Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aбе шо се секирате ??
2 у 1 ќе прави Берлу за Бвин. Овие Цирих се помирија со судбината дека немаат шанси у групава и се сложиле да местат за кладилници.
Ро Реал 7+, со нас 2 у 1 све големи коефициенти
3-1 е оваја за нас
Милан ќе беше многу појак од "Милан со Кака", ако ги земеше Сисоко, Рафиња, Ернанес и Џеко/Адебајор/Фабијано. И да го вратеше Гуркуф, исто така.Сакам само да ги прашам оние што тврдеа дека Милан ќе е одличен и без Кака и ќе има одлична сезона, па дали тие сеуште тоа го мислат???
Ми се плаче кога го гледам во Реал како лом прави, а колку се ќорави нашиве без него. Ужас ...
И со Кака ќе бевте дупка зошто еден играч не може сам да игра, како што кажа членот над мене, требаше да се купат уште неколку квалитетни засилувања, а Милан не го стори тоаСакам само да ги прашам оние што тврдеа дека Милан ќе е одличен и без Кака и ќе има одлична сезона, па дали тие сеуште тоа го мислат???
Ми се плаче кога го гледам во Реал како лом прави, а колку се ќорави нашиве без него. Ужас ...
Ех, ова да беше дното, лесно ќе беше, дното попрва следува. Според мене:не проаѓање на групите во ЛШ и 5-6 место во Серија А. Тоа е дното.Мислам дека го допревме дното !