Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
dete nemoj da mi kazuvas sto da pravam ako ti se pravi diskusija pravi ako ne odi setaj

да не почнуваме да се расправаме, ама дали имаш видено некој друг да пиши на латиница во фан клуб Милан????????? :tapp::tapp: хаха :tapp::tapp:

Се извинувам за :oftopic: ама овај томче или незнај дека постој кириличен фонт на компјутер или незнај како да го уклучи!

Ах курназ еден....:kesa:

Мамата во пичка на тој што му кажал на Курназ Томче дека постои форум за Милан на кајгана,аир да не видит, не отепа неделава Курназу имај милост те молам..

dobro be so ste se nafrlile na mene nebare sum vi podmetnal bajat burek hehe se seguvam :)
stvarno neznam sto ste site protiv mene mislam deka sosema dobro pisuvam i pisuvam kvalitetni komentari
i se razbiram od fudbal a ne kako nekoi od tuka samo taka na prazno sto se veli
pozdrav od kurnaz tomce do site pravi ljubiteli na fudbalot i na milan
napred milaaaan! hehe :)

dobro be so ste se nafrlile na mene nebare sum vi podmetnal bajat burek hehe se seguvam :)
stvarno neznam sto ste site protiv mene mislam deka sosema dobro pisuvam i pisuvam kvalitetni komentari
i se razbiram od fudbal a ne kako nekoi od tuka samo taka na prazno sto se veli
pozdrav od kurnaz tomce do site pravi ljubiteli na fudbalot i na milan
napred milaaaan! hehe :)

Добро брат, мојш да се попрајш и да не те чепкаме, едноставно стисни Alt + Shift (за да пишуваш кирилица) не гледам ништо смшно што на секои два збора во реченица редиш „хехе“. Тоа ти е за еден твој пост да изгледа достојно за да го прочиташ.

Извинете за оф топиков али
Дефинитивно најголемите "легенди" на форумов се фанови на Милан.....
Ај и ти извини ми за оф-топиков и иди сади кромид:)
Димче опрости,тебе не те сметаме за такоФ:)
пс. Курназ ај неможеш да стиснеш алт+шифт
он-топик
Бен Арфа изјавил дека е среќен во Марсеј.

Ај и ти извини ми за оф-топиков и иди сади кромид:)
Димче опрости,тебе не те сметаме за такоФ:)
пс. Курназ ај неможеш да стиснеш алт+шифт
он-топик
Бен Арфа изјавил дека е среќен во Марсеј.

Го проверив овој, знаете кој е?

Тој што му сметаа Велешани :pos:

--- надополнето ---

за тие што не се сеќаваат - http://forum.kajgana.com/showthread.php?49213-Комплекс-HarrySolomon!-)&highlight=

--- надополнето ---

за тие што не се сеќаваат - http://forum.kajgana.com/showthread.php?49213-Комплекс-HarrySolomon!-)&highlight=
Ај да прекинеме,овој опасен тепач бил,плус имаме велешани ваљда што навиваат за Милан,не треба заради нас рекет да им праи Курназов:)

Добар ремет ви удрил kurnazTOMCE глеам.. :) Не гледате дека намерно ве провоцира дечкото? :) Дојден е да се заебава и да провоцира на форумов и вие го поземате на секој пост.
Оставете го,нека си пишува што мисли,нека провоцира,ако никој не му враќа-ќе нема со кого да праи муабет. :)
Као тој не знае да смени и да пишува на кирилица а? Намерно изводи нешто.. :)

Роналдињо барал од Берлу поконкурентен Милан доколку сакаат да поптпише нов договор!
Берлу го обожава Роналдињо може овој да го натера да купи уште некој!

--- надополнето ---

ејј овој се спремаше да ми удри ќотек,ми велеше дека ме знае кој сум и кога ќе ме видел како шетам низ Велес лом ќе ме направил, али најтрагично е тоа што не сум од Велес!!! оф топик али морав...:)

Роналдињо барал од Берлу поконкурентен Милан доколку сакаат да поптпише нов договор!
Берлу го обожава Роналдињо може овој да го натера да купи уште некој!

Другар, НИКАД! Пола Италија се дигна на нозе да донесе некое засилување на него око не му трепна, не ли па Роналдињо што демек изјавил..
п.с на овој kurnazTOMCE треба орден да му се даде.. hehe... ТОМЧЕ ЛЕГЕНДО! hehe...pozz :smeshko::smeshko:

abe dzabe vie ronaldino od koj zamina u milan ne e vise ronaldinho. toj e vise tronkadilno, samo tronka od toa so bese u barselona, iako sum go mrzel otsekogas zosto bese konj. i ne znam sto ne go prodadete i ne kupite nekoi mladi igraci sve kupuete nekoi sto se u zalezot na sonceto.

abe dzabe vie ronaldino od koj zamina u milan ne e vise ronaldinho. toj e vise tronkadilno, samo tronka od toa so bese u barselona, iako sum go mrzel otsekogas zosto bese konj. i ne znam sto ne go prodadete i ne kupite nekoi mladi igraci sve kupuete nekoi sto se u zalezot na sonceto.

Aaaaa Џену или кој и да е модератор тука помагајтее.............
Добро бе дечко,не напнавте со латиницава,плус постовиве ти се тотален промашај,дај ако имаш нешо да пишеш пиши!!

п.с проверете да не е курназот овој

Aaaaa Џену или кој и да е модератор тука помагајтее.............
Добро бе дечко,не напнавте со латиницава,плус постовиве ти се тотален промашај,дај ако имаш нешо да пишеш пиши!!

п.с проверете да не е курназот овој

можеби има брат близнак:vozbud::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom