Ф 

ФорцаМилан
Гостин
Секогаш ме курчат ваквите изјави на управата,зошто едноставно не кажат кои се плановите јасно и гласно не вака да не оставаат у дилема. jerks -.-Галијани изјавил дека трансфер маркетот е затворен и нема више нови играчи!Јас никогаш откога го следам Милан немам сретнато изјава на Галијани кога рекол дека Милан бара играчи или како што сака да рече тој маркетот е отворен!
![]()
Секогаш кога ќе дае ваква изјава се зема некој играч! Финти праи Фестер!Рекол дека ако некој замине,друг ќе дојде.Ако тоа биде ѕвезда,иста таква ѕвезда ќе дојде..
Гатузо најверојатно ќе оди,значи чекаме нов играч.Некој од одбрана исто мислам дека ќе си оди,значи по пресметки на Галијани уште еден ќе дојде!
Јас не верувам во изјава даена од било кој од управата на Милан,поврзана со трансфер.Тие и онака потврдуваат дека бараме некој само 1 ден пред да официјализираат,а дотогаш се е демант!
Еве.. Кој сака нека прочита.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=30614
Али гарант доаѓа еден од Хонда или Вдв па што сака нека биде.
Тие не ни потрошија ништо од скромниот буџет,па за да го затворат маркетот. Инаку се како замена за Роналдињо,се споменува и Бен Арфа од О.Марсеј.

Јас никогаш откога го следам Милан немам сретнато изјава на Галијани кога рекол дека Милан бара играчи или како што сака да рече тој маркетот е отворен! 
 Осетете ги играчиве Одо - Бонера - Каладѕе - Јанкуловски 
 Добро прави Алегри, нека им докажи на Б&Гдека има играчи кои не заслужуваат ниту да тренираат во Милан, сега во второ ќе ги стави Папастопулус, Неста, Јепес и Антонини и ќе се види одма разликата во одбраната. Одо и Каладѕе, саботери невидени...