Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Сендерос е :zver: , високи дуели 99% ги добија можда не е толку јак како Неста ама млад е и има уште да учи :helou: а пак Сендерос ви е најдобра опција во одбраната во овој момет бидејќи не знам кој би играл сеа во овој момент наместо него :toe: Бонеро или Каладзе не са многу подобри од Сендерос скоро ич а пак друг сеа фит немате Неста операција треба да прае и Малдини има проблеми и сеа е вистинско време да игра Сендерос :pipi:

Нека си седи во Милан бе што.Аман и вие го жалите Берлускони за парите што ги зимал.Кога тогаш ке се најде а може и ке влезе во форма.
Втора работа што зборите дека не е брз и дека само воздушни дуели зимал,па мора да имаме еден таков,другиве се брзи и нека трчаат за него а он со глава нека ломи!
Сезонава ќе седи во Милан бе ќе видимо како ќе се покаже до крајот на сезоната ако продолжи вака нема потреба да го задржат Милан, сеа баш барав некое клипче од него да видим како игра во одбраната ама ништо нема.
kako sto citav sega nesta rekol ako se odluci za operaciia ako treba tokaz i kraj na karierata :toe:
Читаш стари вести и дај потруди се да пишуваш поразбирливо :toe:
[zEUs];1837996 напиша:
Абе Сендерос е :zver: , високи дуели 99% ги добија можда не е толку јак како Неста ама млад е и има уште да учи :helou: а пак Сендерос ви е најдобра опција во одбраната во овој момет бидејќи не знам кој би играл сеа во овој момент наместо него :toe: Бонеро или Каладзе не са многу подобри од Сендерос скоро ич а пак друг сеа фит немате Неста операција треба да прае и Малдини има проблеми и сеа е вистинско време да игра Сендерос :pipi:
Какво вистинско време бе ? пак повреден, една игра 10 одмара...

И ако е Сендерос ЅВЕР кажи зошто Арсен го даде на позајмица ?

Па го даде зш немаше место у тим за него бидејќи тука се Туре и Галас а и Џуру и Венгер не сакаше да ја грее клупата цела година па затоа го даде кај вас, дека ќе има поголема минуташа и нема толкава конкуренција во одбраната Неста повреден, Каладце најзвер ви е,Диого мислим на позајмица го дадовте а друг не знам кој ќе му прае конкуренција ?!

Сендерос ако оваа сезона не биде подобар од она против Брага,тогаш мора да го вратиме,затоа што во Серие А онака ќе примевме 2 гола...Тогаш значи не е играч за во Милан.Нас ни требаат само сигурни и испробани дефанзифци.Италијанското првенство не е исто со Англиското.Во Италија многу поголем акцент се става на одбраната...

[zEUs];1838053 напиша:
Па го даде зш немаше место у тим за него бидејќи тука се Туре и Галас а и Џуру и Венгер не сакаше да ја грее клупата цела година па затоа го даде кај вас, дека ќе има поголема минуташа и нема толкава конкуренција во одбраната Неста повреден, Каладце најзвер ви е,Диого мислим на позајмица го дадовте а друг не знам кој ќе му прае конкуренција ?!
Епа кога еден Џуру е подобар од Сендерос, како сакаш Сенди да игра прв тим во Милан кога покрај него се Каладзе и Бонера кој се појаки од Џуру ?
aj ne mi se praj pameten milanez moze jas sega go citav eve tokmak kaj pisuva smotan http://tanarossonera.blogspot.com/2008/11/nesta-se-mi-opero-rischio-la-carriera.html
Старо е абдал за Неста пишуваше уште на почеток на сеозоната дека поради многу повреди може и да ја заврши кариерата сезонава.

Епа кога еден Џуру е подобар од Сендерос, како сакаш Сенди да игра прв тим во Милан кога покрај него се Каладзе и Бонера кој се појаки од Џуру ?

Старо е абдал за Неста пишуваше уште на почеток на сеозоната дека поради многу повреди може и да ја заврши кариерата сезонава.

dete ne gledaz deka denesna isjava e na nesta :tapp:

[zEUs];1838053 напиша:
Да, еве го се изнаигра. :pos:

dete ne gledaz deka denezna isjava e na nesta :tapp:

Ај барем уклучи кирилица и пробај поразбирливо да пишуваш.

п.с. А ја слушнавте новата изјава од Берлускони,во врска со Обама...
Новинарот му вика: Дали ќе му се извините на Обама?
Берлу: Зошто да му се извинам?! Јас сакав да речам дека е млад згоден и висок,ама до мене беа Путин и Медведев и реков исунчан за да не се навредат државниците од Русија.И исунчан не е навреда.

dete ne gledaz deka denesna isjava e na nesta :tapp:
Ако е денеЗна иСјавата зошто ја нема на официјалната ? (нешто вака)
Ова што го стави линкот е од блог и датумот е на објавената вест а не кога изјавил Неста.

п.с. А ја слушнавте новата изјава од Берлускони,во врска со Обама...
Новинарот му вика: Дали ќе му се извините на Обама?
Берлу: Зошто да му се извинам?! Јас сакав да речам дека е млад згоден и висок,ама до мене беа Путин и Медведев и реков исунчан за да не се навредат државниците од Русија.И исунчан не е навреда.
Хаха :zver:

Абе па Џуру ти по го мислиш :wink: баш да го видеше со натпреварот со Фенервахче никој не мрда покрај него а и наптреварот со Фулам резервете :vozbud: :zver: е Џуру и не ми се веруе дека Бонера и Каладзе са појаки од него :jaj: можда са поискусни ама појаки :toe: а Сендерос е појак од сите тројца а можда не од Каладзе и заслушива место во првиот тим покрај Каладзе кој е :zver:

Аууу, и Амброзини бил повреден, ама дбро е што не е многу сериозни па ќе се врател следната недела. Но тука ни е Фламини да го замени. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom