Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе пак само Милан ќе тепа од итаљаниве во ЛШ? :icon_lol:

Се ситам на немоќта на другиве како што они се ситат на слабите игри на Милан отворите темана за Лш ќе видите дека сме имале многу душмани па се запрашав зашто и ми текна на Бобан постот Ги мразам Милан зашто неможеме глава да кренеме од нив :icon_lol: И ми се разјасни цела мистерија додека игравме никој неможеше да крене глава од Милан сега сите ни се ситат тоа е комплекси....

хахах 100% се согласувам со ова дека сеа си лечат комплекси...И уопште не се сигурни во себе...И сега се плашат од Милан...Уште не знаат што можат да очекуваат.

А прочитав нешто дека разликата во класи меѓу Милан и Интер била евидентна...xD Немојте бе,немојте со такви глупости.А поготово немојте за игрите надвор во Европа.:) Вие сеуште можете само да си се тешите!

Еј миланез имам бан во фан клуб интер па за тоа те молам дај му зеленко ...

А да гледавте тоа за лш емисијата што го шетале трофејот низ италија Милано и се навивачи на интер собрани хаха да бидат што е тоа чудо а Барези си поминува покрај него го боли ташакот :)

Еј миланез имам бан во фан клуб интер па за тоа те молам дај му зеленко ...
А грешка си, нема зелено за нив... само црвено, да ги асоцира на Милан (=
кликни би требало да можеш вака да му дадеш :helou:

Milan Are No.1 Team In The World - Silvio Berlusconi :vozbud:

Леее поздрав од пресиденте отракан е 200

:music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3:
:music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3::music3:

Не ја прочитав веста може нешто паметно пишува проверете :icon_lol:

Pato is optimistic: "Sooner or later we raise"

Пато оптимиста....копиљ стегни го гзот работи ко шо треба не збори мн....

Milan Are No.1 Team In The World - Silvio Berlusconi :vozbud:

Леее поздрав од пресиденте отракан е 200

Не ја прочитав веста може нешто паметно пишува проверете :iocn_lol:
Тежок период,ке помине..но сеуште сме намбер 1 у свет бла бла бла тоа шо го збори цело време....а за засилувања ни траг ни глас...

Пато сега зема поголема плата, негде прочитав дека од 1 мил му ја накачиле платата на 2,5 мил со огромни бонуси за гол. Копиљот ќе го мотивирале изглеа со бонуси.

Силвио е цар можат си да му се фатат за онаквото, само што го фатило и него криза последниве године, али ќе пројде да се надевамо :)

Пазите ова, Интер играл со шампионите на Русиа, Украина, Барса, а ние смо играле со Реал, кој освен напад другото се дупиње ( ако се дупиње сезонава тогаш да не зборимо за останати екипи.), Марсеј... местачите, (ваљда и ја наместиле и онаа со Милан :pos:) и Цирих... кој беа тие хаха.
Оф мори мајко е ова, па Интер значи да игра и со Македонија Ѓ.П. нема да тепа :baeh:
Закључок Интер неможе да тепа ниеден шампион дека не се шампионски тим :toe:

И после 2 нерешени во ЛШ се молат да завршат втори у група :pos:
Родени лузери, надвор од Италија може секој да им го истресе гзот...

пс. Не му замерајте со Аталанта играмо (=

шампион на македонија е :vozbud::pos2::pos2::pos2:
абе не се замарајте со нив во 2 кола имаат 2 бода:pos2: вчера од 60 до 90 минута само еден удар кон гол имаа :vozbud: :pos2: :kez::kez:

Според Миланњус....

Storari; Abate, Nesta, Kaladze, Zambrotta; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Inzaghi, Pato.

Според Гоал...
Storari; Zambrotta, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Pato, Inzaghi.

Aбе премиере ги дава сите утакмици комбинирано, јебига боље тоа ионака нема стрим асален :toe:

Да, ама ајде најди премиере, екстра за тебе ако имаш, најбоља спортска станица, они имаат и услуга да си избереш утакмица, ако ја имаш на сателит, или имаш картица можеш да побараш на кој канал од премиере е Милан и да ја глеаш немораш комбиниран да глеаш.

Да, ама ајде најди премиере, екстра за тебе ако имаш, најбоља спортска станица, они имаат и услуга да си избереш утакмица, ако ја имаш на сателит, или имаш картица можеш да побараш на кој канал од премиере е Милан и да ја глеаш немораш комбиниран да глеаш.

За жал немам таква услуга, него дали гледа некој ЦСКА овја Красиќ е зверотиња, игра Лево крило, десно, низ среде пробија. Ау да го земемо детево леле леле

ДА да ја пратам, добар играч, игра на страна, се спушта до крај, а и доста е брз, но у второ Бешикташ игра подобро овие се бранат, така да во второ неговите квалитети не доаѓаат до израз како у прво.

Ауууууууу, им го шибна, лелелелелелелел

ХАХАХ дури пишувам дека неможе да дојде до израз, он ги претрча ги идрибла и ги поздрави аууууу браво за Красиќ, ќе ни дојде како супер екстра засилување.
Дечково е нешто како Сержињо само по десна страна.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom