Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа па уште малце се гледаме на градско дерби :)

Forza lotta....vincerai...
Non ti lasceremo mai....
Ale..ale...
Ale milan ale....
Forza lotta..vincerai..
Non ti lasceremo mai!!!

Реков јас ќе летаат предуви од старата дама!!!!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

На старата дама бастумот и ајт! :pos2: Браво зверови се,во 2 утакмици 8 гола :vozbud:

Ги убивме у секоја смисла на зборот 3 корнери 3 гола.Ова стварно не личеше на некој добар натпревар во кој нијанси решаваат ова беше разлика во класи.Сепак ние заслужено си победивме и си земавме 3 многу битни бода.
ФОРЦА МИЛАН:vozbud::vozbud:

Однапред се знаеше дека Милан ке тепа,во извонредна форма се и плус јубе дрва невидени.Толку бев сигурен што ги стаив сите бетерз поени у Милан.Браво комшии,само вие можете колку толку да парирате за титулата.

торпедирање :)

Роналдињо во стара форма?да да :)
Браво за целиот тим одлично играат вака Т.Силва со Неста нема минење :)
Одлично играа и кога ја губеа топката веднаш правеа пресинг за да не дозволат никаква контра.Гатузо само по малку ми потфрла но сепак изигра добро неколку 1-2 додавања.Ме страеше од страните каде што играа Абате и Антонини но одлично се покажаа мислам дека заслужија и да се врати Замброта да играат тие.
Бориело играше супер влечеше на него двајца играчи.
Следниот натпревар дома против Сиена мора да се добие па потоа со Интер ќе се решава.

Честитки до сите Миланези!

cestitki za pobedava dobro takticki izigrano...tuu ne mozam da gi podrapam malce juve baniran sum od taa tema:salut:

cestitki za pobedava dobro takticki izigrano...tuu ne mozam da gi podrapam malce juve baniran sum od taa tema:salut:

Kaко да коментираш вакво нешто... педерчиња, бескичмењаци што не заслужуваат да бидат спомнати во иста реченица со Јувентус.

Немам збор, ако после ова не се случат драстични промени во клубот ќе се радуваме на квалификации за ЛШ (а може ни тоа).

:pos2:

Честито победа.

торпедирање :)

Ме страеше од страните каде што играа Абате и Антонини но одлично се покажаа мислам дека заслужија и да се врати Замброта да играат тие.

Честитки до сите Миланези!
Антонини одлично изигра,ама Абате според мене беше најголемо дрво ахх како би ни дошол еден Рафиња сега :tv:

Оу :drk: да ми кажуваше некој нешто вакво во предсезона ќе го направев будала ама после оваква победа неможам да издвојам најдобар играч! Се гледа материјалната ама за мене Пирло ЦАРУВАШЕ на средината си ги трчкаше деструктивците на Јуве и ниту една топка не изгуби!

Имавме надмоќ во буквална смисла на зборот!

Најинтересен ми беше Гатузо стварно е ѕвер ама го нема више тоа дифтарот во него у години е више нема ни брзина ! Повеќе ми се свиѓаше како игра во второ полувреме отколку во прво!

Ѕверови секоја чест!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom