Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Кога е одложената со Фиорентина?И дали (ма да не верувам) Бекам ќе има право на настап на таа утакмица?
Одложена е за на 27 фебруари 20:45 бекам ке има право на настам мислам..
Ви ја честитам новата година од се срце,чест ми беше што се дружевме се најубаво мн победи на МИЛАН во новата година и уште повеке трофеи
Срекни Празници И Срекна Нова дечки..

Ајде бидејки и јас нема да бидам вечерва и утре на форумов ви посакувам срекни празници на сите фанови на милан бидете среќкни весели и убаво поминете си ја вечерата ! ФОРЗА МИЛАН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Среќна Нова година и новогодишни празници на сите миланези. Нека ве послужи здравјето, да имате многу среќа, многу успеси на личен план во новата 2010. Исто така се надевам дека барем еден од нашите клубови конечно ќе се врати онаму каде што припаѓа, во самиот врв на италијанскиот, европскиот и светскиот фудбал. Најубаво и двата. Поздрав :helou:

Росоњери од се срце ви ја честитам Новата 2010 година и ви посакувам се најубаво во неа.Што се однесува на нашиот сакан тим Милан посакувам многу голови,победи и титули на кои што ќе се радуваме сите заедно.Форца Милан :salut:

Srekna nova godina momci , se najubavo zdravje , srekja i mnogu ljubov ...

Pa i pomalce da im se ljutime na nasite milenici. :wink:

Поздрав и од мене и Среќна Нова 2010 година и се најубаво во неа а за Милан повеќе победи и поголеми успеси во новата година. :helou::helou::helou:

Среќна нова година момци, све најубаво и се читамо у субота, убоо да си поминете многу забава, секс, љубов и малку алкохол ви посакувам на сите.
И од догодина здравје повторно да го бодримо нашиот Милан до што поголеми успеси :smir:

Ајде среќна нова година на сите миланези други членови што ја отвораат темава :wink:....па да не изненади Берлу зимава!!! :tv:

Среќна нова момци и ДЕВОЈКИ (гледам сите на момците честитаат нова година а во фан клубов имаме и девојки :) )

се најдобро и се надевам дека оваа година ќе ни донесе многу радосни моменти, победи и трофеи нашиот Милан :smir:
можеби и некој добар трансфер

Среќна Нова браќа и сестри, убаво да си поминете па од 6 ти со нови сили да ја бркаме титулата во Калчо, за ЛШ нема потреба да посакувам среќа. :tv:
Поздрав. :pipi:

среќна нова година и од мене на сите и се најубаво во новата година, Милан со поголеми успеси. последно време ме нема, не сум активен немам време поради факултот и др.
среќни празници поз...

Среќна нова година до сите многу успеси на приватен,професионален и нормално спортски план.Да прославиме многу победи оваа година а зашто да не крунисаме добра игра со некоја титула.
И надеж дека ќе гледаме ваква игра

Среќни новогодишни и божиќни празинци до сите Росоњери!!!

Среќна Нова на сите,и многу здравје среќа ,победи,титули и све остало...2010 е наша година :vozbud: поздрав до сите...се читаме :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom