Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Welcome Becks и многу голови и асистенции да видимо од тебе.

БТВ некој си менаџер и експерт за трансфери у Италија го советувал Галијани да го земе Азамоах од Удинезе. Квадво Азамоах играл у средина. Знае некој нешо појќе за играчов, ја само најдов дека има 21 год и дека игра у Удинезе.

:vozbud:Dobredojde Beckam :vozbud:!!!!!!!! Se nadevam na mn. assistencii i na mn golovi od slobodni udari !!!! :vozbud:FORCA MILAN:vozbud: !!!!

БТВ некој си менаџер и експерт за трансфери у Италија го советувал Галијани да го земе Азамоах од Удинезе. Квадво Азамоах играл у средина. Знае некој нешо појќе за играчов, ја само најдов дека има 21 год и дека игра у Удинезе.

Знам кој е Асамоа, мислам дека е од Гана или така нешто ама дека има 21 година не ми се верува.
Поарно нека земат друг играч :toe:

овај е тој од Удинезе Kwadwo Asamoahи, има 21 година од Гана е

ама како игра и дали го бива незнам

„Засега сум фудбалер на ЦСКА и 90% останувам во Москва до летото. Нема потреба од трансфер во овие моменти, кога веќе се знае дека нема да можам да учествувам во Лигата на Шампионите. Сепак не е исклучено да потпишам пред договор со некој клуб. Милан? секој сака да сонува да биде дел од него но јас би сакал да играм во Шпанија“, откри 25-годишното крило.

http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-...ikj-milan-е-son-no-jas-sakam-vo-shpanija.html

ц ц ц да не сака у Барселона

Ај нека ви е честито Бекс, иако е старче игра ко да има 23 години . :)

abe beckam ke ve zaeba:pos2:.nema da trca a ke faka mesto na nekoj so si ja znae rabotata kako ambrosini ili gatuzo.spored mene ne vi treba no da vidime!pozdrav:jaj:

abe beckam ke ve zaeba:pos2:.nema da trca a ke faka mesto na nekoj so si ja znae rabotata kako ambrosini ili gatuzo.spored mene ne vi treba no da vidime!pozdrav:jaj:

Хехе не ми се верува со кој го споредуваш Бекам...Ако гледаше лани шо правеше Бекам верувам ќе го смениш мислењето

Него за кога е закажана Фиорентина:Милан и дали Бекам ќе има право на настап или со оглед на тоа што требаше да се игра пред нова година

Квандо Азамоа, за у стварност незнам, ама на менаџер го земав у ВестХем и кубе дечкото! :)))))

Дечки сакав да ве прашам,кога ќе стартува наредното коло од сериа а?И со кого игра милан во наредните утакмици?Иначе честито за Бекам,па и нека ги напуни Манчестер на Олд Трафорд :vozbud:

Дечки сакав да ве прашам,кога ќе стартува наредното коло од сериа а?И со кого игра милан во наредните утакмици?Иначе честито за Бекам,па и нека ги напуни Манчестер на Олд Трафорд :vozbud:
Наредното коло стартува на 6 Јануари, Милан игра пртив Џенова (дома), после тоа играме со Јувентус, па Сиена...

Против Џенова се очекува Бекам да игра :)

Овие од Фиорентина одма почнаа да се плашат и говорат глупости цц кога не го е видел како игра па и ке говоре :uvo:

Наредното коло стартува на 6 Јануари, Милан игра пртив Џенова (дома), после тоа играме со Јувентус, па Сиена...

Против Џенова се очекува Бекам да игра :)

Ќе видиме како ќе изигра..Иначе добро асистира Бекс

Асамоах лани имаше одлична сезона во Удинезе, гледам и сега така продолжува ма да Уденезе целосно како екипа прикажува лоши резултати, доколку го земете ќе ви ја размрда средината тоа што не го постигна Фламини:toe:

да купат еден за у одбрана во Јануари..па у Јуни Џеко 100% иде,јас мислам дека таа работа е договорена веќе.Како и да е ,пред се : Бекови !!!:jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom