Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Овој одо кога центрира цел стадион му се смее.Иначе тотално се слагам со вас дека не треба да се вадат на 2ра постава.Ако ова не ги освести нашите сакани газди незнам што ќе ги освести.
Никој нема да се вади,сите ја знаеме вистината,знаеме што ни треба,само знаете и кој може да го опраи тимот само со едно вадење пари од банка.
Мене највеќе ми е криво што Алегри не почнува утакмица со младиве,а овие незнам више како да ги кажам да ги обесат на Сан Сиро,ја лично ке го пичам точакот до таму и сам ке им ги спремам бесилките.

--- надополнето ---

Прва изјава на Галијани:
Добар меч,но ни фалеа Силва и Пирло,несмеете да го заборавите ова
Одма по него Берлу:
Ова е тим полн со шампоиони,и ние сме задоволни со играчите,уште е почеток,тимот ке се уклопи,нема потреба за паника сепак ние сме најдобриот тим во светот.

Де бе па вие нека гледаат да не губат на битните итакмици за овие а биле а не биле. Алегри е пенис Лео за разлика од него на првата утакмица победи 3-0 овој ќе изгубеше 3-0 се си мислам дека дури и да донесат некој играч со овој тренер џабе,али ај ќе видиме.
Одо колку толку изгуби неможам на две раце да избројам јанко среќа што го извадија да не се мачи штета што шанса не доби Де Вито,Одуаменди играше 20 мин а изигра од сите што играа и по цела утакмица боље,ќе го биде,Верди имаше еден добар удар ама ја фати голманчето со последни сили.Страсер беше просечен.

И стварно мислам дека Галијани го затвори пазарот,не мислете дека се зеза или дека прави тактика,оваа сезона ќе бидеме јуве 2-дел,може и бетер.

И они незнаат убаво да испланираат,кретени се!!!
Нов тренер,па требаше припремите да се почнат на 10 ЈУЛИ,па да има тренинзи 2 недели и да имаат утакмица тогаш не вака 5 дена тренинг и утакмица,овие очи не си виделе утакмица ке играат...БОГ ДА ЧУВА!!

ЕДИНСТВЕНО РЕШЕНИЕ ЗА МИЛАН

да дојде во милан некој кој е спремен да инвестира а не како овој сега што го имате
цициа невиден

Искрено не сум загризен од вечерасниов пораз од второлигасот Варесе ма да морам да признам и не сум изненаден , не е втор тим туку трет тим, прва одбрана е (сократис,неста,силва,антонини),втора е (Абате,јепес,оневу,замброта) а тек трета е (одо,бонера,каладзе,јанко). Појше сум разочаран од нападот но тоа е тоа без Пирло и Рони.
Едино ми е жал за Алегри што се избламира со сефтето. Не ја гледав утакмицата мозе ли некој да даде мала анализа на изиграното ве молам,не треба бог знае со само мал опис на одиграното од шупациве и тактиката.
поздрав

Искрено не сум загризен од вечерасниов пораз од второлигасот Варесе ма да морам да признам и не сум изненаден , не е втор тим туку трет тим, прва одбрана е (сократис,неста,силва,антонини),втора е (Абате,јепес,оневу,замброта) а тек трета е (одо,бонера,каладзе,јанко). Појше сум разочаран од нападот но тоа е тоа без Пирло и Рони.
Едино ми е жал за Алегри што се избламира со сефтето. Не ја гледав утакмицата мозе ли некој да даде мала анализа на изиграното ве молам,не треба бог знае со само мал опис на одиграното од шупациве и тактиката.
поздрав
Вака другар,иако гледав само прво,ке ти кажам дека одбраната катастрофа,средината неподвижна,мртва,Бориело ко Бориело мрза,само Пато се трудеше,трчаше дриблаше.
Второ не гледав,али од кога влегле младите,било подобро и играле супер,еден од подобрите беше Одуаманди,инаку настапија тој,Верди,Меркел,Страсер,Новинич и ако забораив некој додадете.

Не растртија луѓе... Оваа утакмица е прв тест, и се може да се случи, макар и дебакл против Варезе.
Иначе не е ни толку битен противникот, финтата е во тоа што играчите ни се дупки, а и по тапа атмосфера у Милан не е било со години.
Немора да се палите одма на оваа утакмица,како да е мерило за цела сезона и уште сега проценувате дека ќе ни ги растртат дупињата у серие а.
Правиот тест допрва следи, Емирати куп.. ее тука ако не покажеме игра, тогаш треба да се секираме. Сега за сега единственото нешто што треба да не интересира се трансферите. Ако се доведат уште 2-3ца играчи, ве убедувам дека успехот сам по себе ќе си дојде. Не се нервирајте, допрва идат нервозите.
Поздрав и Forza Milan!

Леле како го имаја на мајтап фатено Одо, на секој негов "центаршут" публиката испушташе интересни звуци :pos2::pos2::pos2: Жал дури ми падна за кутрион.

Мамата!!!

Туку ако сака некој во пп дресовите за 10/11 да ми ги пушти, фала!

Мамата!!!

Туку ако сака некој во пп дресовите за 10/11 да ми ги пушти, фала!

29321_414829598784_200785748784_4378076_4159923_n.jpg

29321_414829718784_200785748784_4378078_3441439_n.jpg

29321_414829853784_200785748784_4378079_6812263_n.jpg

29321_414829958784_200785748784_4378081_441832_n.jpg

Kога би се зеле Хонда и Ван дер Ваарт не би требало ништо друго. Дури ни Џеко не би ни требал ( под услов да остане Хунтелар).

Би имале екстра тимче и без Босанецот.

Според она што сум го глеал Каљари минатата сезона тоа би изгледало нешто као о

Амелиа / Абиати

Сократис/Одо/Замброта Силва / Јепес / Огучи Неста/Бонера/Каладзе Антонини/Јанко/Замброта

Амброзини/Штрасер Пирло/Фламини

Хонда/ Абате/ Ван дер Ваарт /Сидорф

Роналдињо/Сидорф/Адија

Пато/Адија/ Оду Бориело/Инзаги/Хунтелар​

Интересен и што е најважно доста конкурентен тим. А и Берлу ќе биде задоволен што ќе гледа еден офанзивен Милан. Значи потребни се уште 2 засилувања само :icon_lol:

Mladicu dali si aren sto stavas 12 igraci vo starten tim.aj priberi se malce pa posle strakaj gluposti.

^
Хе хе, Бориело му се имат болдирано на несакајне, не е Марли по вакви грешки :) ама не е страшно и со 12 играчи да играме ако не се донесе некој играч пак ке го јадеме од Интер и Јунајтед.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom