Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Уживај за Пато чим јас викам добар е значи е добар ! :pos2:

И подобро ќе биде ако е добар зашо ке ни требе (х. Ама и јас мислам дека е добар зашо стана на нозе и седна на клупа. Да се надеваме дека за со Рома ке биде добар и ке му шитне некое голче и на нив па да се чадат.

честитки... дајте го Фламини ако сакате да ви ја шитнеме, ако не Интер освојува :dancing:

Значи пак се извадоја она Интерашине глупи ц ц ц... колку среќа имаат :tapp:
Aј pls голчињата ако можи.

Честитки на победата :vozbud:

И овие од телма планираат некогаш да ги даваат Милан?
Знаеме дека Пандев игра во Интер, да јасно ни е. Ама преку таквото веќе. Од јануари Милан не го даваат на телма. :uvo:

Знаеме дека Пандев игра во Интер, да јасно ни е. Ама преку таквото веќе. Од јануари Милан не го даваат на телма. :uvo:

Нема логика на ИнтерТВ да го даваат Милан :smir:

едноставно неможам да ве разбирам..како очекувате милан-аталанта да ја даваат кога удинезе-интер е три пати поинтересна утакмица ...:toe::toe::toe::toe:нормално дека ќе даваат понеизвесна утакмица бидејќи шампионот гостува кај незгоден тим во удине а не ќе даваат милан со тотален аутсајдер дома..:uvo::uvo:

едноставно неможам да ве разбирам..како очекувате милан-аталанта да ја даваат кога удинезе-интер е три пати поинтересна утакмица ...:toe::toe::toe::toe:нормално дека ќе даваат понеизвесна утакмица бидејќи шампионот гостува кај незгоден тим во удине а не ќе даваат милан со тотален аутсајдер дома..:uvo::uvo:

Точно е тоа што викаш ти ама Наполи-Рома беше по привлечна :wink:

Одлично..Нови 3 бода. Посебно ме радува тоа што имаме одлична игра.Роналдињо е страшен,а и Пирло е се подобар и подобар.Се надевам дека ќе успеат да издржат ваков висок ритам и ќе го поминеме Интер.
Ваљда повредата на Пато не е многу сериозна и ваљда ќе го имаме во тим против Манчестер. Нека проба еден пенал таму Бориело бе.Тој во Џенова ги изведуваше коа беше најдобар стрелец во Серие А.

FORZA MILAN!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom