Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
здраво дечки јас сум нов и секако навивач на ац милан се надевам дека ке ме прифатите :salut:

здраво дечки јас сум нов и секако навивач на ац милан се надевам дека ке ме прифатите :salut:

Секако дека ќе те прифатиме другарче. Еве ДОБРЕДОЈДЕ и од мене :) :) :)

ви балодарам па утре се надевам заедно ке дискутираме и анализираме за победата на милан:pipi:

видете им фан клуб на комшикиве .... :pos:
Секој по некоја мудрост кажува...не се знае кој пие кој плаќа ,ѕверои се . :) :pos:
Бенитез и се е можно :)

Секој по некоја мудрост кажува...не се знае кој пие кој плаќа ,ѕверои се . :) :pos:

Пер , сите се заебаваат онака ... освен двете завојувани персони :D Не го тупи сеа :]

А ја сам их молио... :pos:

Море, геј да не си ? Оти да не те прифатат ? :pos2:

Мала шала.... Да разбиеме монотонија.... И од мене, добредојде на форумот... :)

Пер , сите се заебаваат онака ... освен двете завојувани персони :D Не го тупи сеа :]
Ама тие две завојувани персони наплаќаат за цел фан-клуб таму :):):)

ciao tuti.
Citam sea na net bushmanot go kaznile 3 meca,znaci kupete si salovi i rukavici vikendov moze temperaturite da padnat i do minus 11-12 , a na vesti kazaa deka vistinski pad ke imalo tek narednata nedela posle lazio- inter togas se ocekuvalo polarna zima.

ciao tuti.
Citam sea na net bushmanot go kaznile 3 meca,znaci kupete si salovi i rukavici vikendov moze temperaturite da padnat i do minus 11-12 , a na vesti kazaa deka vistinski pad ke imalo tek narednata nedela posle lazio- inter togas se ocekuvalo polarna zima.

Малце се и 3 но ајде тоа е тоа не гледајте за Интер гледајте за нас после овој тежок меч не очекува и уште едно тешко гостување кај Сампдориа кој мислам дека ќе ги добиеме без Касано и не се опасни толку само Пацини да се фане :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom