Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
FORZA-MILAN

Ajde so sreka denes so Palermo gledame deka edniot kandidat za titulata go zakaci svinski grip pa po se izgleda ni ostanuva bitkata so gradskiot rival Sinterot.Oni utre nemaat nekoja lesna utakmica Atalanta e dosta nezgodna ama mislam deka ke ja pobedat.Nego da gledame za nas da pobedime i do kraj na polusezonava da nemame izguben ili neresen rezultat.Sakav samo da ve pozdravam site i da ja odigrame istata utakmica ko so Samdorija ili pa ako ne samo prvoto poluvreme.
FORZA-MILAN SITE VO 15:00 NA TELMA DA GO GLEDAME SAMPIONOT NA ITALIJA PAGA 1 OD 1,65 NA 1,45.....:helou:

Јуве изгуби тоа ни годи ајде денеска да тепаме Интер да изгубе и 1 бод! :milan:

Денес нема да биде лесно со Палермо ама мора да се победи некако 1-0 бар само нека се три бода.

Сме се заинтересирале за левиот бек на Арсенал Траоре за околу 5 мил. демек би требало да дојде следниот месец.Добар играч,французин,млад така да добро освежување би бил,а и ќе може да го видиме Антонини по десна страна како ќе игра,штом е олку добар по лева верувам дека ќе биде уште подобар како десен бек.

Официјални формации:

Milan - Dida; Zambrotta, Nesta, Favalli, Antonini; Pirlo, Ambrosini; Abate, Seedorf, Ronaldinho; Borriello.

Palermo - Sirigu; Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti; Nocerino, Liverani, Bresciano; Simplicio; Cavani, Miccoli.

Пато го нема :S Подобро што игра Фавали пред Каладѕе, многу посигурен е... :)

Официјални формации:

Milan - Dida; Zambrotta, Nesta, Favalli, Antonini; Pirlo, Ambrosini; Abate, Seedorf, Ronaldinho; Borriello.

Palermo - Sirigu; Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti; Nocerino, Liverani, Bresciano; Simplicio; Cavani, Miccoli.

Пато го нема :S Подобро што игра Фавали пред Каладѕе, многу посигурен е... :)
Еее зошто Пато го нема? арен си беше... или Лео пробува нешто, ако пробува лош потег му е тоа, а за Фавали не сум сигурен, Миколи има да го изеде ама ај да се надевамо на најдобро... мора да се победи денеска!

pato e rezerva mora da se odmora malku a za di genaro toj momentalno igra za primevera timot taka stoo nisto ot negoviot debi nastap:toe:

Чим неигра Пато требало да проба со 2 класични шпица!

Оваа формација ме потсетува на Анчелоти последните години што ја практикуваше.За нигде:toe:

Требаше да си ги искористиме шансите ... тоа ни е единствената грешка моментално а иначе се друго ми изгледа ок! Роналдињо малце форисраше центаршут кон Абате ...како да заборави дека не е он Пато и нзнае да игра баш со глава...

Иста е формацијата.4-3-3,само што Абате игра место Пато.Колку центаршутеви од Дињо и неискористени.у 2 полувреме мора еден да влезе од тие !Иначе многу инТересна утакмица за гледање,постојано со брзо темпо!идеме на победа у второ! Форца!!:vozbud:

Оваа формација ме потсетува на Анчелоти последните години што ја практикуваше.За нигде:toe:
Не бе, оваа си е пак онаа иста која ја практикува Лео последниве натпревари само сеа место Пато на негово место Абате, ама на Абате некако слабо активен е, се од кј Роналдињо играат, добро не игра лошо ама он е прв за излагање, мора Пато да влезе да бидемо опасни и од таа страна...

Три сто проценти шанси не искористивме, а и имаме среќа што овие од Палермо се слепци - можеа да ни го пикнат. У второ одма Пато да се уфрли и да се растерети малку доле Роналдињо - се на него доле му спуштаат. Бориело добро се гради мада би сакал да го видам Хунтелар на негово место. Добро темпо држат, да дадат еден гол до шееста па да ја успорат малку играта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom