Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Каладзе демантирал дека сака да си оди од Милан....демек ќе го праша некој. : )

Најбитното, против Милан нема да играат, Gamberini, Mutu, Jovetic, Zanetti, Marchionni и Фреј најверојатно ради повреди.
Епа пичка му матерна, ако не ги добијат треба стварно да се тешки рѓи, ако ги реши сам Џилардино нека земат да се убијат. Ова е практички частење, само напад од прва минута и готови се.
gotovi se bate slusajme bez ovie igraci fiorentina se nikoj posebno bez jovetic i frey ke gi dobiemee :wink:

мора да ги добиете на гости...
ја мавам 2-ка на сингл, ќе има добар коеф. :tv:

Понекогаш сакам да му свирнам една палица у глава на Леонардо/Берлускони (незнам точно кој ја готви тактиката)...
Па пичка му матер Кјаер и Бово го ставија Бориело во џеб ко чунга лунга, а он го стави младичот Пипо демек да им го тури курот.
А Хунтелар ако не му докажа со 2та гола и со добиената утакмица со Катанија незнам тогаш што треба да го разубеди...

Не стварно не разбирам оти ко се губеше 2-0 не го бапна Хунтелар наместо некој од среден ред. Клај 2 шпицој секако губиш и форсирај долги топки да се напрај гужва, нема појќе шо тактизирање.

Иначе мака ми е шо Палермо не играше педерски и имаше шанси Милан да организира слободно напад. Мака ми е шо изгубија од никаков тим на сред Милано во рамноправен меч без катанаџо.

110 years of Rossoneri emotions and triumphs!

На 16.12.1899 Алфред го основал одборот на Милан кој денес е најдобриот во Италија и најтрофејниот тим на меѓународната сцена:pipi:

Среќен јубилеј на сите Миланези :) и нека се множат и годините и тиулите :helou:

Со среќааааааааааааа, ајде да ни се множат титулите. Уште многу јубилеи да си славиме :pee:

Значи само на женско може да му текне годишнина :smir:

Честито јубилеј :)

Инаку во последно време многу се рашири муабетот по интернетов за Пандев во Милан.
Иако незнам дали како играч имаме потреба од некој со негови карактеристики и способности, ама како Македонец би сакал да дојде во Милан и да земам негов дрес и да ми се наполни душава што Македонец играл за мојот тим.

Интересна изјава на Бекам по повод неговото враќање на Сан Сиро.Изјавил дека ѓи одбројува деновите коа ќе пристигне во Милано и дека нема проблем на која позиција ќе го користи Лео во тимо.

MILAN, Beckham: "I return to win the Scudetto"
There is a long road to win the league,” he mused. "We must catch up with and then leapfrog Inter, but anything is possible. It won’t be easy of course, but Milan have strong players and they are all performing at a good level. I have reason to believe they can claim the Scudetto.”

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=50168

Ај аирлија денов :pos:
Интересна изјава на Бекам по повод неговото враќање на Сан Сиро.Изјавил дека ѓи одбројува деновите коа ќе пристигне во Милано и дека нема проблем на која позиција ќе го користи Лео во тимо.

MILAN, Beckham: "I return to win the Scudetto"
There is a long road to win the league,” he mused. "We must catch up with and then leapfrog Inter, but anything is possible. It won’t be easy of course, but Milan have strong players and they are all performing at a good level. I have reason to believe they can claim the Scudetto.”

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=50168

Па добро он кога почна да игра лани малце од малце живнаа амбициите за скудето... Само на крај ја изгуби силата ама годинава нема се да биде на него ите како ќе комбинираме со Абате и Фламини само ќе биде одлично да се види како дејствуваат Бекс и Пато по таа десна страна:pipi:

ајде честито јубилеј и уште долго да славиме !
:vozbud:
Иначе со Фиорентина секогаш е тешко гостување,увек крв паѓало за победа.
Ми текнува лани или предлани Пато кога се прослави и ни го повредија на долго време :nesum:
Да се добие оваа и после одморот да се влезе со полна мотивација! Форцаа!

12636_202176328784_200785748784_3051048_298632_n.jpg

:icon_lol: :milan:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom