Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Среќна нова година колеги :))
Да имаме бериќетна година, да немаме место каде титулите веќе да ги редиме :icon_lol:
Мислам дека доволно ќе бидат скудетото, лигата на шампионите, да станеме светски шампиони, па и Пато да ги освои сите награди индивидуално. Доволно! :)))

Ај нека ни е среќна новава!

Многу трофеи иначе Лео ќе ги казнува.... како на клипов :icon_lol:

кај 0.20 (рофл)

Среќна нова миланез се најдобро во новата година. :)

Милане среќна и на тебе и да ме нервираш помалку во следнава година, а да ме радуваш со некое тројфејче:)

хаха нова година ли е, први април ли е. :icon_lol:
Онака чисто процедурално, Милан го бркаа Торес уште пред да иде во Ливерпул, во случај да си иде сигурно нема да иде ни во Манчстерс ни Челзи, ни Сити, дечкото е многу принципиелен, према што и Барса а и Реал отпаѓаат, во Милан би потпишал одма, гарантирам!.

Проблемот во ситуацијава е.....знаете што е да не ви кажувам сеа. :)

Како и да е ајде среќна нова година до сите фанови на Милан овде, многу здравје, мерак, адреналин, пари и од пичка да не кренете глава сите. Росоњерка за тебе исто, само без последното. :)

Торес?? Можеби,кога ќе има 33 год. и кога ќе може да се земе без пари. До тогаш ќе се крпиме со 29 годишен србин што исто така е земен за без пари :pov:face it и оваа зима ќе си останеме со истите бекови и луѓе од среден ред,Бекам можно е да не игра толку добро како што играше минатата год. Адија не сме го виделе уште што знае и умее така да добро ќе биде и 2-ро место со овој состав годинава.

Зошто да не Торес, може да се искористи Ливерпул е во криза а тоа дали ке понудат наште знак ?

Ако дојде Торес има да пијам една недела, ауффффффф шо славје ќе биди тоа.
Али да не се залажуваме ќе бидам задоволен и со просечен лев бек.

Torres :pos:
Галиани нема да даде пари ни за левата нога да му ја купи а не па цел да го донесе на Сан Сиро :pos:

Торез да заигра на Сан Сиро може единствено кон крајот на годината, под услов Ливерпул да се пласира во Л.Ш. 2010/2011... Поинаку не гледам како.

А и да не си прајме бајрам со мозоко дека ќељајците ќе изват некој денар...

Најпрвин Среќна Нова 2010 Година до сите навивачи на Милан на форумов се најдобро сите желби да ни се исполнат и Милан да освои некој трофеј во оваа година. Иначе за ова со Торес можам да кажам дека е нешто слично како и кога Фабрегас го баравме од Арсенал :)
p.s Тешко изводливо бар според мене:toe:

Најпрвин Среќна Нова 2010 Година до сите навивачи на Милан на форумов се најдобро сите желби да ни се исполнат и Милан да освои некој трофеј во оваа година. Иначе за ова со Торес можам да кажам дека е нешто слично како и кога Фабрегас го баравме од Арсенал :)
p.s Тешко изводливо бар според мене:toe:
Фабрегас не го ни баравме,сите се надеваа на чудо дека Берлу вечерта пред неговиот куп-натпревар ќе изјави дека Фабрегас е на клупа и спремен да игра,така без преговори без медицински прегледи онака од ведро небо очекуваа да дојде :pos2:

Торез да заигра на Сан Сиро може единствено кон крајот на годината, под услов Ливерпул да се пласира во Л.Ш. 2010/2011... Поинаку не гледам како.

А и да не си прајме бајрам со мозоко дека ќељајците ќе изват некој денар...

изгледа си помешал треба ливерпул да не се пласира па да си оди..

читам Милан ќе се обиде да го земе Касано зимава добро ќе биде еден напаѓач да земат иако повеќе сакам некое бекче :)

изгледа си помешал треба ливерпул да не се пласира па да си оди.
Не си ме сватил... пишав дека нема шанса да го гледаме Торез како играч на Милан, бар засега. Ако се пласира Ливерпул во Л.Ш. идната сезона, можеме да го гледаме на Сан Сиро ако игра Милан против Ливерпул.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom