Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Амброзини и Филипе Сендерос се придодадени на листата на повредени играчи заедно со Паоло Малдини, Алесандро Неста и Андрееа Пирло.
Ме интересира колку време ќе отсуствуваат болдираниве ?

Абе Каладзе е сеа клучен дефанзивец кај нас по случајност...
Ни тој не е ништо посебно...Неста и Малдини си беа ѕверови,ама сеа се стари и тоа е тоа.
Каладзе беше познат по киксови,ама не викам и дека некогаш не не ваѓал.
Е сеа Бонера можда може да биде добар,јак дефанзивец,исто и Сендерос...ама додека тие станат ѕверови што ќе правиме?И факт е дека треба да се зема дефанзивец.Некој кој би бил лидер во одбрана.Некој веќе докажан.Не зборам за некој као Тери или што знам...туку као Запата,Рамос или Сантакроче можда.

Абе Каладзе е сеа клучен дефанзивец кај нас по случајност...
Ни тој не е ништо посебно...Неста и Малдини си беа ѕверови,ама сеа се стари и тоа е тоа.
Каладзе беше познат по киксови,ама не викам и дека некогаш не не ваѓал.
Е сеа Бонера можда може да биде добар,јак дефанзивец,исто и Сендерос...ама додека тие станат ѕверови што ќе правиме?И факт е дека треба да се зема дефанзивец.Некој кој би бил лидер во одбрана.Некој веќе докажан.Не зборам за некој као Тери или што знам...туку као Запата,Рамос или Сантакроче можда.

Неста е помлад од Малдини мислам за 8 години така да зошто да неможе да игра барем уште некои 2-3 години затоа мислам дека имаме шанси Неста повторно да се врати во старата добра форма па сега ќе видиме.

Неста е помлад од Малдини мислам за 8 години така да зошто да неможе да игра барем уште некои 2-3 години затоа мислам дека имаме шанси Неста повторно да се врати во старата добра форма па сега ќе видиме.

Јас мислам дека и кога би се вратил,никогаш не би бил више тој стариот...Затоа што има 32-3 години,а не можеме да го споредуваме со Малдини затоа што Малдини за среќа никогаш немал посериозни проблеми со повреди.

да,
не може да очекуваме чуда веќе од Неста
ова го имам кажано и предходно и дај боже да не сум во право

од сегашниве сили Бонера и Каладзе ни се единствени колку толку подобри и Сендерос за во уефа доколку не се повредува вака нонстоп, Малдини го навјасуваат годините а за Фавали не сакам ни да правам муабет,
затоа треба во зимскиот преоден рок да се осврне Милан само кон играчи за одбраната пошто веќе еден средина пазаривме (Бекс), а напад имаме колку ти душа сака

milan sum go sakal od 2 godini i mi bil najdobar igra4 inzaghi i go po4ituvam mnogu i mislam deka milan e najjak tim :vozbud::vozbud::helou::smir:

како почетничКа засега ќе кажам само...поздрав до сите фанови :helou:
I'm in

и слики од плажа да ставиш како секој нов член овде што става.... :)

mu se izviniuvam na Ajsuter za ova mislenje od sve srce!!
:)

Лајдиииии лејдиии,ах овој бекам што направи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom