвестира во млади играчи?

Иначе Питу Гули ги погодува работите во фудбал, дали за резултати, дали за тоа како ќе успее некој играч, исто како Пеле, може никот во Пеле да си го смени. Колку само гомна јадеше кога го земаа лани Шарави. Го споредуваше со еден неспособен млад десен бек (презимето на М му почнуваше) кој не заигра ни еден натпревар за Милан. :P

(да се рчнам малку)

Добро ајде талент невиден ќе видеме колку ќе изигра оваа сезона во сериа а, гледам одма го вратиле на позајмица пак во Пескара.
Во сериа Б може и 200 натпревари да има но со поголеми клубови ќе видеме како ќе се покаже.
Од јутјуб ли заклучи дека е баш тоа што ни треба и дека може да ја држи цела средина да биде креатор на целата игра, дека може да игра пред сите останати?
Треба да се купат и под 20 ама играч кој е поминал голем клуб кој се прославил со игра против големите а не играл со сериа б и какво искуство може да има од таму. Ако сакаа ќе го земеа ќе им го дадеа Ромањоли и пари. Ако чекаме дете да не оправи добро е ќе бидеме детски клуб како Арсенал, наместо да трчаме по Сахин, Стротман, Сандро... итн.
ахаха па наравно дека ќе го остават во пескара уште една сезона, најверојатно пошто и така се договориле. бидејќи на пескара он и е најдобар фудбалер и оваа сезона барем според мене - ќе бидат големо изненадување
и наравно, уште една година да се доразвие, да игра на поголемо ниво, во поголема лига, против поголеми играчи

да ми речеше озил или сахин ајде, али стротман.... небаре предокажан играч е :tapp:
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 17:57 ---
Сега ќе му го земе местото, ќе го седне на клупа цела сезона. (y) :icon_lol:

:tapp::tapp::tapp:
Колку само гомна јадеше кога го земаа лани Шарави. Го споредуваше со еден неспособен млад десен бек (презимето на М му почнуваше) кој не заигра ни еден натпревар за Милан. :P

(да се рчнам малку)
леандро грими или матиони :icon_lol:

ахаха па наравно дека ќе го остават во пескара уште една сезона, најверојатно пошто и така се договориле. бидејќи на пескара он и е најдобар фудбалер и оваа сезона барем според мене - ќе бидат големо изненадување
и наравно, уште една година да се доразвие, да игра на поголемо ниво, во поголема лига, против поголеми играчи

да ми речеше озил или сахин ајде, али стротман.... небаре предокажан играч е :tapp:

:tapp::tapp::tapp:
Стротман за Верати е авион-точок, од Пескара до ПСВ споредуваш играње во сериа б и играње во ЛЕ и Холандска лига е разлика од тука до месечината. Играч кој го сака пола европа и играч кој го сака пола сериа а (ма ни пола)
Ајт терај инат (y)

Колку само гомна јадеше кога го земаа лани Шарави. Го споредуваше со еден неспособен млад десен бек (презимето на М му почнуваше) кој не заигра ни еден натпревар за Милан. :P

(да се рчнам малку)
Монтелонго?

Стротман за Верати е авион-точок, од Пескара до ПСВ споредуваш играње во сериа б и играње во ЛЕ и Холандска лига е разлика од тука до месечината. Играч кој го сака пола европа и играч кој го сака пола сериа а (ма ни пола)
Ајт терај инат (y)
верати на 22 години (да останеше у пескара) ќе го бараше цела европа, не пола!
него нема везе, докажан е стротман :icon_lol:
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 18:12 ---
Монтелонго?
е можно е и он да е, бруно монтелонго ли како беше :)

А бе не е толку битно кој е, битно е дека утнал во проценката.

Питу Гули е нашиот Пеле. :)

Суљо си ебал матер, 5-6 месеци како што прочитав па ваљда затоа ќе го земат грдиов...

Нинович
Milan, Flamini è svincolato

Milan, Flamini is released

Ти се исполни желбата а воедно и мојата.
Мунтари аут 7 месеци минимум,договор со него ќе потпишеле можеби кога ќе се опоравел.
Констант е негова замена.

Идеме даље :D

Фламини ослободен а Мунтари се сјеба, летово одлично почна. Само да не се земе Констант и супер ќе биде.
Кој читам вакви шпекулации/вистини дека заинтересирани сме за глупи имиња од фудбалери и просек фудбалери ми се плаче.

Фламини ослободен а Мунтари се сјеба, летово одлично почна. Само да не се земе Констант и супер ќе биде.
Кој читам вакви шпекулации/вистини дека заинтересирани сме за глупи имиња од фудбалери и просек фудбалери ми се плаче.
Констант офијално е играч на Милан,има на оф.страната на Џенова.

хаха па се сликале
bfe36c5fec97dbfcbc123180a51fc646-26756-2949380efa673bd8c4523694a3f5f4dd.jpeg

А и добри се овие на миланњуз. За договорот со Џеноа за Констант напишале Clamoroso :pos:Као Хамшик да е во прашање.

Ајде среќно друже Ачерби (да ти ебам бркчињата Хитлеровски) и се надевам дека ќе ја оправдаш улогата и довербата која ти ја даваат како dopo Nesta. :)
Не се бркови туку бемка.

Нинович

Milan, Flamini is released

Ти се исполни желбата а воедно и мојата.
Мунтари аут 7 месеци минимум,договор со него ќе потпишеле можеби кога ќе се опоравел.
Констант е негова замена.

Идеме даље :D

(y) за Констант као замена за Мунтари. И Ночерино беше замена за Фламини земен, па знаеме што се деси. :) Јас нема да зборам пред време ништо.

Не се бркови туку бемка.
Има логика, во право си..
Му се извинувам на Ачерби. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom