Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Почнаја со овој
taye-taywo-26112011gewrN.jpg

Па сеа
images

177une.jpg

Следно што можеме да очекуваме
ugly9.jpg

али и не се на иста позиција баш

Констант ја игра баш истата позиција која Мунтари ја играше во формацијата на Алегри. Лево во среден ред, као меацала што би рекле Италијаниве.. Иако играл и зад напаѓачите, а и класично во среден ред.

Се согласувам дека не е тоа што му треба и фали на Милан, ама ако е дојден наместо Мунтари, му давам предност и тоа со две раце би гласал за него. На било кој би му дал предност пред Мунтари! :)

Констант бе еј...Констант.:facepalm:
Овој покрај тоа што ќе ги вади од памет сите во Милано не гледам што друго можеме да видиме од него.Тежок подпросечен играч е овој и попрво би уфрлил некој од младинците во прв тим или би земал за мали пари млад талентиран фудбалер до кај 20-22год отколку да се бламирам со вакви страшила од фудбалери.

Hm_Hm

Заради аватарот на подготовкиве нема да го критикувам Алегри:D

хаха па се сликале
bfe36c5fec97dbfcbc123180a51fc646-26756-2949380efa673bd8c4523694a3f5f4dd.jpeg

А и добри се овие на миланњуз. За договорот со Џеноа за Констант напишале Clamoroso :pos:Као Хамшик да е во прашање.

Ајде среќно друже Ачерби (да ти ебам бркчињата Хитлеровски) и се надевам дека ќе ја оправдаш улогата и довербата која ти ја даваат како dopo Nesta. :)

Додека не го видам со дрес онај цигано не верувам а вака договориле го, сакале го, ќе дојдел после една недела па и Тевез го договориме па не дојде. :icon_lol:
Не го плукам Констант оти по се што плукам испадне добар трансфер (Ночерино+Мунатри) а двајцата вредат 2.5 мил и повеќе изигра од Пато+Боатенг па и други важни играчи. :D

Што ме гајле за Верати играч од сериа Б кога никој од вас не го е гледал како игра па бил бил талент нека е, ама кога ќе влезе да игра со голем клуб во ЛШ да биде главен во средниот ред, а не да му фали искуство и да се загубе на сред натпрeвар. Па и цената му е 15 мил. Секако кај нас да дојде нема да игра прва освен ако не бидат повредени повеќе играчи па да игра, исто како Ел Шарави што доби шанса инаку ќе беше цела сезона на клупа или зимото ќе идеше на позајмица како што го шетаа Меркел.
Подобро тие 15 мил да идат за Сандро или Сахин отколку за некое дете кои експерти мислат дека има надеж во него, такви имаме еден куп во примавера каде цела сериа б сака да ги земе на позајмица. Сега читам нашите Валоти не го даваат на позајмица а и не треба.

Не сакам да бидам злобен и да зборам вака, ама најдобар трансфер на Милан летово е што Мунтари се повредил и му се заканува долго отсуство. :D
Не го сакам во екипа, макар пружил партии као не знам кој. Тоа му е инает минлив и прашање на време е кога ќе имаме проблеми со него. Било кого нека донесат на негово место.

И на копилето Фламини, во кого верував дека можда има шанси да видиме аер од него, око да не му видам. Изводи ѕвездата, треба да го чекаме 3 месеци да одговори дали ќе продолжел или не. Па уште имаше агентот изјава некоја дека платата на Фалмини била преголема за италијанска екипа. Ајде гитла и еби си мајката.

Абе не го е гледал,тие што го е гледале го проценуваат како најголем талент на Италија.

Само кај нас нема политика за носење таленти,туку на под просечни гнаси.

Што ме гајле за Верати играч од сериа Б кога никој од вас не го е гледал како игра па бил бил талент нека е, ама кога ќе влезе да игра со голем клуб во ЛШ да биде главен во средниот ред, а не да му фали искуство и да се загубе на сред натпрeвар. Па и цената му е 15 мил. Секако кај нас да дојде нема да игра прва освен ако не бидат повредени повеќе играчи па да игра, исто како Ел Шарави што доби шанса инаку ќе беше цела сезона на клупа или зимото ќе идеше на позајмица како што го шетаа Меркел.
Подобро тие 15 мил да идат за Сандро или Сахин отколку за некое дете кои експерти мислат дека има надеж во него, такви имаме еден куп во примавера каде цела сериа б сака да ги земе на позајмица. Сега читам нашите Валоти не го даваат на позајмица а и не треба.
verati ima 19 godini a ima izigrano nad 70 utakmici u serie b pa vidi ti dali nema iskustvo!
i spored tvojava logika, ne treba da se kupuvaat igrachi pod 20 godini, bidejkji nemaat iskustvo (da, i maldini na tie godini nemal iskustvo)
:facepalm:

пирло гомна да јаде :)

verati ima 19 godini a ima izigrano nad 70 utakmici u serie b pa vidi ti dali nema iskustvo!
i spored tvojava logika, ne treba da se kupuvaat igrachi pod 20 godini, bidejkji nemaat iskustvo (da, i maldini na tie godini nemal iskustvo)

Добро ајде талент невиден ќе видеме како ќе изигра оваа сезона во сериа а, гледам одма го вратиле на позајмица пак во Пескара.
Во сериа Б може и 200 натпревари да има но со поголеми клубови ќе видеме како ќе се покаже. ;)
Од јутјуб ли заклучи дека е баш тоа што ни треба и дека може да ја држи цела средина да биде креатор на целата игра, дека може да игра пред сите останати?
Треба да се купат и под 20 ама играч кој е поминал голем клуб кој се прославил со игра против големите а не играл со сериа б и какво искуство може да има од таму. Ако сакаа ќе го земеа ќе им го дадеа Ромањоли и пари. Ако чекаме дете да не оправи добро е ќе бидеме детски клуб како Арсенал, наместо да трчаме по Сахин, Стротман, Сандро... итн.

пирло гомна да јаде :)

Верати за Пирло,доктор-професор.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom