Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро би било Касано да дојде затоа што во Милан нема трте-мрте и ќе си се смири :)

Ептен го поврзуваат Касано со Милан, скоро па договорено било...

И за Ибра збореа дека ќе ни прави само проблеми, а гледаме сосема поинаква слика (тепачката со Американецот не ја сметам, таа не влијаеше негативно врз тимот, а и нормално е во секоја група/екипа да има такви инциденти)... Патем, Ибра како никогаш досега игра за тимот, а не само за себе. Имаше и една изјава каде вели дека сега не му се важни индивидуланите успеси и награди, туку сака тимот да постигне успех.

Касано не е тоа што ни треба, разбирам дека е без пари и е прилика, ама не можам да замислам што би играл он овде... Роналдињо, Пато, Робињо. И без него, двајца се на клупа, што ќе му праиме и на него овде.
Тоа за темпераментот е стварно проблем, неотесан е преку сите мери, нема поштовање за ни клуб, ни за средина, ни ништо. Од секој клуб што си има отидено од Бари навака си отиде со расправии. Некој што не се оправил толкави години, нема сега сигурно да се оправи. Иначе како играч не ми смета, звер е, ама ги истроши сите шанси за да направи кариера а не може сеа Милан да го дисциплинира него.

едит. Сеа ми текна, имам читано дека кога си идеше уште од Реал, Милан сакале да го потпишат, ама Малдини и Костакурта притиснале да не го купуваат. Вето му стаиле.. :D

касано ја сака дориа дури изјави дека и би пиел нафта за да остане и да му прости претседателот али овај не му прости и му го покажа патот надвор од дориа
а инаку не знам како беше нешто претседателот на дориа се занимавал со нафта ова она
:toe:

сите голови во сампдориа :baeh:

mislam deka milan e timot sto moze da mu dade najveke isto i toj taka i da dokaze deka ne e izguben talent (iako ne e izguben zveriste bese u doria alfa i omega go napravi pazzini najdobar napagjac vo italija)

Клик

Текст кој вреди да се прочита до крај,тука се опишува финансиската ситуација во Милан во последниве 4-5 години,загубите и придобивките на Милан(Тв права,придовивки од ЛШ и еднаш Уефа Куп(приметете ја само разликата тука)),платите на играчи и се друго.

Вреди да се прочита!

Кака
"Честитики до Сао Пауло и Милан. Среќен сум и почастен што бев дел од огромната историја на овие два гиганти на фудбалот!"

И Сао Паоло слават некој јубилеј денеска ваљда...

касано ја сака дориа дури изјави дека и би пиел нафта за да остане и да му прости претседателот али овај не му прости и му го покажа патот надвор од дориа
а инаку не знам како беше нешто претседателот на дориа се занимавал со нафта ова она
:toe:

сите голови во сампдориа :baeh:

mislam deka milan e timot sto moze da mu dade najveke isto i toj taka i da dokaze deka ne e izguben talent (iako ne e izguben zveriste bese u doria alfa i omega go napravi pazzini najdobar napagjac vo italija)
Дркајте на Касано ама тој ако не ни ебе мајката ќе нема кој,плус да ве потсетам дека секаде каде што бил го избркале и со сите играчи бил нешто запречкан и ваков играч сакате да ни донесе управата ?

Дркајте на Касано ама тој ако не ни ебе мајката ќе нема кој,плус да ве потсетам дека секаде каде што бил го избркале и со сите играчи бил нешто запречкан и ваков играч сакате да ни донесе управата ?
ја така викав за ибрахимович

и не знам со кои играчи е скаран сите у дориа го сакаа и у рома мислам :)
он го направи пацини играч не заборавај ;)

Што ќе ни е Касано бе кај ќе го играме ?

--- надополнето ---

абе cassano плеј мејкер
зад напаѓачите и напред ибра и робињо пато на клупа и тоа е тоа
у средина со двајца дефанзивци амброзини и фламини или гатузо и боатенг

ибра-робињо
касано

амброзини = пирло- боатенг

--- надополнето ---

касано без пари-класа играч еден од најдобрите у италија
и еден лев бек и топ сме

на лето еден напаѓач место инзаги и еден централен дефанзивец а може и младиот ламела и ете ви најјак тим во свет

--- надополнето ---

а може и тој напаѓач да биде касано а ламела да се земе у лето како плеј мејкер а касано у напаѓач да се промовира и ете сме на врвот

Дај не зезај бе ѕверка ко Пато да чуваш на клупа а Касано да игра прва постава хаха !

чекај сакаш пато да игра крило или па да седе на клупа робињо?
или па едноставно ибра на клупа пато прва
сепак е пато нели :)
joga bonito :vozbud::vozbud::vozbud:

чекај сакаш пато да игра крило или па да седе на клупа робињо?
или па едноставно ибра на клупа пато прва
сепак е пато нели :)
joga bonito :vozbud::vozbud::vozbud:

Па би можеле вака да играат
Робињо-Ибра-Пато

со викате за ждрепката утре кој да ни се падне???
јас искрено сум за манчестер јунајтед,тимот со го мразам најногу:nesvest:

со викате за ждрепката утре кој да ни се падне???
јас искрено сум за манчестер јунајтед,тимот со го мразам најногу:nesvest:
Ја пишав и на Uefa Champions League темата дека ја сонуав ждрепката со Челзи сме се паднале :icon_roll , ќе видиме утре, а искрено не сакам со челзи заради Анџелоти...може и затоа сум ги сонил дека не сум сакал и бап за инат :pos:

Пато ја мислим дека ќе се продава на лето, така да не го рачунам многу за првотимски статус. Типчето претера со повредите и време е ја мислим да се искешира на него !

Деновиве ќе почнам да правам вовед, сакам да биде тип топ, па и ако не сака некој ја да отворам ќе му го дадем и на тој што отвара !

Касано од мене е добродојден !

За утре го сакам Манчестер и само Манчестер :) , и со Баерн би бил задоволен !

pato koga igra krilo isto kako da ne igra
a i znaeme kolku ni e dupka sredinata koga igrame so trojca tamu

xaxaxaxaxaaxaxaxa

Милан блиску до новиот Десаи - Мамаду Сако 90та година, висок е 187cm и тежок 83kg, ако се зема батево ќе се реши проблемот во одбраната при непосакувани повреди на Силва/Неста, а од другата година здравје може и во прв тим :). Цената вика му е околу 8 милиони € мада не веруам дека ќе го дадат за толку башка сеа коа за него се интересираат скоро сите од поголемиве тимови, би рекол околу 12-13 до 15 милиони max за него. Друго Галијани изјави да не се фокусираат фановите толку на потенцијалното доаѓање на Касано кој иако е добра бизнис зделка не би бил многу потребен во тимот - линк. Од друга страна па Берлускони вика дека ќе го земал Касано :pos: - линк ај најди им го крајот сеа.
И на крај нешто за IRON MAN иако проценките беа дека ќе отсуствува 7-10 дена најверојатно ќе игра против Рома :) ако треба и повреден ќе излзезе само да победиме :pos:

Касано во Милан до 2014 !? Речиси е сигурно доаѓањето на Касано во Милан, откако по вчерашната вечера Гароне агентот на Касано дал зелено светло, се договориле за цената и времетраењето на договорот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom