Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Галијани изјавил дека трансфер маркетот е затворен и нема више нови играчи! :) Јас никогаш откога го следам Милан немам сретнато изјава на Галијани кога рекол дека Милан бара играчи или како што сака да рече тој маркетот е отворен! :)
Секогаш кога ќе дае ваква изјава се зема некој играч! Финти праи Фестер! :) Рекол дека ако некој замине,друг ќе дојде.Ако тоа биде ѕвезда,иста таква ѕвезда ќе дојде..
Гатузо најверојатно ќе оди,значи чекаме нов играч.Некој од одбрана исто мислам дека ќе си оди,значи по пресметки на Галијани уште еден ќе дојде!
Јас не верувам во изјава даена од било кој од управата на Милан,поврзана со трансфер.Тие и онака потврдуваат дека бараме некој само 1 ден пред да официјализираат,а дотогаш се е демант! :)
Еве.. Кој сака нека прочита. :)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=30614
Секогаш ме курчат ваквите изјави на управата,зошто едноставно не кажат кои се плановите јасно и гласно не вака да не оставаат у дилема. jerks -.-
Али гарант доаѓа еден од Хонда или Вдв па што сака нека биде.
Тие не ни потрошија ништо од скромниот буџет,па за да го затворат маркетот. Инаку се како замена за Роналдињо,се споменува и Бен Арфа од О.Марсеј.

Еј да..и тоа е битно да се спомне! :) Ме потсети Forza сеа! Ние потрошивме само 4.5 милиони за Сократис,а уствари истите ги зедовме за Сторари од Јувентус! :)
Берлускони одобри 30 милиони за летово.Требаше да се поделат меѓу Примаверата и првиот тим.За примаверата досега не се потрошија ниту 10 милиони.
И лани Галијани одрекуваше,па го донесе хунтелаар.Зимоска исто,па се зеде Манчини. И редовно се дешава истото! Што се тиче изјави за трансфери,јас не му верувам ништо на Галијани!

Ако Милан даде понуда за ВДВ,каде загарантиран му е првотимскиот статус,плус добрите односи со управата на Реал,рачунајте дека е наш играч,а за Хонда ке треба малце да се помачиме али со Хонда/Вдв/Пирло/Сидорф/Амброзини/Фламини и плус младинците средината е повеќе од добра.
А за Пато,и јас мислам дека следната сезона е негова,има едно доолго интервју со него,раскажува за се што му се случувало изминатава сезона,за повредите,за разводот,за неговата огромна желба да биде најважниот и најдобар играч на Милан итн итн,вреди да се прочита.
Сега ни останува да чекаме,али гарант до петок иаме нов трансфер. Ќе видите.

@jamey што толку ме спомнуваш во секој пост? хаха :)

--- надополнето ---

Иначе пратете го играчов,го викале "црниот Гатузо" и на денешниот натпревар скаути на Милан ке го гледаат и ке проценат дали да се купи или не.
Osuji should start on the bench

u posle ti se kazuvas deka si navijac na milan ma odi skrij se ne znaes koj igrac e ozusi ajdeee pozajmen e na vareze hehe

2-0 ...

Нова сезона стара песна за жал многу работи од предходната сезона не им беа од лекција на управниот одбор на Милан ништо не променија во новата. Сигурно им одговара ова што се случува со Милан.

Со оглед на тоа што играме без одбрана добар резултат :D Осетете ги играчиве Одо - Бонера - Каладѕе - Јанкуловски :pos: Добро прави Алегри, нека им докажи на Б&Гдека има играчи кои не заслужуваат ниту да тренираат во Милан, сега во второ ќе ги стави Папастопулус, Неста, Јепес и Антонини и ќе се види одма разликата во одбраната. Одо и Каладѕе, саботери невидени...

Овој тим што моментално игра (освен Пато,Бориело и Амброзини) е нашата втора постава.И се слагам со Филип94 целосно.
Хонда мора да дојде,и уште еден и мислам дека би биле топ.ама ај сеа да видиме што ќе направат ѕвездите

Незнам што треба да им укажува кога секој нормален кој и малку прати фудбал знае дека овој тим на Милан е смешка невидена, без никаква иднина и без никаква сегашност а минатото пополека се заборава.

Добро ја памтам изјавата на Галијани кога беше демолиран Милан сред Олд Трафорд 4-0 дека време е за промени и нови инвестиции во играчи ... Па каде ли се мајку му ?? Годинава по 4 комада ќе се примаат од среднокласни италијански тимови нејќам ни да замислам што ќе биде кога ќе се игра со големите од Европа.

Неможам да поверувам дека еден Варесе ама баш си игра к*р со Милан .... Без разлика дали е тоа вториот тим или првиот.

u posle ti se kazuvas deka si navijac na milan ma odi skrij se ne znaes koj igrac e ozusi ajdeee pozajmen e na vareze hehe
Океј,не сум сфатил,не ме интересираат позајмените играчи многу,ооо ти голем фану на МИЛАН.
Инаку за утакмицава ноу комент,тоа и се очекуваше со таа одбрана,едино се приметува Пато колку се труди и му посакувам се најдобро.

--- надополнето ---

И не очекувајте да се опаметат после пораз од Варезе,кога не се опаметија од срамотни 4-0 со Интер и Јунајтед...
Можам да замислам што ке ни направи Арсенал.!!!!!!!

Големите екипи никогаш несмеат да се вадат на муабетот играме со втор тим!!!

Со младинци да кажеш дека играш ајде може да се опрости ама ова не.

Големите екипи имаат по 25 одлични играчи, кои што се спремни во секое време да влезат во игра и да направат нешто. Ова што се движи моментално по теренов е гомно и смет!

Големите екипи никогаш несмеат да се вадат на муабетот играме со втор тим!!!

Со младинци да кажеш дека играш ајде може да се опрости ама ова не.

Големите екипи имаат по 25 одлични играчи, кои што се спремни во секое време да влезат во игра и да направат нешто. Ова што се движи моментално по теренов е гомно и смет!
Точно,и тоа играат со ВАРЕЗЕ!!!И пак се вадат со тие втори тимови....

Уште се смеам како му ја скрши КИЧМАТА ТОЈ НА КАЛАДЗЕ,хахахахаха ко МЕСИ ДА БЕШЕ!!!
Берлу,Берлу,Берлу КЕ СЕ ОСВЕСТИШ ЛИ НЕКАД?!!

Овој одо кога центрира цел стадион му се смее.Иначе тотално се слагам со вас дека не треба да се вадат на 2ра постава.Ако ова не ги освести нашите сакани газди незнам што ќе ги освести.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom