Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цисоко ти е прашањето?

Ја сеуште стојам на тоа дека најдобар потег направивме што не го земавме, тоа што едно коло бил во надобрите 11 не значи ништо, и Роналдињо прво коло беше во најдобрите 11.
Нас ни треба средина, немаме контра, а не бекови, 200 бека имаме, ама ја немаме контрата на Кака, имаме тркачи како Фламини, ГАтусо и Амбросини, ниту еден од нив не знае да дрибла а камо ли да додава.

доволно или ...
Аууу

Точно дека имаме бекови, ги имаме најдобрите во цел свет:Замброта и Јанкуловски, а ако го додадиме и одличниот Одо, неверојатно брзиот млад играч-Абате, Фавали кој што е еден од подобрите леви бекови во Италија, а има и одлично искуство, кое е потребно за Милан во овој период, а тука исто така е и младиот Антонини....

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Storari; Abate, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Pato, Inzaghi.

Официјално..... ајде со Среќа нека ни е па да дадеме 2 гола..:milan::милан:

Ај некој фин дечко да понудит стрим овде, со послаб квалитет нека е, битно да не ми сецкат.

Треба Абате у средина место Амбросини, а доле десно да си дојде Замброта, значи само Амбросини у аут и Абате у средни и добитна комбинација

Каква победа бе, не сонувајте, гледајте нерешено да извадиме!

Инаку стварно Пеце, не знам дали ти тука со сите нас се драпаш, или стварно тоа го мислиш, ако е ова второто, може и ќе сфатам зошто и мајка ти не те сакала!

Не те разбирам ја тебе дечко, ја мислам дека ти си имаш неркој проблем со мене, кажи ми што толку лошо напишав сеа, стварно, кажав мое мислење како би требало да истрчаме денес, не те разбирам

На Џастин по 10 сек ќе се блокира и тапа е, некој друг стрим би бил добро дошол

MILAN: Storari; Abate, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Pato, Inzaghi.
Голман супер, странични бекови тиња, среден ред добар освен господин "slow motion", напад-само со тоа располагаме, Хунтелар не сакам да го смислам!

Голман супер, странични бекови тиња, среден ред добар освен господин "slow motion", напад-само со тоа располагаме, Хунтелар не сакам да го смислам!

Хахахахахахахах, со каков тип ја се замарам, ахаххаахахахахха, не ми се обраќај повеќе не ти се обраќам :nesvest:

Адтхе и Иракголс најавуваат стрим за Милан - Цирих така да ќе икма избор изгледа

Ај не го дрви со Адебајор и Сисоко
Не се они наши играчи, а ако свршуеш дома на нив немора и овде :wink:
И од дома ми викаа така, па дојдов тука...сеа не знам кај да одам да го дрвам со нив двајца. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom