Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 14.068
- Поени од реакции
- 23.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за Оксер
Abbiati, Amelia, Roma, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Merkel (n. 52); Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Giocatori indisponibili: Antonini, Oddo, Pirlo, Inzaghi, Pato.
Аха, нема потреба, ќе видиш во среда дали немаDa sum na mestoto na Galiani, bi im platil na igracite na Twente namerno da zagubat
Ne deka ima potreba, ama za sekoj slucaj![]()
Аха, нема потреба, ќе видиш во среда дали нема![]()
Него Миланези, некој "објективен" тип ако може, има шанси да тепа Милан во Франција? Премногу високи ми изгледаат коефициентите...
Сакам да го фатам коефициентот, ако тепаат Милан и Реал ќе биде џек-пот. Тоа да го фатам и ја уплаќам добивката на Твенте, фаќам добра пара и правам журка по повод отказот на Рафа!Според мене да,ќе тепа 0-1 ако не тепаат тогаш ќе мораат да го победат Ајакс дома така да..............најсигурно играј ја 0-2 и мирна глава.
, скандалозното доделување на 2 административни титули на Интер
Сакам да го фатам коефициентот, ако тепаат Милан и Реал ќе биде џек-пот. Тоа да го фатам и ја уплаќам добивката на Твенте, фаќам добра пара и правам журка по повод отказот на Рафа!
Мора да признаеш дека е добар план...
Две добри работи во составот Антонони ради повреда го нема (сигурно сам се повредил да не се резили и мачи по терениве) и Меркел кој е Злато што ги имаме само мислам дека нема да добие шанса земен е за недај боже.за Оксер
Abbiati, Amelia, Roma, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Merkel (n. 52); Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Giocatori indisponibili: Antonini, Oddo, Pirlo, Inzaghi, Pato.
Што ќе им е на Реал да победат пласирани се веќе,таа мене накај икс ми иде а за интер нема што да ти зборам ќе си навивам со цело срце да го тепа Твенте а башка тоа што ќе ги играм 1 у кладилница. :tv:
Сакам да го фатам коефициентот, ако тепаат Милан и Реал ќе биде џек-пот. Тоа да го фатам и ја уплаќам добивката на Твенте, фаќам добра пара и правам журка по повод отказот на Рафа!
Мора да признаеш дека е добар план...
Аха, нема потреба, ќе видиш во среда дали нема![]()
Него Миланези, некој "објективен" тип ако може, има шанси да тепа Милан во Франција? Премногу високи ми изгледаат коефициентите...