Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кака не минеше, Пато, Шева....? :uvo:
Шева и компанија беа играчишта Малдини Руи Коста Кафу Пирло во форма Сидорф помлад Неста уште си е звер...мераци беа тоа
Кој да биде капитен бе? Гатузо да не ја заслужува капитенската лента? :nesum:-Оваа сезона дефинитивно НЕ

Исто така не ми е јасно зошто Лео не го пушта во игра Ди Џенаро, мислам дека ќе игра со срце детето, ќе сака да се докаже. А би можеле во тимот да го земиме и Ѕигони, растура детето во Примера, а и на пријателските не беше лош, ама немаше среќа да постигне гол.

Ај може зимово ќе земиме некој играч, уште некој ќе се врати во форма и ќе ја спасиме сезонава.
Повреден е момакот два месеци ке биде аут од терените.....за зима нема кој да се земе не дава пари курварот,можеби на позајмица Бекам и Тони не за друго исполнуваат старосни услови да играат во овој тим на Г. и Б.:tv:

штета што го избркаа Виудез иначе ке играше прв тим детето ,а не тој Роналдињно сега ке ни се влече:uvo:

роналдињо е тотално неориентиран и незнае ни самиот шо игра...ако воопшто нешто и игра и незнам како му се дава шанса да настапува...нека подреме таму на клупата да види како е па да му дојде паметот....

Не знам незнам што да кажам само 2 од цел тим добро изиграаа Абате и Сторари одличен на голот средината ТАПА! нападот добри се ама нема кој да и пушта топки....

Во среда со Цирих ке поминиме мош некако на среќа ама во недела не чека и рома :nenene: со ваква игра нема да има 3 или 4 место..:sviri:

Не знам незнам што да кажам само 2 од цел тим добро изиграаа Абате и Сторари одличен на голот средината ТАПА! нападот добри се ама нема кој да и пушта топки....

Во среда со Цирих ке поминиме мош некако на среќа ама во недела не чека и рома :nenene: со ваква игра нема да има 3 или 4 место..:sviri:

Абате добро изиграл? Па дечкото еднаш не го стигна оној Ривас цела утакмица, имаше неколку добри спринтови офанзивно...али тоа е се. Ако више бараш и втор играч од тимот што изиграл на ниво тоа е Неста (како и секоја утакмица до сега) дури ако приметивте му ја раскрвавија раката негде половина на прво полувреме. (ако сум грешка за ова слободно поправете ме :smir:)

Поздрав! :salut:

Storari

Marzoratti – Spolli – Chiellini

Sanchez - Dessena – De Rossi – Hamsik

Jeda – Pazzini – Di Natale

Сторари :милан:

Офф, стварно ми е жал како ви се одвиваат работиве.
И Перез да ви го даеме за претседател не ми се верува дека ке ве спаси:smir:(мала шала без провокација :)) Се гледаме за 20тина дена во Лш, Првата дома ја играте вие или ние?

Свака част за Сторари за тоа што го фати,ако брани вака до крај на сезона очекувам да биде резерва на светското првенство во Јужна Африка

Абате добро изиграл? Па дечкото еднаш не го стигна оној Ривас цела утакмица, имаше неколку добри спринтови офанзивно...али тоа е се.

Абате е офанзивно крило и како таков и овие дефанзивни задачи што ги има ги врши солидно. “Глупата измена’’ со ставањето на Одо која некој ја спомна погоре, беше само за да може он да оди понaпред и да си делува на неговата позиција.
Ипак, јасно е дека кај него се работи за чиста брзина, со слаба техника и никаков дриблинг(потребни ствари за играч на негова позиција). Сеа да ги учи овие работи е касно. Како и да е добро освежување е дечкото. Фино е да видиш дека некој у екипана уствари се залага и трча за разлика од останатите колеги негови..:)

пс. дури сеа се гледа коооолкуу само си го напикаа со Горкуф па и со оној Виудез, кој за разлика од Карадачио мене ми се свиѓаше. Да се имаше млада и полетна алтертнатива за Роналдињо и Сидорф верујте дека друга песна ќе се пееше.

Абате е офанзивно крило и како таков и овие дефанзивни задачи што ги има ги врши солидно. “Глупата измена’’ со ставањето на Одо која некој ја спомна погоре, беше само за да може он да оди понaпред и да си делува на неговата позиција.
Ипак, јасно е дека кај него се работи за чиста брзина, со слаба техника и никаков дриблинг(потребни ствари за играч на негова позиција). Сеа да ги учи овие работи е касно. Како и да е добро освежување е дечкото. Фино е да видиш дека некој у екипана уствари се залага и трча за разлика од останатите колеги негови..:)

пс. дури сеа се гледа коооолкуу само си го напикаа со Горкуф па и со оној Виудез, кој за разлика од Карадачио мене ми се свиѓаше. Да се имаше млада и полетна алтертнатива за Роналдињо и Сидорф верујте дека друга песна ќе се пееше.
Не бе кој е тој Гуркуф, ништо не праел, преценет бил.....збореше некој!

У тимов фали срце и душа, уште на почеток ги гледаш у очи и ги гледаш дека ко пички се.

Пеерчиња, знаете дека ќе ве даваат во среда на Канал5+ ? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom