Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала до сите навивачи од др фан клубови што го подржаа останувањето на Кака во Милан!!!:wink:

Баво Кака, браво!!!:vozbud:

ова е вистински играч - не му се важни парите, игра само за фудбалот

:bravo::bravo::bravo:

Мислам дека шпекулацииве ми го скратија животот, стварно фудбалов е забегана работа:icon_lol:

picture-5-224x300.png

Каролине ѕирка:)))
picture-3-217x300.png

Тој вели дека ни 30 секунди не помислил да замине засекогаш во Сити

kaka_1241289c.jpg

Еден клуб, еден стадион, едни навивачи во срцето на Кака:pipi:

Фудбалот ги победи паритe:smir::smir:
FORZA MILAN!!
FORZA KAKA!!

Да, да ги победи парите и браво за КАКА тој е прав играч на Милан и засекогаш ке биде!

Колку убаво напишано. И јас цело време мислев дека е маркетиншки трик. Зошто кога се може да не се искористат медиумите за зближување на фановите со клубот и да се заборави малце од малце кризата во играта на Милан?
Тоа старото испадна паметно after all.

а бе дај што ви е каков маркетиншки трик,како може да си играат така со Кака,фановите ќе ги обесеа Галијани и Берлускони овој вика маркетиншки трик:pos2::pos2::pos2:

Nekoj da postira nekoe intervju (angliski ili na mkd) so kaka, bas sakam da citam, i dali nekoj znae sto zboruvale so nego navivacite koga go zastanale pred da si ojt?

Kaka explained to Milan Channel regarding his decision to stay in Italy, saying, “To have gone to Manchester City could have been a great project, but in the end I have decided to remain here. From this story I have understood how people love me at Milan, the fans and my team-mates have helped me make this choice.”

Rossoneri faithful lined the streets in Milan in front of the club's headquarters protesting the potential sale, while remaining peaceful and affectionate towards Kaka at all times.

The Brazilian attacking player added, “Milan has always turned down offers for me. I always said to everyone to first agree with Milan and then we can talk. But Milan had never accepted an offer for me.”

Kaka finally revealed, “Saturday was no ordinary game for me, I was very emotional. Many children brought their drawings that they dedicated to me. All the fans were chanting my name. Milan is my home, where I chose to go and where my heart really is. That is what made me take this decision.”

П.с Читај и на претходните страни ставив уште едно интервју одма после дешавката.

моем да замислим што ќе се дешава на наредната утакмица што ќе ја играмо дома :vozbud:

Остај што Кака ги тресна од земја и ги освести дека не може баш се да се купи со пари...се уште Кук се буни...Не разговарале ниту во еден момент со Кака и демек за џабе допатувале во Милан...Со еден збор нашиве ги зафркнале...Епа така се праи со третокласни екипи кои случајно дошле до пари и сеа ќе прајме историја!
Значи дека заминувањето на Кака во Сити било неФкусна шега?:tv:

да ви кажам право сега се плашам од реал мадрид на лето но од друга страна ако ова заврши други понуди нема да има :vozbud:

да ви кажам право сега се плашам од реал мадрид на лето но од друга страна ако ова заврши други понуди нема да има :vozbud:
Не знам зошто не сфатите, Кака нема да си оде од Милан, че остане до крајот на кариерата и после ќе биде скаут за Јужна Америка, па младински тренер, па асистент на првиот тренер и на крајот тренер!!!

И ајде прекинете со дискусијата за Кака, остана, остана, има и други работи, кажете кој ќе настапат вечер.....
:helou::helou:

Така и требаше, што сакат тие арапите да прават со парите да уништуват фудбалот нема проблем ама да си знаат ''некои играчи играт за фудбалот, а не за парите''.
Браво Кака !!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom