Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки што сите одма го нападнавте Сендерос, па и јас се фаќав за глава кога го гледав колку е спор, ама мора да сфатите дека после европското, ова му е прва официјална утакмица после 5 месеци.:toe:

Значи ќе му треба малце време, и неколку утакмици во нозете па за да ја поврати формата. Не викам дека е којзнае колку брз, но сигурно не е толку спор како завчера! И немојте само негативните страни да ги искажувата, имаше неколку одлични блокади, неколку добри стартови и воздушни дуели.

Значи да оставиме малку време да помине па после да збориме.:helou:

Nикогаш не сум очекувал многу од Сендерос- просечен одбранбен играч кој знае да направи некој непромислен старт и да добие црвен па што е најлошо и пенал дефинитивно не му го посакувам тоа во милан ама едно е сигурно мора да се пазарат некои 2ца добри дефанзивци Баш сакам да се врати Неста и како некогаш позади никој да не помине хаха колку само ја имавме најаката одбрана со Кафу Неста Стам Малдини тоа мислам дека не се повторува а и што мислите кој би бил најадекватен играч за Милан на таа позиција централен дефанзивец??

што мислите кој би бил најадекватен играч за Милан на таа позиција централен дефанзивец??
Мислам дека треба да се потрудат да го земат Серхио Рамос или Мексес и се ке биде во најдобар ред

Мислам дека треба да се потрудат да го земат Серхио Рамос или Мексес и се ке биде во најдобар ред
НЕМОЈ кој ке му го слуша крајот на оној забеганиот од фан клуб рома батали:helou:

Најдобра одбрана беше со Стам. Ни треба некој како него. Сендерос е само по фризурата и висината сличен. Сеа за сеа играта е далеку...

Стам беше звер....дефинитивно ни треба јак централен во одбрана ова со Неста се развлече многу а и кога ке се врати којзнае како ке игра јас би за Миха Ричардс

Стам беше звер....дефинитивно ни треба јак централен во одбрана ова со Неста се развлече многу а и кога ке се врати којзнае како ке игра јас би за Миха Ричардс

Англичанец во Калчо? Тешко тоа. Подобро некој од Латинска Америка бидејќи тие знаат што е цврст фудбал во одбрана.

Роналдињо со нов договор?

-поради одличните игри во Милан, сакаат да му понудат нов договор

јас не би сакал да се избрзува, можеби нема да игра во оваа форма и за три години:toe:

Роналдињо со нов договор?

-поради одличните игри во Милан, сакаат да му понудат нов договор
-јас не би сакал да се избрзува, можеби нема да игра во оваа форма и за три години:toe:

Зошто да не се понуди нов договор на Роналдињо со самиот договор цената ќе се накачи мноогу повеќе а може ќе има и заинтересирани клубови за да го ангажираат па ќе требаат да платат многу повеќе ако сакаат да игра за нив.

Уба за новиот договор за роналдињо, се надева дека к продолжи со таа форма

Иначе најново Дунга селекторот на Бразилската репрезентација изјавил дека нема да го повика оваа година Роналдињо да игра за националниот тим бидејки требало уште да тренира и да се врати во добра форма а за тоа време на местото на Роналдињо ќе го повикал Амаури.

А јас мислас дека не го повикал бидејки послдениот пат рони г одби и сега се плаши пак да не го засрами и да го одбие

еве како викат тарот картите

прво полувреме = љубов картата се појави
второ полувреме = подарок картата се појави
крај = љубомора картата се појави

па вие откријте кое шо значи :smir:

Чим љубомора картата се појавува на крај исходот е познат за сите нас:vozbud::vozbud::helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom