- Член од
- 22 ноември 2010
- Мислења
- 384
- Поени од реакции
- 11
доста бе со тоа ругање на гоал.комШто бидна со Касано? Официјално е или гоал.ком официјално ?
не е офоцијално
--- надополнето ---
нема да игра у лш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
доста бе со тоа ругање на гоал.комШто бидна со Касано? Официјално е или гоал.ком официјално ?
Ке игра позади напаѓачите,ке се мењаат со Сидорф и Боатенг,и ке добиеме на квалитет на оваа позиција и нема да се секираме дали некој ке се повреди сеа.
п.с нема да може да игра Касано во ЛШ така? играше квалификации за Лш ми се чини,со Вердер беа..
Ова за Пато изглеа ќе го даваат ама за Балотели ќе искомбинираат нешо, за Алвес не би го трампал пошо мислам дека Абате ќе се напраи ѕверка, а за лев бек МОРА да се зема само чекаат некоја попогодна прилика, читав нешо демек за Кришито, а ако го земат Сако он може и централен и лев бек да игра.Да да,од него е,сеа ке видиме колку е точно.
Овој и те како би го заменил спориот Сидорф а и Боатенг кога не би му идело на тоа место позади напаѓачите,а ако Пато се продава на лето јас би го трампал за Алвес(од Барса,и така сакал да си иде) и за некое копиљче плус ако им се дава
Ова ми се глеа ко добитна комбинација,и ке им остане уште левата бековска позиција да ја покријат.
Јасно ми е тоа дека ќе игра полушпиц, али незнам како ќе влијае на другите играчи зашто таман се уиграа Робињо,Ибра,Боатенг и Сидорф ќе треба сите да ги ротира,а и сега нема за сите четворица место во стартни единаесет,па коа ќе се опраи Пато и тој ќе го пушта, на Инзаги му понудиле продолжување на договорот за уште една година и незнам како ќе се одрази на сите во клубот...а за карактер непраам ни муабет. Рони 100% ќе си иде у јануари за да му соберат некој денар. Него муабетот ми беше да глеаат кај што е тенко да попунат како лев бек,централен дефанзивец....а у напад само се дуплираме да неречам се триплираме :smir:Ке игра позади напаѓачите,ке се мењаат со Сидорф и Боатенг,и ке добиеме на квалитет на оваа позиција и нема да се секираме дали некој ке се повреди сеа.
п.с нема да може да игра Касано во ЛШ така? играше квалификации за Лш ми се чини,со Вердер беа..
Па затоа прашувам дали е официјално или не? Ако е официјално од гоал.ком тогаш исто ко да прднал мртов коњ :pos2:
sigurno od pogolema korist i od robinhoРаботава мириса на готова..незнам баш и од колкава корист ќе ни биде играчов али во секој случај би ми било криво ако го земе Интер.. ќе видиме како ќе се покаже касано.. Дињо сигурно веќе почнал да спрема куфери... :/
sigurno od pogolema korist i od robinho
moze da igra segde i dava golovi i asistira
Зашо поголема корист од робињо? Се што знае Касано знае и Робињо, башка то Робињо е побрз и има подобар дриблинг овој само знае подобар пас да дае.sigurno od pogolema korist i od robinho
moze da igra segde i dava golovi i asistira