Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Адија ќе го видимо тек тамо у фебруар негде, пошо на почеток на вториот дел на сезоната значи скоро цел јануар ќе биде со Гана на африканскиот куп

повиканите против Палермо

Dida, Storari, Antonini, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo, Seedorf, Borriello, Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.

очекував Албертаци да го има, ама Леонардо дал изјава дека сеуште се развивал во добар фудбалер и му требало време за да биде дел од првиот тим на Милан, пред се поради зафатеноста со младинската репрезентација на Италија

Обрнете внимание на Кјаер. :helou:

Незнам зошто Анчелоти не го купи лани супер е дечково во дефанзива, фантастично си ги завршува работите. А се збори дека летово дефинитивно го напушта Палермо па супер би било да го видиме во Милан зошто и Леонардо го мерка.

Незнам зошто Анчелоти не го купи лани супер е дечково во дефанзива, фантастично си ги завршува работите. А се збори дека летово дефинитивно го напушта Палермо па супер би било да го видиме во Милан зошто и Леонардо го мерка.

Не го даваше Палермо ,а и тешко се зима играч од Палермо :)

Долго време го читам форумо и редно беше да зе регистрирам.. Ајде уште еден редовен ФАН на МИЛАН!!!! :smir:

Долго време го читам форумо и редно беше да зе регистрирам.. Ајде уште еден редовен ФАН на МИЛАН!!!! :smir:
Добредојде најпрвин :)

Утре очекувам победа над палермо иако сум сигурен дека нема да биде баш лесно незгодна екипа се овие. :):)

Добредојде до новите фанови...и утре се надевам на победа да се одлепиме од јувентус малце..:salut:

Чим излегоја толку фанови на МИЛАН еве и ја да кажем дека навивам за МИЛАН од кој знам за себе често читам што се пишува тука ама не сакав и ја да замарам со мојте постови заш има премногу што пишуваат тука:toe: позз до сите миланези:vozbud:

Чим излегоја толку фанови на МИЛАН еве и ја да кажем дека навивам за МИЛАН од кој знам за себе често читам што се пишува тука ама не сакав и ја да замарам со мојте постови заш има премногу што пишуваат тука:toe: позз до сите миланези:vozbud:
Поздрав и добредојде:smir:

Welcome :) Aj ako ima nekoj povikani za utre :smir:

Овие Јуве се стварно мизерија, Ферара каков шут ќе јаде ни он не е свесен.
П.С. ја фатив 1 на ливче 3.80 :pos2: Ама други ме заебаа :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom