Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.910
- Поени од реакции
- 23.322
Ауу колку е очаен хахах жал им е што испаднаа во Серија Б
Што бе да не сакаш и ние во Сериа Б да се натпреваруваме ? Ако е јако кажи уште сега да испаѓаме,тоест да "наместиме" нешто:pos2:
Немој да бидиш смешен сине, Милан беше казнет затоа шо контактираше со судиите. Со единствената разлика, шо во разговорите од Меани имаше поплаки за судењето на судиите веднаш по натпревари кај шо Милан беше оштетен. Во некој апсурден легислативен лавиринт Милан беше обвинет, меѓутоа гледано од морална страна, јасно е дека Милан беше единствената жртва на поткупувањето на судиите. Тоа сигурно не беше Интер кој се бореше за четврто место, како шо на крај се испостави.
опаа Меркел повикан. убо убоза Оксер
Abbiati, Amelia, Roma, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Merkel (n. 52); Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Giocatori indisponibili: Antonini, Oddo, Pirlo, Inzaghi, Pato.
Аха, нема потреба, ќе видиш во среда дали немаDa sum na mestoto na Galiani, bi im platil na igracite na Twente namerno da zagubat
Ne deka ima potreba, ama za sekoj slucaj
Според мене да,ќе тепа 0-1 ако не тепаат тогаш ќе мораат да го победат Ајакс дома така да..............најсигурно играј ја 0-2 и мирна глава.Аха, нема потреба, ќе видиш во среда дали нема
Него Миланези, некој "објективен" тип ако може, има шанси да тепа Милан во Франција? Премногу високи ми изгледаат коефициентите...
Сакам да го фатам коефициентот, ако тепаат Милан и Реал ќе биде џек-пот. Тоа да го фатам и ја уплаќам добивката на Твенте, фаќам добра пара и правам журка по повод отказот на Рафа!Според мене да,ќе тепа 0-1 ако не тепаат тогаш ќе мораат да го победат Ајакс дома така да..............најсигурно играј ја 0-2 и мирна глава.
Имаш грешка..ако толку се разбираш на Интер му беше доделена една административна титула и тоа под наредба на УЕФА а не дека ФИЦГ така сакаше..ама ајде нека ти биди!, скандалозното доделување на 2 административни титули на Интер
Што ќе им е на Реал да победат пласирани се веќе,таа мене накај икс ми иде а за интер нема што да ти зборам ќе си навивам со цело срце да го тепа Твенте а башка тоа што ќе ги играм 1 у кладилница. :tv:Сакам да го фатам коефициентот, ако тепаат Милан и Реал ќе биде џек-пот. Тоа да го фатам и ја уплаќам добивката на Твенте, фаќам добра пара и правам журка по повод отказот на Рафа!
Мора да признаеш дека е добар план...
Две добри работи во составот Антонони ради повреда го нема (сигурно сам се повредил да не се резили и мачи по терениве) и Меркел кој е Злато што ги имаме само мислам дека нема да добие шанса земен е за недај боже.за Оксер
Abbiati, Amelia, Roma, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Merkel (n. 52); Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Giocatori indisponibili: Antonini, Oddo, Pirlo, Inzaghi, Pato.
мпре нека тепа Реал инече ке биде гадно за насШто ќе им е на Реал да победат пласирани се веќе,таа мене накај икс ми иде а за интер нема што да ти зборам ќе си навивам со цело срце да го тепа Твенте а башка тоа што ќе ги играм 1 у кладилница. :tv:
2.20 коефициент ќе има кинење утреСакам да го фатам коефициентот, ако тепаат Милан и Реал ќе биде џек-пот. Тоа да го фатам и ја уплаќам добивката на Твенте, фаќам добра пара и правам журка по повод отказот на Рафа!
Мора да признаеш дека е добар план...
Коефициентот се одлучва главно по бројот на уплати за секој од типовите, така да ако многу луѓе уплаќаат 1 или x соодветно коефициентот за двојка ќе се крева и на овие другите ќе се намалува. И секогаш зависи од кладилницата, само едно е сигурно за секој тип, дека кладилницата апсолутно секогаш е ќар 8-12% од уплатата, барем овие сериозните онлајн кладилници.Аха, нема потреба, ќе видиш во среда дали нема
Него Миланези, некој "објективен" тип ако може, има шанси да тепа Милан во Франција? Премногу високи ми изгледаат коефициентите...