Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа браќа мило ми е шо Милан победија Милан ми е омилен клуб после Барселона добро одиграате секоја ви чест 3:0 закопаате ги "домакините"

Работање ка бавча.
Срамота е што Јуве дојде до едно вакво дереџе, Каљари и Катанија ни пружија отпор. Ферара аут под хитно. А Лео станува све подобар и подобар со тактикеве.

Играч на меч незнам стварно незнамк, Мело, Роналдињо или Силва.
А што му е на ферара бе му виси работата во воздух а Диего не го стаел у игра :pos2:

Честитки момци, иако Интер е сеуште далеку со победа во Фиренца на заостанатиот меч пак се во каква таква игра за Скудетото. -5 на пола сезона не е многу :smir:

Who is next ??

Ајде честито победа, што убоо ги изебавмо (:

jhan2u.jpg

^ ^ ^ се појавуе ја не викам не...

Да се знае кој е најдобар така им треба Рони ѕвер ејј.. само 3 гол не го видов убаво..
.

Цц па до толко ли да се изнервираа навивачите почнаа да го палат стадионот, но како и да е милан ги лапна 3 бода требаше уште 1 да им дадеме за др пат да знаат со кој играт но тоа е то а браво !!

ЈуВеНтУс 0 - 3 МиЛаН

:milan:

Повеќе ја сакавме победата,а Јуве играа мизерно и си земавме 3 бода...:toe:
Дињо ЅВЕР !!!
ПС: Се радуваа ко мали деца :tv:

Аууууу дупчење, честито победа :icon_lol:

Честито победа
значи од прекини ги изништивме
браво за Роналдињо ги растури денес иако беше цел натпревар маркиран

:smir:

Cestito pobeda brakaaaa......Im pokazavme kako se igra fudbal....man of the match T.Silva i A.Nesta ne im dadoa da mrdnat na amauri i kompanija ....BRAVO !!!! FORCA MILAN !!!!:drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom