maca_kaka'
тiƒosi јаossoηeјаo
- Член од
- 6 октомври 2007
- Мислења
- 3.515
- Поени од реакции
- 640
Види ги ти нив беееее
Јас реков, би бил среќен доколку Кака остане во Милан, а и кажав доколку си замине што би можеле да купиме, а да не се лажеме 150-60 милиони се огромна пара и клубот од тие пари би можел да егзистира со децении.ФУДБАЛОТ ГИ ПОБЕДИ ПАРИТЕ
Леееееее солзи радосници ми течат
Фала Берлускони што докажа дека некои играчи немаат цена.
Фала што дозволи чуствата да надвладеат.
Фала на сите навивачи што беа таму во Милано и што 2-3 дена протестираат.
И пред се Кака фала што докажа дека го сакаш фудбалот.
Фала што докажа дека парите не се најбитното нешто во фудбалот.
Фала што покажа дека со цело срце го сакаш тимот и навивачите.
Кака и ние те сакаме :back:
Ќе умрам од среќа
И за крај да кажам дека тука имаше навивачи на Милан од два вида.
Едните кои покажуваа дека ценат традиција, ценат квалитет, ценат искуство, сакаат со цело срце и до последна минута не губеа надеж за кака.
И други кои веднаш се залетаа со парите и правеа листи за кои играчи може да се купат.
Браво за тие првите :smir:, другите нека уживаат во кладилниците, во ливчињата и во парите.
Правдата победи :smir:
Ма каков пресврт, се знаеше дека Кака нема шанси да оде у Сити....Дечки, сега прочитав на трач.ком дека дошло до сензационален пресврт. Е па честитам и навистина ми е мило ако фудбалот и човечноста ги победиле парите. Се надевам дека Кака ќе ви остане до крајот на кариерата во клубот.
Исто се надевам дека Берлускони сабајле нема да јави за нов пресврт зошто луѓе ќе почнат да добиваат инфаркти... :pos2:
tomorrow headline "MANCITY BID 50 MIL FOR FAVALLI!!!" :pos2::pos2::pos2::pos2:
До кај негде си у право.Се беше по сценарио јас мислам.
Берлускони ја искористе понудата на Манчестер Сити за да предизвика медиумска фама шо фала богу му одговара како голем медиумски акционер. Друго е шо вештачки се креира чуство на победа кај фановите и полека се оформува легендата за Кака. Толку ми беше ова нереално шо мислам дека е само добар маркетиншки трик од страна на Берлускони и Кака, да беше за време на летниот преоден рок малце ќе беше пореално.
Се надевам дека сум во право.
За џабе немаме највеќе членови во социјалната група.Леле лугеееее!!
КОЛКУ САМО МНОГУ НЕ ИМА НАВИВАЧИ НА МИЛАН ..!!!!!:bravo:
И ПАК НЕКА СЕ СОМНЕВА ПОСЛЕ НЕКОЈ КОЈ Е НАЈПОПУЛАРЕН КЛУБ:helou:
WHERE AMAZING HAPPENS
И ние те сакаме тебе!:back:EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ЈЕСССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
хаха цело ова време спиев ја пропустив цела работа ама добро се заврши денеска 2 големи работи
КАКА останува во МИЛАН
МАКЕДОНИЈА ЈА ПОБЕДИ полска
леле топ испадна се може да му удрат рекет сега на арапот:pos2::pos2::pos2:
Луѓе ве сакам сите сме топ нетреба да викате дека некој сакал кака да си оди ако е за тоа прочитајте феномен вика дека доколку си оди а не рече сакам да го шитнеме во секој счлучај многу сум радосен ГОЛЕМа победа на фудбалот и после ова сите ќе го паметат КАКА
Ајде уште да се собере агер и овој месец ќе биде ПЕРФЕКТЕН!
ПОЗДРАВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ
И јас да ти кажам, ама по се изгледа ова било повеќе од сериозно.Џабе кревавме толкава врева, јас не се ни нервирав многу многу, знаев дека ке издржат до крај и нема да потклекнат на милионите. Среќен сум како сите вие и мислам дека ова заслужува уште по мотивирано да играме за титулата.
се сложувамВреме е да се вратиме на нормалата....
Не само што ќе пеам ако треба и од прозор ќе рипам од радост.Siam venuti fin qua, siam venuti fin qua per vedere segnare kak
- Да пееме другари.
Колку убаво напишано. И јас цело време мислев дека е маркетиншки трик. Зошто кога се може да не се искористат медиумите за зближување на фановите со клубот и да се заборави малце од малце кризата во играта на Милан?Се беше по сценарио јас мислам.
Берлускони ја искористе понудата на Манчестер Сити за да предизвика медиумска фама шо фала богу му одговара како голем медиумски акционер. Друго е шо вештачки се креира чуство на победа кај фановите и полека се оформува легендата за Кака. Толку ми беше ова нереално шо мислам дека е само добар маркетиншки трик од страна на Берлускони и Кака, да беше за време на летниот преоден рок малце ќе беше пореално.
Се надевам дека сум во право.
Ајде прдолжуваме...
Утре играме пријателска со Хановер каде би требало да дебитира Тиаго Силва а може и Матиони. Ете подоле инфо за натпреварот
[/quote
Hannover - MILAN
Friendly Match (21.01.2009)
21:30
AWD Arena (Niedersachsen-Stadion)"
Address: Clausewitzstrasse 2, 30175 Hannover
Capacity: 49000
How to get there:
The stadium is located just South of the city centre and the main railway station.
Car: From the west & the east (A2): Leave the A2 at the junction 'Hannover-Herrenhausen'. Go in the direction of the city centre and follow the signs to the stadium.
From the north & the south (A7): Leave the A7 at the junction 'Hannover-Anderten' and follow the B65 to Hannover. Follow the signs to the stadium.
S-bahn: Line 3,7 & 9 (from the station in the city centre)
Nearest airport: Hannover Airport (15km)
Линкови за гледање ќе ви ставам утре ако најдем... а ќе најдем
Поарно на овој напревар. Ке ги видеме сите онлаин на интернет што играчи се.
Другар и двајцата ли се од одбраната ?
Да двајцата се одбрана, Тиаго Силва е централен а Матиони е десен бек, се надевам дека добро ќе се покажат особено Матиони па може ќе заигра и некој натпреар во Сериа А или Куп УЕФА.Поарно на овој напревар. Ке ги видеме сите онлаин на интернет што играчи се.
Другар и двајцата ли се од одбраната ?
, ништо не се разбира после...