Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Па многу добар транфер ќе биде, дечкото е од конго, но има француски пасош, плус ќе може и у ЛШ да игра, сум го гледал у Монако 2 утакмице солиден е, плус роден 89-та.

Абе нека земат некој бек и Красиќ со тие пари централен не ни треба.

ПО ДОЛГА ПАУЗА ПОВТОРНО НА ФОРУМ И ПОВТОРНО ТУКА
ФОРЗА МИЛАН
НЕКА ПЛАЧАТ СЕГА ЈУВЕНТАШИТЕ ШТО ИСПАДНАА БИДЕЈКИ НЕ Е СЕ ТАКА БЕЛО КАКО ВО СЕРИЈА А
ПОЗЗ И ДО ЛИВЕРПУЛ

НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО НАЈВЕРНИТЕ НАВИВАЧИ НА МИЛАН
СИГУРЕН СУМ ДЕКА И ОВАА ГОДИНА ЌЕ СТИГНЕМЕ ПОДАЛЕКУ ОД ИНТЕР ВО ЛШ И КАКО И СЕКОЈА ГОДИНА ЌЕ ГИ ПОЗДРАВУВАМЕ

МИЛАН Е ИТАЛИЈАНЕЦОТ КОЈ ВЛАДЕЕ СО ЛШ

ПОЗЗ РОСОНЕРИ ПОЗЗ МИЛАН НАЈДОБРИ СМЕ

Море Миланези, кај ви е вас легендата ПАТО 007? Одамна немам прочитано некој негов пост, да не е баниран? :)
Зошто?

ПО ДОЛГА ПАУЗА ПОВТОРНО НА ФОРУМ И ПОВТОРНО ТУКА
ФОРЗА МИЛАН
НЕКА ПЛАЧАТ СЕГА ЈУВЕНТАШИТЕ ШТО ИСПАДНАА БИДЕЈКИ НЕ Е СЕ ТАКА БЕЛО КАКО ВО СЕРИЈА А
ПОЗЗ И ДО ЛИВЕРПУЛ

НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО НАЈВЕРНИТЕ НАВИВАЧИ НА МИЛАН
СИГУРЕН СУМ ДЕКА И ОВАА ГОДИНА ЌЕ СТИГНЕМЕ ПОДАЛЕКУ ОД ИНТЕР ВО ЛШ И КАКО И СЕКОЈА ГОДИНА ЌЕ ГИ ПОЗДРАВУВАМЕ

МИЛАН Е ИТАЛИЈАНЕЦОТ КОЈ ВЛАДЕЕ СО ЛШ

ПОЗЗ РОСОНЕРИ ПОЗЗ МИЛАН НАЈДОБРИ СМЕ
Еве го.:vozbud::vozbud::vozbud:

најдобри млади играчи моментално според World Soccer

1 Sergio Aguero 45.1
2 Alexandre Pato 25.2
3 Stevan Jovetic 9.8
4 Karim Benzema 4.6
5 Bojan Krkic 3.6
6 Mesut Ozil 2.5
7 Theo Walcott 2.3
8 Alan Dzagoev 1.2
9 Sergio Busquets 1.1
10 Dominic Adiyiah 0.6

најдобри млади играчи моментално според World Soccer

1 Sergio Aguero 45.1
2 Alexandre Pato 25.2
3 Stevan Jovetic 9.8
4 Karim Benzema 4.6
5 Bojan Krkic 3.6
6 Mesut Ozil 2.5
7 Theo Walcott 2.3
8 Alan Dzagoev 1.2
9 Sergio Busquets 1.1
10 Dominic Adiyiah 0.6

Го има црнчево,од кога ќе почне да игра после НГ?

^Ја незнам зошто Агуеро е толку пред Патооо :nesum: Пато имаше фантастични утакмици до сега.А тој десетиот едвај чекам да видам што играч е..можда ќе го биде а !? :tv::vozbud:

Не ми е логично ова за да го избркаме ...го земавме без пари а и не доби шанса за да се докаже... не треба да избрзуваме многу вакви случаеви се покажаа како грешни!

Иначе конечно начекав да го гледам Бејл во Тотенхем минатиот викенд кога играа против Евертон :) Влезе како замена он играше добро ама дечкото кога влезе од водство 2-0 Евертон им израмнија :) Незнам дали ја сруши традицијата до сега со тоа нели дека он ако играл Тотенхем не победувал... Да не се префрли традицијата на нас :)

Кој е овој Монгонгу бе ? :)
Иначе го преведов текстот што е напишан погоре за него на италијански и вика дека е блиску до потпишување во Милан и се вршат некој преговори за да се знае дали ќе се приклучи зимава.Добра околност е што има француско држјаванство и не е од тие non -Eu ,би било добро да го земеме мада не го иам гледано вајда е подобар од сакатиот Каладзе,ке скинеме сеа со него живци овој период што ни доага и тоа е лошо :S

Зошто да го избркат бе Онуеви?? цц не се докажа дечкото верувам може да го замени Силва!:toe:

Ја би да почекаат Милан малце, нека пројде светско, да видимо како ќе игра за САД па тогаш нека носат одлука, или ако не се буни а не веруем да се буни нека дреме на клупа, секога е потребна замена :)

Инаку сеа ако дојде следен некој во одбраната не го урочувајте одма, новиот овој новиот оној како што беше со Сендерос и Онивеу, никој од нив не испадна нов Стам :)

доста бе со тој Омниеву, нека се губи од кај шо дошол одма.
Ја овој Монгонгу не верувам да дојде, оти вчера читнав некои 20 милиона, а тоа се пари што сите знаеме дека Милан нема шанси да ги даде.
Сеа, евентуално да имаат некоја проценка дека Силва константо ќе се повредува ,дека е нужност и некој мора да игра, али во тој случај Силва би бил резерва на овој, пошто 20 милиона платен играч кај Милан на клупа не седи.
Како и да е ќе се пазари нешто зимово сигурно, не е за џабе сеуште неофицијализиран трансферот на Адија, прават некој комбинации со него за да има простор, најверојатно ќе иде некаде на позајмица сезонава.
Читав и за Сисињо нешто у Милан, тоа ако се деси сериозно ќе прекинам да го гледам клубов, го додавам на ни под разно листата заедно со Лука Тони.
Исто така пак се шпекулира за Симплицио и тоа од јануари, што мене много би ме израдувало, добар е играч е.....ќе ви покаже во недела тоа :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom