Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Момци се убаво шо фантазирате за победа над Манчестер, но јас не би се надевал на победа против еден Фергусон пошто видовме у септември како си поминавте против Жозе :) . Леонардо не е ни малце тактички спремен џоа чичко Анчелоти!

Ти си паметен момак и сигурно знаеш што значи Милан за европскиот фудбал...Фаворити има само на хартија,се е можно!А за тактиката ќе му се јават на Анчелоти и ќе прашаат како да го победат Ман.утд ..кулирај си ти :) :toe::smir:

аиаи не се пувајте има време до тие утакмици, Манчестер Панчестер, глејте сеа каква е работава-одбрана немаме, Силва се повреди од месец до два надвор од терен, Бонера поведен исто оној Омниеву исто така, најверојатно во Јануари ќе го враќаат Астори и од Каљари во Милан да ја вади работава, во комбинација бил и некој Mongongu од Монако ама коштал 20 милиона така да не верувам дека би го земале во ниеден случај.
Овој Астори е добар еден од откритијата оваа сезона е, добро ќе легне до крај, лошото за него е што откако ќе се врати Силва ќе се забетонира на клупа и ќе му фати кариерата надолна линија, ама ако се решат на еден паметен и храбар чекор- да ги летнат и Калдзе и Бонера уште зимава може и добро да му дојде и да се реализира човеков професионално.

Одете да им објасните на овие јубенташиве кога е ждрепката и датуми на играње за Лига Европа , викаат вие сте знаеле :toe::toe::toe::toe:

Одете да им објасните на овие јубенташиве кога е ждрепката и датуми на играње за Лига Европа , викаат вие сте знаеле :toe::toe::toe::toe:

Не играле Милан у Лига Европа па да знаат :pipi:

Mилан се во Л.Ш потсети ги, они требаше да научат уште кога го примија 4 гол!:toe: П.С: Јуве може да му носе вода на Милан !:salut:

Ne bi znaele toa da go objasnime, ali ako sakas tebe ke ti objasnime kakvo e cuvstvoto koga tvojot tim ke osvoi Liga na Sampioni, aj sea git :smir:

Шо се замарате бе со деца ко овој герард погоре, или кире - интер или тимче, не се спуштајте на тоа ниво, нека пише, никој нека не го ебе и нема да пише више.

Иначе со Силва знае некој работава до кај е ? Има сигурно колку ќе одсуствува?

п.с Си имам нов потпис а :pos:

Не му е прв пат на Силва да има проблеми со повредите, неговиот прв излет во Европа заврши баш поради проблеми и со повреди и со здравје ( незнам што точно му било ), во Бразил се препороди.
1 месец се трпи, 2 месеца е веќе проблем зашто во Јануари играат со Интер а освен него и Неста, друга добра и сигурна алтернатива сега за сега немаат, поготово не во Каладзе или оној американецон.

Eпа тоа е лошото кај Силва-повредите,а за замена негова моменатлно немаме,колку што знам дека Ониеву рекоа ќе биде 5 месеци АУТ така да Силва пред него треба да се врати мислам.А за Каладзе не треба да се коментира,тој делува изгубено на терен и мора под итно да се ослободат од него,не треба да се ризикува да се игра со него.Иначе Гатузо и Јанкуловски се фит!-Миланњус

Една иНтересна дебата на Гоал.ком за препородувањето на Милан и Роналдињно вели:

Ronaldinho's rejuvenation could be ephemeral and just like it needs a nudge on one bicycle to bring down an entire bicycle stand, a single defeat could deflate the Diavolo.
Which would put us back to where we started, and we started by concluding that Milan and Ronaldinho are rubbish these days.

Токму од ова на крај некако ми е највеќе страв.Бидејќи имаат доста утакмици без пораз и ако изугубат можно е да се вратат на лошата игра од почетокот на сезоната...Што мислите вие?Ако изгубиме некоја утакмица ќе играат ли после тоа како што играат до сега и ке продолжат со победи?...Јас пре би да не изгубат па после ќе праиме вакви муабети,али не е на одмет :smir:

нема да биде сува оваа сезона....само во тоа сум сигурен....крај краева дај шта даш:pos2:

п.с Си имам нов потпис а :pos:

Сега си главно фраерче :)...Начекавме и ние во последно време да удираме ремет (рофл)

Не му е прв пат на Силва да има проблеми со повредите, неговиот прв излет во Европа заврши баш поради проблеми и со повреди и со здравје ( незнам што точно му било ), во Бразил се препороди.
1 месец се трпи, 2 месеца е веќе проблем зашто во Јануари играат со Интер а освен него и Неста, друга добра и сигурна алтернатива сега за сега немаат, поготово не во Каладзе или оној американецон.
Мислам дека не е од тие играчи што на сон се повредуваат... барем сека кај мене не постои паника дека е таков играч дури и неговата градба ми личи дека се работи за јак играч ... ЈБГ се случува повреда и Самуел еднаш се повреди(читај го повредија) па после едвај фо задржаа подвижен :pipi:.... за малце капут(рофл)
нема да биде сува оваа сезона....само во тоа сум сигурен....крај краева дај шта даш:pos2:
Еее па и ти ептен си скромен :)

Море Миланези, кај ви е вас легендата ПАТО 007? Одамна немам прочитано некој негов пост, да не е баниран? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom