Ф
ФорцаМилан
Гостин
До коа ке чекам асални хајлајтс?
Ајде првиот шо ке стаи 1000дарче зима хаха
Ајде првиот шо ке стаи 1000дарче зима хаха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1 mesec pauza sa thiago silva tesko nas najlosa vest dosega :s
од каде таа информација за Т.Силва? оти сеуште не е завршен медицинскиот преглед, а се очекува најдоцна до утре односно сабајлево да се знае колку ќе паузира
1 mesec pauza sa thiago silva tesko nas najlosa vest dosega :s
Незнам дали ја гледаше утакмицата...Влезе дибекот Каладзе и одма на неговата страна топка у празно во која тој доцнеше,среќа овој неписмениов од Цирих ја акна над гол...:nenene: лошо.
- Негово место кој ??? ( Бонера или Оневу ) ама дали се фит за настап.
Каладзе ич не го сакам у прв тим.
AeRoDrOm напиша:ForzaMilan најпрвин браво за ливчето , а Baze Sk ако може да не напиња толку и да си ја гледа неговата Рома :wink: Инаку ја гледав утакмицава на стрим малце ми сецкаше убаво почнавме ама првиот проблем дојде при повредата на Тиаго Силва и влегувањето на Каладзе најголемото дрво што постои во Милан моментално.Од кога влезе после 3 минути падна голот за него мислам дека беше крив Амброзини ама не видов убаво ми падна нетот баш во тие моменти.Масимо денеска многу слабо беше заменет со Фламини,Пирло исто така влечуга по терен,Рони според мене добро имаше некој добри акции.Од Милан man of the match Лука АНТОНИНИ момаков по лева страна играше одлично се надевам дека и понатака Лео ќе смета на него во првиот состав.Сега за ждрепкава што знам јас би ги сакал Манчестер ни лежат тие пацери,или па тие Романците или БордоВо никој случај не би ја вметнал тука Барса ако заврши прва во нивна група.
AC Milan Vice-President Adriano Galliani: I Will Be Cheering For Inter On Wednesday Night
Ја наместиле оваа чим ќељавиов ќе навива за нив големи пари се во прашање x-1