А
Ајсшутер
Гостин
Ме интересира колку време ќе отсуствуваат болдираниве ?Амброзини и Филипе Сендерос се придодадени на листата на повредени играчи заедно со Паоло Малдини, Алесандро Неста и Андрееа Пирло.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира колку време ќе отсуствуваат болдираниве ?Амброзини и Филипе Сендерос се придодадени на листата на повредени играчи заедно со Паоло Малдини, Алесандро Неста и Андрееа Пирло.
Абе Каладзе е сеа клучен дефанзивец кај нас по случајност...
Ни тој не е ништо посебно...Неста и Малдини си беа ѕверови,ама сеа се стари и тоа е тоа.
Каладзе беше познат по киксови,ама не викам и дека некогаш не не ваѓал.
Е сеа Бонера можда може да биде добар,јак дефанзивец,исто и Сендерос...ама додека тие станат ѕверови што ќе правиме?И факт е дека треба да се зема дефанзивец.Некој кој би бил лидер во одбрана.Некој веќе докажан.Не зборам за некој као Тери или што знам...туку као Запата,Рамос или Сантакроче можда.
Малдини мислам за недела или две.Ме интересира колку време ќе отсуствуваат болдираниве ?
Неста е помлад од Малдини мислам за 8 години така да зошто да неможе да игра барем уште некои 2-3 години затоа мислам дека имаме шанси Неста повторно да се врати во старата добра форма па сега ќе видиме.
milan sum go sakal od 2 godini i mi bil najdobar igra4 inzaghi i go po4ituvam mnogu i mislam deka milan e najjak tim:helou::smir:
во право си.ама за инзаги?////
Што за Инзаги? И за мене тој беше еден од кривците што почнав да навивам за Милан.во право си.ама за инзаги?////
во право си.ама за инзаги?////
Добредојде во име на сите фанови, и долг престој :helou:како почетничКа засега ќе кажам само...поздрав до сите фанови :helou:
I'm in