Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
303572_311072932320770_1141179939_n.jpg

(y) за Констант као замена за Мунтари. И Ночерино беше замена за Фламини земен, па знаеме што се деси. :) Јас нема да зборам пред време ништо.

Има логика, во право си..
Му се извинувам на Ачерби. :)
Џабе, пак е грд.

Бакаје Траоре, Ачерби, Констант... револуцијата за шампионски тим започна. По имињава изгледаат како засилувања за некој подпросечен тим, ама ај ќе видиме како ќе се покажат. Ај тоа туку како кромањонци се некој...

Бакаје Траоре, Ачерби, Констант... револуцијата за шампионски тим започна. По имињава изгледаат како засилувања за некој подпросечен тим, ама ај ќе видиме како ќе се покажат. Ај тоа туку како кромањонци се некој...
За воља на вистината еден ќе им се погоди и ќе ни ги направат цитрони...

Џабе, пак е грд.

Не, дефинитивно изгубивме на лепота во тимот во последно време. Ибрахимович, Мунтари, сеа Ачерби и Констант. Едино Шарави шмекерот не вади.И Пато и Боатенг јебачите. Ќе изгубиме доста навивачки. Сидорф си оди ееј!! Викторија Бекам знае зошто. Доста манекени заминаа... Мада, заебите Констант за Мунтари е Бред Пит! :pos:

А ми се свиѓа коа идат вакви играчи кои едвај чекаат да почнат, на кои Милан е омилен тим, кои ќе гризат за место и за да се докажат! Ми се свиѓа ентузијазмот и желбата на Ачерби. Тоа може да биде многу позитивно. :) Јас се надевам. Ако добил признанија после оваа сезона за својата игра и ако управата на Милан му верува со тоа што му дава договор на 5 години, тоа ми е доволно да верувам дека ќе биде добар.

Што е ова со Констант? Официјално потпишал ? :confused:

Јесте Неше! :D Или што би рекол Галијани: “Да не зборуваме пред да ги поминат медицинките прегледи“ :icon_lol:
Леле кој ќе го гледа :confused:

...вие :D
ја ќе мижим или нема да гледам утакмицата коа ќе игра

Таиво и Мунтари се лепотани за него !

Галијани изјавил дека ќе донесат играч во среден ред кој може да игра како задњи везни. Со тоа се дистанцира од Аквилани. Тоа значи дека и Аквилани кога би останал ќе има уште еден. И да не повторувам, знаеме што значат ваквите изјави негови. :)

Изјавил и дека Дидак ќе остане, што мене лично ми се свиѓа и дека Робињо останува. Ама не го спомнал Боатенг. Читав нешто Реал размислувал за 20 милиони плус Кака за Боатенг (што не ми се верува ич). Галијани за Кака рекол само дека не можат да му ја поднесат платата, ама така викаше и за Ибрахимович. Некако ми се чини као да се работи на враќање на Кака со тоа што би прифатил драстично помала плата. Не знам што да мислам за тоа. :)

Некако највеќе жал ме пука кога ќе ми текне дека од септември нема да го гледам веќе Сидорф, не за играта што последниве 2 години му беше тиња, туку од секогаш ми бил меѓу омилените и ќе ми фали како фаца барем на клупа да го гледам. :(

Grazie Seedorf! :cuc:

Шампионска екипа имаме за наредна сезона!
Абиати
Антонини/Абате Јепес Мексез Месбахххх
Констант Мунтари Траоре
Робињо
Ибрахимович Касано

Моја лична желба е и Ригони да се земе наместо Мунтари(зш повреден бил батката) тука да влезе,без пари ќе го собереме(ипак криза е рецесија..) Ни милион потрошен,а состав за освојување ЛШ тоа е нешто!
Силва ,што ќе ни е 50 м неа го продадат,ехее Берлу има планови треба да го поштуваме газдата!!!
Боатенг,20 м од Реал одлично звучат не ни треба го имам Траоре...
Пато,цел живот повреден ако има 22 години,Макси Лопез супер наследник му е!
Така да нема за што да плачеме,наредна година нека се пази европа.БУМ ќе направиме! (y)

Не сум ги гледал Констант и Ачерби какви играчи се ,како играат,но сепак мислам дека не се на тоа ниво за да играат во Милан, Ке видиме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom