Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Уживај за Пато чим јас викам добар е значи е добар ! :pos2:
И подобро ќе биде ако е добар зашо ке ни требе (х. Ама и јас мислам дека е добар зашо стана на нозе и седна на клупа. Да се надеваме дека за со Рома ке биде добар и ке му шитне некое голче и на нив па да се чадат.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
честитки... дајте го Фламини ако сакате да ви ја шитнеме, ако не Интер освојува :dancing:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Значи пак се извадоја она Интерашине глупи ц ц ц... колку среќа имаат :tapp:
Aј pls голчињата ако можи.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Честитки на победата :vozbud:

И овие од телма планираат некогаш да ги даваат Милан?
Знаеме дека Пандев игра во Интер, да јасно ни е. Ама преку таквото веќе. Од јануари Милан не го даваат на телма. :uvo:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

Знаеме дека Пандев игра во Интер, да јасно ни е. Ама преку таквото веќе. Од јануари Милан не го даваат на телма. :uvo:
Нема логика на ИнтерТВ да го даваат Милан :smir:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

едноставно неможам да ве разбирам..како очекувате милан-аталанта да ја даваат кога удинезе-интер е три пати поинтересна утакмица ...:toe::toe::toe::toe:нормално дека ќе даваат понеизвесна утакмица бидејќи шампионот гостува кај незгоден тим во удине а не ќе даваат милан со тотален аутсајдер дома..:uvo::uvo:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
едноставно неможам да ве разбирам..како очекувате милан-аталанта да ја даваат кога удинезе-интер е три пати поинтересна утакмица ...:toe::toe::toe::toe:нормално дека ќе даваат понеизвесна утакмица бидејќи шампионот гостува кај незгоден тим во удине а не ќе даваат милан со тотален аутсајдер дома..:uvo::uvo:
Точно е тоа што викаш ти ама Наполи-Рома беше по привлечна :wink:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Одлично..Нови 3 бода. Посебно ме радува тоа што имаме одлична игра.Роналдињо е страшен,а и Пирло е се подобар и подобар.Се надевам дека ќе успеат да издржат ваков висок ритам и ќе го поминеме Интер.
Ваљда повредата на Пато не е многу сериозна и ваљда ќе го имаме во тим против Манчестер. Нека проба еден пенал таму Бориело бе.Тој во Џенова ги изведуваше коа беше најдобар стрелец во Серие А.

FORZA MILAN!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom