Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Abe kako sakate,nas ni e seedno....igral abate,ne igral,igral pato ne igral.......nie ke ve turime edno 3-4 :0....kaka ke ve pozdravi najmalku dva pati:):):):):)

Abe kako sakate,nas ni e seedno....igral abate,ne igral,igral pato ne igral.......nie ke ve turime edno 3-4 :0....kaka ke ve pozdravi najmalku dva pati:):):):):)

Стварно? Биди озбилен, спореди ги тимовите на Реал и Милан у моментов, ја искрено не очекувам ништо освен пораз у Мадрид и едвај нерешено у Милано дури и тоа е ептен оптимистички, али то е то...:smir:

Ако излеземе вака против Цирих 100% тепаме
Сторари
Абате - Неста - Каладзе - Замброта
-----Пирло - Гатузо - Сидорф-----
-----------Амброзини------------
-----Пато---------Инзаги--------

Или да го стави Пирло на местото на Амброзини а Амброзини да биде заменет со Одо

Стварно? Биди озбилен, спореди ги тимовите на Реал и Милан у моментов, ја искрено не очекувам ништо освен пораз у Мадрид и едвај нерешено у Милано дури и тоа е ептен оптимистички, али то е то...:smir:
Go napisav toa samo za da vidam vashite reakcii......sto da se pravi sekoj tim ima podemi i padovi..sega imate 2 godini kriza,i najmalku uste tolku duri da se promeni generacija(bidejki 8 od 11 igraci se nad 30 godini)!Mene mi e najbitno da gi pobedite Jube i Shinter,zasho gi mrzam od dno na dusha.... a za so nas ke vidime kako ke ispadne.....se nadevam ubavo za nas :):):)

Еве го ѕверот Албертаци како игра на светското до 20год.

Денес постигнал гол против Тобаго, ама сеуште нема видео со голот

Па уште не е завршен натпреварот. Инаку кој сака да го гледа има на Eurosport, патем интерсен натпревар.

Go napisav toa samo za da vidam vashite reakcii......sto da se pravi sekoj tim ima podemi i padovi..sega imate 2 godini kriza,i najmalku uste tolku duri da se promeni generacija(bidejki 8 od 11 igraci se nad 30 godini)!Mene mi e najbitno da gi pobedite Jube i Shinter,zasho gi mrzam od dno na dusha.... a za so nas ke vidime kako ke ispadne.....se nadevam ubavo za nas :):):)
Пa момче и со право треба да го мразиш Јуве од дното на душата.. Редовни пациенти ни сте!!

Ја гледав утакмицата (италија до 20) и не е баш лош тој Албертаци солидно изигра голот беше со глава нешто малдини стил :) а и негови позиции игра -лев бек/централен само едно не ми е јасно што бара кај нас нека бара да го позајмат барем некаде и така никој нема кај нас намера да ги игра младичите:tapp:

Oвој што играше денеска за Нигерија, Хармони Иканде, тој нашиот Хармони е ?

Oвој што играше денеска за Нигерија, Хармони Иканде, тој нашиот Хармони е ?
Тој е, ами кој. :) Мислам дека е редно време Албертаци, Ѕигони, Одумади и Хармони да се прекомандуваат во првиот тим, зашто децата стварно вредат, а и глава ставам дека ќе играат подобро од некои првотимци!
Марли, а како изигра Хармони? :nesum:

А и некој погоре го постирал тимот на колото во Италија, таму го има и Лино Марзорати, наше дете, 22-3 години е. :uvo:

Кога сме кај шпекулациите:
Красиќ изјавил дека не е блиску до Милан, тоа биле само шпекулации.
Исто така и Браида бил присутен на утакмицата Парма-Каљари за да го следе МекДоналд Марига, а и Палоски.

Не гледав, само што почна утакмицата излегов, видов само името у почетната постава на Нигерија.

А и Родни Штрасер исто е добар од младинците, место Гатузо комотно може да игра малиот. Гатузо све појше и појше ме разорачаруе

Тој е, ами кој. :) Мислам дека е редно време Албертаци, Ѕигони, Одумади и Хармони да се прекомандуваат во првиот тим, зашто децата стварно вредат, а и глава ставам дека ќе играат подобро од некои првотимци!
Марли, а како изигра Хармони? :nesum:

Браво мајсторе, ќе го гломими Вардар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom