Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Значи, по се изгледа Касано кај нас, договор на три ипол години, годишни примања 2,5 милиони евра... На Реал ќе треба да му се плати надомест од 2,5 до 3 милиони евра...

Според скај.ит, можне е вака да настапиме против Рома: ABBIATI; ABATE, BONERA, NESTA, ANTONINI; AMBROSINI, PIRLO; BOATENG; SEEDORF, ROBINHO; IBRAHIMOVIC.

Ај ги замолувам модераторите кога ќе видам малку да го средат фан клубов оти нешто не беше во ред па по 3 пати има едно мислење :)

АЈДЕ МОРА ДА СЕ ЗЕМЕ СЕ НАДЕВАМ ДЕКА СТВАРНО ЌЕ ГО ЗЕМЕМЕ

ДЕЧКОТО Е НАЈДОБРИОТ ОФАНЗИВЕН ИГРАЧ НА ИТАЛИЈА!

АНТОНИО КАСАНО РОСОЊЕР!

Значи, по се изгледа Касано кај нас, договор на три ипол години, годишни примања 2,5 милиони евра... На Реал ќе треба да му се плати надомест од 2,5 до 3 милиони евра...

Според скај.ит, можне е вака да настапиме против Рома: ABBIATI; ABATE, BONERA, NESTA, ANTONINI; AMBROSINI, PIRLO; BOATENG; SEEDORF, ROBINHO; IBRAHIMOVIC.

Како што се пишува изгледа Гатузо ке биде спремен за утакмицава,така да нека игра тој,не сакам да се менува формацијата,добитна е.

^
Демек вака кажал
Now I I am also taking Cassano.
Ова за Берлускони така, ѕвер е чоекон бе за инат го зема Касано да не иде во интер :pos:
п.с избришете ги дуплите постови сами, пошо имаат доста работа модераторите излеа :)

Гатузо: ''Се само не Барса''
Ибра: ''Не се плашиме од никого, Милан може да го добие секој''

Јас: Кој и да се падне Милан е Милан и одиме до финале :vozbud:

Добре дојде Касано, али незнам место кој ќе игра... 20напаѓачи собравме, а бекови и срединава некако тенка ни е... Ај они си знаат големи се :)

Ова за Берлускони така, ѕвер е чоекон бе за инат го зема Касано да не иде во интер :pos:
п.с избришете ги дуплите постови сами, пошо имаат доста работа модераторите излеа :)

Да да,од него е,сеа ке видиме колку е точно.

Овој и те како би го заменил спориот Сидорф а и Боатенг кога не би му идело на тоа место позади напаѓачите,а ако Пато се продава на лето јас би го трампал за Алвес(од Барса,и така сакал да си иде) и за некое копиљче плус ако им се дава :)

Ова ми се глеа ко добитна комбинација,и ке им остане уште левата бековска позиција да ја покријат.

Знам дека често се поставува прашањето за карактерот на Касано и како би се вклопил во тимот ама јбг играч од таков калибар е секогаш добредојден. Ако дојде тогаш Роналдињо 100% си заминува или сега или на крај од сезоната. Ништо чудно и Пато да го продадат ама мислам ќе почекаат до крај на сезонава да бидат како ќе се одвиваат работите со неговите повреди. Ме радува и веста за Сако. Еден од поомилените одбранмбени играчи ми е заедно со Сантакроче и Ричардс

Што бидна со Касано? Официјално е или гоал.ком официјално ?

Гатузо: ''Се само не Барса''
Ибра: ''Не се плашиме од никого, Милан може да го добие секој''

Јас: Кој и да се падне Милан е Милан и одиме до финале :vozbud:

Добре дојде Касано, али незнам место кој ќе игра... 20напаѓачи собравме, а бекови и срединава некако тенка ни е... Ај они си знаат големи се :)

Ке игра позади напаѓачите,ке се мењаат со Сидорф и Боатенг,и ке добиеме на квалитет на оваа позиција и нема да се секираме дали некој ке се повреди сеа.

п.с нема да може да игра Касано во ЛШ така? играше квалификации за Лш ми се чини,со Вердер беа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom