Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Andiamo Ragazzi !!!

Знаев дека ќе ме испотат и знаев, но бев сигурен дека Реал нема да загуби во Марсеј, не ги ебе нив Мориентес 2 пута :icon_lol:

Ајде сеа со Палермо наредна дома една победа лесна да се врати тимскиот дух, а за осмина финале би сакал да ги избегнемо Челзи, али на крај краева шо кур, сеа појќе страв ми е некоја лесна да ни падне одколку тешка.

Моја желба пациентиве од Манчестер :vozbud:, а може и Арсенал, им ги нема сеа Аде и Калач :pos2:

п.с Знае некој кога е ждрепката ??

Ае честитки поминавме само овие цирих ни направија проблем,на тие што мислиме дека без проблем ке ги тепаме тие прават проблем а со реал не бевме толко сигурни на победа но ете тоа е тоа...
голот на роналдињо браво прецизно!!:milan:

Јуве отпадна МЕРДА ЈУВЕ сеа и интер ке отпадне МЕРДА ИНТЕР! хахауху

Andiamo Ragazzi !!!

Знаев дека ќе ме испотат и знаев, но бев сигурен дека Реал нема да загуби во Марсеј, не ги ебе нив Мориентес 2 пута :icon_lol:

Ајде сеа со Палермо наредна дома една победа лесна да се врати тимскиот дух, а за осмина финале би сакал да ги избегнемо Челзи, али на крај краева шо кур, сеа појќе страв ми е некоја лесна да ни падне одколку тешка.

Моја желба пациентиве од Манчестер :vozbud:, а може и Арсенал, им ги нема сеа Аде и Калач :pos2:

п.с Знае некој кога е ждрепката ??

Нема веќе овде лесни екипи.Сите што можат да ни паднат се незгодни,ама јас коа би бирал,би ги одбрал Арсенал или Севиља.Како за загревање...:)

Ждрепката е наредниот петок,на 18 декември.

И на Бриело му е понудена работа во Холивуд :)
Се сеќавате кога Галијани пред две недели отиде во седиштето на Уефа,да им збори за оние два гола поништени против Реал и да се пожали на судењето? Тогаш им реков на некои од другариве дека против Цирих ќе има пенал за Милан... Можда беше прекршок за пенал,ама никако не беше за црвен картон... Али авторитет ипак си е авторитет.:)

Сити го сакале Абате
Тешко да им го дадиме:milan:
ке им го дадеме Гатузо :)

Инаку честитки за пласманот, па сега да чекаме да видиме што ќе ни се падни за на пролет. Се надевам на некоја пациентела :)

Имаше и на миланњус...
Само да не дојде до забуни... Се мисли до крајот на календарскава година.:) Значи,најверојатно ќе го нема 1 месец.:) Поточно ќе се знае во петок коа Силва ќе одел на некојси анализи.
Да се надеваме дека ќе се врати за дербито со Јуве...

Имаше и на миланњус...
Само да не дојде до забуни... Се мисли до крајот на календарскава година.:) Значи,најверојатно ќе го нема 1 месец.:) Поточно ќе се знае во петок коа Силва ќе одел на некојси анализи.
Да се надеваме дека ќе се врати за дербито со Јуве...

Таман е Абате не треба да го продаваат брз е а и не е многу лош доколку се повреди некој.Сеа нема за Т.Силва кој да игра Бонера до каде е со повредата,а Каладзе не можам да го смислам подобро Фавали да го стави :) до крајов на годинава гостуваме кај Фиорентина и сега следново коло играме дома со Палермо очекувам барем 4 поени.

Ќе мораме да го гледаме Каладзе најверојатно...
Бонера ја обновил повредата.Повторно не е во комбинација.

Абате у Сити? па ако дадат добра пара ич нека не се мислат нашиве што ќе ни е, само тешко да е вистина, не зема Сити вакви играчи.. ако зема ќе земе класа подобар.

И кај кур најде сеа да се повреди Силва, баш кога следат тешки натпревари, првин со Палермо па Фиорентина па Џенова и Јуве... Каладзе е добра замена ама него не му е секогаш денот, ако стане на лева нога тешко Милан (x

Кога ќе се врати Ониеву?
Мислам дека е при крај со оправување.
Верувам дека американчево може да го замени Силва. :toe:

Кога ќе се врати Ониеву?
Мислам дека е при крај со оправување.
Верувам дека американчево може да го замени Силва. :toe:
milannews.it напиша:
„Oguchi Onyewu: The defender is struggling with rehabilitation in the United States
.​
Onyewu will be at Milanello next week for a medical assessment and will take advantage of exchanging Christmas greetings with his teammates.“

Иначе пак се спомнува Кјаер .... Ако го зимаме мора да го земеме да го фати Неста да поигра покрај него зашто ептен како игра ми заличува на Неста!:wink:
И пишува дека примавера тимот играле со Интер утакмицата завршла 1-1 Стрелци биле Арнаутович и Верди!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom