Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
ех Али Сисоко... какво фудбалериште пропуштивте дали сте свесни...

немој да не потсеќаш :jaj:

Spanish newspaper Marca reports Milan were considering replacing Leonardo with Luis Aragones when things weren't going so well for the Rossoneri in October.

Хаха добро е, извадил гз. :)

немој да не потсеќаш :jaj:

Spanish newspaper Marca reports Milan were considering replacing Leonardo with Luis Aragones when things weren't going so well for the Rossoneri in October.

Хаха добро е, извадил гз. :)
Да спаси гз ама испадна по фаца и поавторитет од Ферара ... почнаа исто само во боље позиција беше Ферара имаше засилувања :smir:
Верувам дека може да испадне по фаца и од Мурињо:)

Да спаси гз ама испадна по фаца и поавторитет од Ферара ... почнаа исто само во боље позиција беше Ферара имаше засилувања :smir:
Верувам дека може да испадне по фаца и од Мурињо:)

Ехе тие за дрвоно Мело колку пари фрлија а не па за Диего...Леонардо не ни имаше таков трансфер овозможен и засега боље се покажува.

Moжни противници : Бордо, Манчестер,Челзи, Барселона, Севиља, Арсенал.

Доста тешки противници а што викате кој ни е онака нај по мерак екипа да ни падне. Јас искрено во никој случај не ја сакам Барселона за противник :)

Само со Челзи и Барса ќе треба малку да се помачиме, другите ги проваѓаме од шала. ; D

Kaжав и вчера и сеа ќе кажам пак, а ова шо ќе го кажам и Каладзе го потврди, а он е паметен човек ко шо знаете сите. :)
Нека се падне најјакиот можен уште одма!!! Да си знаеме на што сме, поише сакам да дојдат Челзи, Барса или Манчестер и да испаднеме одма и да си бркаме Сериа А, него да ја поминеме Севиља или Бордо па да го јадеме после.
Со тоа што со проаѓање на било кој од овие три гореспоменати за мене остатокот од турнирот го прави само формалност, наша е ако еден од нив превртиме.

Бордо, Манчестер,Челзи, Барселона, Севиља, Арсенал

Сите се тешки,али јас пре би сакал Манчестер или Севиља да ни падне него Барса или Челзи...а за Арсенал како и да исто е,ќе биде неизвесно,но ние сме Милан не заборавајте!Ништо чудно да ги исплескаме по 3-4 -0 овие големиве фаворити:toe::smir:

Ги сакам Англичаните ја, било кој од нив, верувале или највише би сакал Севиља да ја одбегнемо, боље Барса него они.

Иначе кога би бирал од овие горе без размислување би рекол Манчестер :pipi:

Момци се убаво шо фантазирате за победа над Манчестер, но јас не би се надевал на победа против еден Фергусон пошто видовме у септември како си поминавте против Жозе :) . Леонардо не е ни малце тактички спремен џоа чичко Анчелоти!

Момци се убаво шо фантазирате за победа над Манчестер, но јас не би се надевал на победа против еден Фергусон пошто видовме у септември како си поминавте против Жозе :) . Леонардо не е ни малце тактички спремен џоа чичко Анчелоти!

Абе сеа види... Живи били па видели шо би рекле србите.

Традиција си е традиција :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom