Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
FORZA-MILAN

Pozdrav Milanezi neka ni e cestito vleguvaneto vo nokaut fazata,a slusam deka sme imale dosta teski timovi koj moze da ni padnat.Site neka padnat samo Celzi ne ke kazam zasto navijac sum na Milan od mal i mnogu go postuvam Milan mada koe i da e mesto mislam deka Celzi ovaa godina moe mislene ke zeme liga na sampioni i do sega momentalno odigra mnogu dobro sto vo grupite sto vo premier ligata a baska go imaat trener Karlo Anceloti koj mnogu dobro ja poznava igrata na Milan da bideme iskreni skoro 8-9 godini bese kaj nas.
Se na se dobro se zavrsi vo grupata i tie sto trebaa da bidat 3 i 4 bas se tie timovi se si dojde na svoe mesto.
Kako ni odi vo transfer pazarov sto se spekulira slusam deka denes sme go barale Sisino od Roma ne e los igrac ama ne e sigurno sto se desava so drugi nekoi ima koj so sigurnost doagaat ili pa se e na spekulacii.
Da go vidime bas sega igrame so Palermo da go zirneme kako ke se pokaze Simplicio i toj ne e los igrac,se na se mislam deka treba da se odvrze keseto da se kupi barem 1 jak igrac pa i neka e skap ako veke sakame dobri uspesi sto vo kalco sto vo liga na sampioni.
FORZA-MILAN....:olee:

Pozdrav Milanezi neka ni e cestito vleguvaneto vo nokaut fazata,a slusam deka sme imale dosta teski timovi koj moze da ni padnat.Site neka padnat samo Celzi ne ke kazam zasto navijac sum na Milan od mal i mnogu go postuvam Milan mada koe i da e mesto mislam deka Celzi ovaa godina moe mislene ke zeme liga na sampioni i do sega momentalno odigra mnogu dobro sto vo grupite sto vo premier ligata a baska go imaat trener Karlo Anceloti koj mnogu dobro ja poznava igrata na Milan da bideme iskreni skoro 8-9 godini bese kaj nas.
Se na se dobro se zavrsi vo grupata i tie sto trebaa da bidat 3 i 4 bas se tie timovi se si dojde na svoe mesto.
Kako ni odi vo transfer pazarov sto se spekulira slusam deka denes sme go barale Sisino od Roma ne e los igrac ama ne e sigurno sto se desava so drugi nekoi ima koj so sigurnost doagaat ili pa se e na spekulacii.
Da go vidime bas sega igrame so Palermo da go zirneme kako ke se pokaze Simplicio i toj ne e los igrac,se na se mislam deka treba da se odvrze keseto da se kupi barem 1 jak igrac pa i neka e skap ako veke sakame dobri uspesi sto vo kalco sto vo liga na sampioni.
FORZA-MILAN....:olee:

Aj boldiranoto staj go u potpis i ne go pisuj vise :smir:

доста бе со тој Омниеву, нека се губи од кај шо дошол одма.
Ја овој Монгонгу не верувам да дојде, оти вчера читнав некои 20 милиона, а тоа се пари што сите знаеме дека Милан нема шанси да ги даде.
Сеа, евентуално да имаат некоја проценка дека Силва константо ќе се повредува ,дека е нужност и некој мора да игра, али во тој случај Силва би бил резерва на овој, пошто 20 милиона платен играч кај Милан на клупа не седи.
Како и да е ќе се пазари нешто зимово сигурно, не е за џабе сеуште неофицијализиран трансферот на Адија, прават некој комбинации со него за да има простор, најверојатно ќе иде некаде на позајмица сезонава.
Читав и за Сисињо нешто у Милан, тоа ако се деси сериозно ќе прекинам да го гледам клубов, го додавам на ни под разно листата заедно со Лука Тони.
Исто така пак се шпекулира за Симплицио и тоа од јануари, што мене много би ме израдувало, добар е играч е.....ќе ви покаже во недела тоа :).
Ти бе ептен бистар испадна сега :) Ај кажи ми што е тоа што те мучи што не го сакаш кај Огучи? Или си како дедо ми ( Ах американците да ги сотре господ) ? Не те разбирам имаш некои предрасуди или то е работава која е полезната работа од Каладзе која е полезната работа од Фавали Јанкуловски Замброта Одо па толку заслужуваат почит и респект од клубот да зимаат плата за што им прават друштво на играчиве на терен?

А ете и ти го погоди потегот ...Симплицио браво само незнам дали има уште некој таков па да крпиме цело време:tapp: ако се купува треба да се купи некој што треба трајно да го реши проблемот некој кој ќе ја има шансата да учи од Пирло да стекнува на искуство додека игра овој од прилика 1-2 години а зашто и да не се избори за првотимец ...
Гледам птавилото за не европски играчи не го сваќаш најдобро значи играчот се смета во тие не европски играчи па тој ако сакаме да го пратиме и на Марс:smir:

И зашто мислиш дека ќе дадеме 20 милиони ? Зарем поверува во тоа па и да се дадат 20 ако знаеш дека вреди заради тоа цинцарење ние многу пати испаднавме сироти! Овој чим има 20 милиони сигурно не му се брза во животот и ќе биде тука за да игра кога некој од Силва Неста не би бил спремен а ако е добар зашто и да не игра ... Значи чим е 20 години мене ми е јасно дека при трансверот ќе му се објасни дека за прв тим треба да се бори... Ништо чудно нашиве и да направат некоја посигурна варијанта што ја сакаат како позајмица ама не верувам дека Монако би сакале така и они не се лоши во Француско првенство па за џабе да пуштат еден добар првотимец!
Јас искрајно сакам да дојде чим е ѓупче-нема промашај :)

Ја овој Монгонгу не верувам да дојде, оти вчера читнав некои 20 милиона, а тоа се пари што сите знаеме дека Милан нема шанси да ги даде.
.

Не бе па и ти. На гол.ком пишуваше "Милан ќе земе 20 мил евра, за поминувањето на фазата по групи и дел од тие пари ќе се дал за Тонго-Монго :icon_lol: " . И некој одличен познавач на англискиот јазик напишал дека дечкото вредел 20 мил.
Се шпекулира сума од 5-7 милиони евра:smir:

Абе нема шанси да е 20 милиони за некој одбранбен,нема логика!Не е тој некој нов Неста ебаго,да беше 20 милиони Милан немаше ни да се заиНтересира :tv: не би требало да е повеќе од 10 милиони..баш ни фали сега дефанзивец...:smir:

Ти бе ептен бистар испадна сега :) Ај кажи ми што е тоа што те мучи што не го сакаш кај Огучи? Или си како дедо ми ( Ах американците да ги сотре господ) ? Не те разбирам имаш некои предрасуди или то е работава која е полезната работа од Каладзе која е полезната работа од Фавали Јанкуловски Замброта Одо па толку заслужуваат почит и респект од клубот да зимаат плата за што им прават друштво на играчиве на терен?
ах, Димче Димче до кога бе ја и ти за овој човек, Имам предрасуди, да. Посочи ми еден Амерички играч во било која доба на постоењево на светов ја куров ќе го пресечам. Амерички фудбалер е исто како Кенијски скијач, крај тука!!!
2.Ајде сеа настрана моите предрасуду, на која основа и со кој курац красни, заслужил да игра за Милан Огучи Омниеву. Со две утакмици во Куп на конфедерации?! Ало бре еиии, играше у белгиска лига, гарант не му ни понудиле продолжување на договор, земен е за без пари, за неговиот постпис се бореа Бирмингем и Менхенгладбах!!!! шо не ти е јасно?!?! :)

А ете и ти го погоди потегот ...Симплицио браво само незнам дали има уште некој таков па да крпиме цело време:tapp: ако се купува треба да се купи некој што треба трајно да го реши проблемот некој кој ќе ја има шансата да учи од Пирло да стекнува на искуство додека игра овој од прилика 1-2 години а зашто и да не се избори за првотимец ...
Нема што ја да погаѓам потези, знам за кого навивам и свесен сум до која пара може да идат, Симплицио е светиот грал на бесплпатитне играчи во Италија, вансериски играч е за без пари, нема да му смета клупа и све ќе даде да се реализира некаде, башка и за Бразил почнаа да го земаат, сеа Бразил-Бразил јебига, знам дека не е Америка како Огучи ама и они се добри у фудбал. :)
Ти можеш да живееш во свет на бајки да кажуваш “како треба’’ до 101, ама тоа не ја мења реалноста дека ќе бараат импровизации за засилување.
Гледам птавилото за не европски играчи не го сваќаш најдобро значи играчот се смета во тие не европски играчи па тој ако сакаме да го пратиме и на Марс:smir:
Знам ја какво е правилото, него мислев да направат некоја комбинација некој друг да го потпише до крајот на оваа или и наредната сезона, па тек тогаш да се бара чаре.
Иначе необјасниво ми е како до сега нема ни медицински прегледи поминато ни официјално потпишано а ни тренирано со Милан.:toe:

добри вести за Т. Силва... новите прегледи покажале дека повредата и не е до толку сериозна како што се мислеше, па можно е да се врати на натпреварот против Фиорентина кој се игра на 19 Декември, како и да е сигурно се очекува да се вради после божиќните празници на натпреварот против Џенова

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=14896

eeeeeeeee tooooooo bravo silva da vi kazam pravoo vo ovoj moment koj i da go kupat odbranben ne go pocituvam kako ovoj :vozbud::vozbud:

ах, Димче Димче до кога бе ја и ти за овој човек, Имам предрасуди, да. Посочи ми еден Амерички играч во било која доба на постоењево на светов ја куров ќе го пресечам. Амерички фудбалер е исто како Кенијски скијач, крај тука!!!
2.Ајде сеа настрана моите предрасуду, на која основа и со кој курац красни, заслужил да игра за Милан Огучи Омниеву. Со две утакмици во Куп на конфедерации?! Ало бре еиии, играше у белгиска лига, гарант не му ни понудиле продолжување на договор, земен е за без пари, за неговиот постпис се бореа Бирмингем и Менхенгладбах!!!! шо не ти е јасно?!?! :)

Нема што ја да погаѓам потези, знам за кого навивам и свесен сум до која пара може да идат, Симплицио е светиот грал на бесплпатитне играчи во Италија, вансериски играч е за без пари, нема да му смета клупа и све ќе даде да се реализира некаде, башка и за Бразил почнаа да го земаат, сеа Бразил-Бразил
јебига, знам дека не е Америка како Огучи ама и они се добри у фудбал. :)
Ти можеш да живееш во свет на бајки да кажуваш “како треба’’ до 101, ама тоа не ја мења реалноста дека ќе бараат импровизации за засилување.

Знам ја какво е правилото, него мислев да направат некоја комбинација некој друг да го потпише до крајот на оваа или и наредната сезона, па тек тогаш да се бара чаре.
Иначе необјасниво ми е како до сега нема ни медицински прегледи поминато ни официјално потпишано а ни тренирано со Милан.:toe:
1.Кажи ми ти еден играч пред Бекс кој добро заигра во Италија? Кажи ми ти некој тогоанец освен Адебајор или кореец освен Парк ( чек тука неможеш да напишеш Ли ептен е опширно :) ).....
2. По која основа има заслужено Фавали Каладзе Калач ..... (ред други се надевам дека ја следеше дискусијата за утките) да играат за Милан? Итоа добивале шанса континуирано! Јас како што знам Огучи не доживеа деби на официјален натпревар ита пази зашто Каладзе играше пред него една:nesvest: Ти толку ја потценуваш Белгиската лига? Јес да се и тие невидени местачи ама Стандард (тимот кај што играше) не беше за потценување лани, а ти изгледа Стандард никогаш го немаш следено па исто така ни Огучи сумјам и дека си го гледал на конфедерации!
3. Да се навратиме на твоите основи за играње во Милан. Кажи ми по која основа овој би играл во Милан? Го викнале за Бразил? (рофл) Па добро не е Дунга како Капело па веќе расчистени сметки да повредува играчи :wink: ЈБГ знаеш дека МАрадона го викна Палермо ???? Ај да го земеме главен изведувач на пенали ќе ни биде:wink: !
4. Оговорот ти е пост над мене :helou:
А иначе со Адијах стана официјално кога стана официјално со Бекам:wink:

Извонредна брзина и добра техника! :pipi:

"Rino is like a brother to me," Kaladze told La Gazzetta dello Sport. "I know how it feels (to be out of the team), but he must remain calm. If you get edgy, it's hard to recover.
"He's a leader for us and if he's fit he'll play. It's never good to leave Milan."

Ваљда ќе му дојде памет на Гатузо и нема да избрза со одлуките.

Утре најверојатно ќе му даде шанса на Каладзе заедно со Неста. :/ Антонини лево, Замброта десно и пред нив Пирло и Амбро, евентуално Фламини или Абате место Амбро - треба човекот да одмори малце. Напред четворката стандардно.

Last five in Serie A: Milan (W W W W W) Palermo (D L D L W)

Сицилијанците не се наивни, нема да се бранат и ќе се трудат да ја искористат "дупката" во одбраната. Обрнете внимание на Кјаер. :helou:

За Монгонгу нема многу информации :).Ќе треба да се гледа некоја утакмица за да се види како игра дечково.

Баш сакам да видим оној Адијах што циган е...

Него со добриве игри почна да се заборава Кака, не се спомнува сеа толку често како на почеток на сезона, а ене и у Реал пак повреди има... може и во вистински момент го дадовмо, се почести му се повредите.

Незнам дали може Адија да игра на место на Сидорф ако може мислам дека од наредната година треба да му се дава шанса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom