Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
алал да ви е, ретко се среќаваат волку сигурни фанови кој веруваат во тимот...

ако случајно пројдете ви плаќам прајвет џет за ЈАР на СП :brmm:
на сите фанови на Милан од форумов :wink:

Tе држиме за збор:smir:

Ајде вечер ОДИМЕ НА ПОБЕДА. FORZA MILAN!!!

Ало Позитив јавувај се бе, нема почнување без тебе.

Баже јавуј се кај Росела за кредит, и бтв ако може земи ја и неа, да ни биде забава у авионот накај ЈАР :pipi:

не вели двапати... думајсе шо ќе прајш ако случајно милан победи на олд трафорд. Има сите фанови на Милан да се организираме, а тебе ќе ти требаат 1 милион евра за трошоци.

реков само патот, а вие снаоѓајте си се за карти...
а ако освоите евентуално, е тогаш и карти. :wink:

Нас ни останува само тоа..да се надеваме! :) Јас имам добар осечај и мислам дека ќе поминеме! :)
Урлам,скокам и фрлам низ дома све..под дејство на химнава што ја слушам цел ден! :)

Tе држиме за збор:smir:

Ајде вечер ОДИМЕ НА ПОБЕДА. FORZA MILAN!!!

that's the spirit!

Ало Позитив јавувај се бе, нема почнување без тебе.

Баже јавуј се кај Росела за кредит, и бтв ако може земи ја и неа, да ни биде забава у авионот накај ЈАР :pipi:

и летот го испланиравте :pos2:
ајде и шампањ ќе има, па и кавијар, ако треба и стриптиз ќе напраиме, по можност Интерашки да бидат :tv:
а пилотот Јувенташ ќе го стаиме!

Со среќа вечер , па да им возвратите за поразот дома!:helou:

ај бе не се фолирај и тука :)

иначе и ја би за да тепа Милан, али потешко таа работа :)

Ајде браќа и сестри Миланези одиме на победа :vozbud:
Поздрав одам да се спремам ке се гледа кај еден др од Ман му гостувам :smir: 5 на 5 ке бидеме :vozbud::vozbud::vozbud:

- FORZA MILANNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!

Ajde neka ide Milan ponatamu........vecreva sum so vas milanezi :smir:

Искрено сум со вас вечерва....Се надевам дека Леонардо ке знае како да ја намести играта, и како кралот на фудбалската игра Роналдињо, ке ги порази Јунајтед ! И можеби „нивниот“ ке им даде гол од слободен за 0:2 во 92 минута...така ке боли највеќе ! :helou::helou::helou:

Не очекувајте многу од Бекам - ќе се разнежи и ќе го совладаат емоциите. :tv:

луѓе ова со Пато и Неста можеби малку не потресе ама мора да се стегнат заби и да се изгине на терен
сите предходни денови во мојава околина имаше позитивни вибрации за натпреваров дури и самите навивачи на Ман. ми беа некако сомнително уплашени

да се надеваме дека ќе биде на добро работата

инаку ако веќе се паѓа мора да се падне машки без предавање со тешка борба

подршка за момците па што ќе биде нека биде

Форца Милан

Аха....можи и ке пушти некоја солза, ко ке го види Ферги, човекот кој го избрка од Олд Трафорд, или па можи ке им попушти....:tapp:

Ахахаха ако ги тепате Манчестер веќер и ако одите во 4 финале исто како да сте освоиле:smir: Вечер со вас играм само нека игра Седорф прва зш да распуца некоја од 30 метри:vozbud:

Се кладам дека Пипо Изаги ке биде Мен Оф Д Меч :vozbud::vozbud:
исто и јас како фан на Јуве вечерва ќе ги бодрам миланезите !!!
п.с ја играв двојка :kesa::icon_redf

Секогаш Милан бил јак во Лига на Шампиони ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom