Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
e ne znam dali ako robinho bese u sampdoria ke mu mestese topki na pazzini na glava

go nemate vie gledano be cassano ja pa so se zamaram so vas :)

eve vi nekoe klipce pa gledajte go ;)

robinho ne e nisto poveke od odlicen individualec so ne tolku dobar finishing

ali vie toa ne go gledate vie go gledate

JOGA BONITO

e ne znam dali ako robinho bese u sampdoria ke mu mestese topki na pazzini na glava

go nemate vie gledano be cassano ja pa so se zamaram so vas :)

eve vi nekoe klipce pa gledajte go ;)

robinho ne e nisto poveke od odlicen individualec so ne tolku dobar finishing

ali vie toa ne go gledate vie go gledate

JOGA BONITO

Со ова сум 100% сигурен дека си курназот

Со ова сум 100% сигурен дека си курназот
abe ne mi kazuvaj ti mene koj sum i so sum ja znam deka sum makedonec od mal taka me ucele baba mi dedo mi bile makedonci i jas sum makedonec!
i kazi nesto ako imas na moeto a ne da mi kazuvas dali sum kurnaz grk bulgar ilir ili vikinz

....vie go gledate
JOGA BONITO
Што ни зборуаш за Joga Bonito и финти на клипови кога ти си тој што цело време постира клипови од Касано, ај да постирам и ја од Роналдињо некој клип па да видиме кој е подобар :pos:
Чекај нека заигра еднаш па ќе праиме споредби за кој колку е покорисен. Робињо сеа за сеа се покажа како одлично засилување и то е то :toe:

abe ne mi kazuvaj ti mene koj sum i so sum ja znam deka sum makedonec od mal taka me ucele baba mi dedo mi bile makedonci i jas sum makedonec!
i kazi nesto ako imas na moeto a ne da mi kazuvas dali sum kurnaz grk bulgar ilir ili vikinz

офф леле. Никој не рече дека Касано е слаб како прво. Како второ ти пишуваш во постот: "Ај шо се замарам јас со вас". Епа бато ако нејќиш да се замараш со нас, немора ни да пишуваш постови. Само ти и курназот така можи да напишите и немора ништо да ти значи мојот потпис и ме заболе мене ..... дали си македонец или не си

Што ни зборуаш за Joga Bonito и финти на клипови кога ти си тој што цело време постира клипови од Касано, ај да постирам и ја од Роналдињо некој клип па да видиме кој е подобар :pos:
Чекај нека заигра еднаш па ќе праиме споредби за кој колку е покорисен. Робињо сеа за сеа се покажа како одлично засилување и то е то :toe:
јас ставам клипови од касано пошто повеќето од тука освен милан неоти гледаат други тимови и не гледаат што се дешава :)
а робињо го знаеме сите кој е и што е :)
добро засилување е робињо не викам ....

--- надополнето ---

офф леле. Никој не рече дека Касано е слаб како прво. Како второ ти пишуваш во постот: "Ај шо се замарам јас со вас". Епа бато ако нејќиш да се замараш со нас, немора ни да пишуваш постови. Само ти и курназот така можи да напишите и немора ништо да ти значи мојот потпис и ме заболе мене ..... дали си македонец или не си
антимакедонец фати си го за рака тој велијата рамковски и мавните се од некоја брана
ебаго мајката

--- надополнето ---

ostajte toa ima novo najnovo za cassano?

јас ставам клипови од касано пошто повеќето од тука освен милан неоти гледаат други тимови и не гледаат што се дешава :)
а робињо го знаеме сите кој е и што е :)
добро засилување е робињо не викам ....

--- надополнето ---

антимакедонец фати си го за рака тој велијата рамковски и мавните се од некоја брана
ебаго мајката

Оф господе шо крепиш ама ајде престани и не оди уште поќе :oftopic: ебате...

--- надополнето ---

Еве и потврда за Гатузо дека тренирал со сите играчи и дека најверојатно ќе игра против Рома.

Еј копуци......го лапнавте Касано!!! Ај со среќа нека ви е и нека се истури од голови давање......
П.С гледам и овде ултрас нереди прави :pos2:

Еј копуци......го лапнавте Касано!!! Ај со среќа нека ви е и нека се истури од голови давање......
П.С гледам и овде ултрас нереди прави :pos2:

Најверојатно го лапнавме :) и фала за желбите :)

:pos2:

pirlo_de-rossi_cassano_gattuso_funny_pre-spain1.jpg

cassano-gattuso25.jpg

gattuso1.jpg

june_19_pirlo_gattuso_cassano.jpg

Гледајте што одговара Десаи на првото прашање. Ви звучи познато ова? Во случај Милан да го извлечат џек потот утре :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom